Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δυσαρεστημένος ο Καραμανλής με Στουρνάρα


Μαύρα μαντάτα για τον Σαμαρά αν δεν κλείσει το στόμα του Στουρνάρα μηνύματα από το στρατόπεδο Καραμανλή φτάνουν στο στρατόπεδο Σαμαρά που προειδοποιούν τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του για την δράση του Υπουργού του που όπου κι αν σταθεί κατηγορεί την κυβέρνηση Καραμανλή και προσωπικά τον ίδιο.

Ο A.Σαμαράς σχεδιάζει Συνέδριο ανατροπών στη ΝΔ


Το συνέδριο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Δημοκρατία τον Ιούνιο, είναι  πιθανό να φέρει μέγαλες ανατροπές έστω κι αν δεν περιλαμβάνει την τομή της αλλαγής ονόματος, που πάντα αποτελεί θέμα-φετίχ για κάθε κομματικό σχηματισμό.

Ζητείται μια ζεστή αγκαλιά

Είναι πολύ φιλικός με τ' άλλα σκυλιά (θηλυκά και αρσενικά), τρυφερός  με τους ανθρώπους αν και λίγο διστακτικός  καθώς την πρώτη περίοδο της ζωής του ήρθε αντιμέτωπος  με άσχημες

Τιμήθηκε ο Άγιος Χαράλαμπος στην Τ.Κοινότητα Μανιακίου



Με μεγαλοπρέπεια και σειρά θρησκευτικών εκδηλώσεων τιμήθηκε ο Αγ. Χαράλαμπος από φορείς και κατοίκους στην Τ. Κοινότητα Μανιακίου .

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο Ξινό Νερό



Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο Δήμος Αμυνταίου και το Κέντρο Εργάνη πραγματοποίησαν στο Ξινό Νερό ενημερωτική συνάντηση  με τις  γυναίκες. Στόχος της συνάντησης είναι

ΕΛΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
 1) ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ
2) ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας στηρίζει την προσπάθεια συνέχισης της αυτοδύναμης και αυτοδιοίκητης λειτουργίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ως κύτταρο ανάπτυξης, δημιουργό γνώσης και φορέα πολιτισμού.