Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Τα εξαιρετικά σχόλια για τον Βουλευτή της καταστροφής στο ((Η βασιλόπιτα της παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία» (video))) στο ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ


Τον τρόπο λειτουργίας και τις πρακτικές της δημοτικής αρχής Φλώρινας κατήγγειλε ο Στάθης Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία», της οποίας είναι επικεφαλής, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές. 
Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε και την κάθοδο στις εκλογές ενός μέλους της παράταξης του, της κας Αλεξάνδρας Κεβρεκίδου (προφανώς με το ΠΑΣΟΚ).
Το λόγο στην εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος», πήρε και ο Σταύρος Παπασωτηρίου, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την υποστήριξη του προς τον κ. Κωνσταντινίδη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

14 σχόλια:

 1. Ξέρει τι κάνει ο "μερέντας" Στάθη!!! Γκαντέμης σαν τον Μητσοτάκη, η "στήριξή" του θα σε θάψει, να μου το θυμηθείς!!! Λιγουλάκι δύσκολο το κόβω, να επαναπαύθηκε με τον διορισμό του στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, που οσονούπω τερματίζεται πρόωρα, το ρουσφετάκι σου δηλαδή προς αυτόν.
  Α.Τ.
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ απόλυτα, ο "μερέντας" είναι η καταδίκη του Στάθη! Γκαντεμιά.
   Κι όχι μόνο του Στάθη αλλά και του Μιχάλη Παπαδόπουλου που τον διόρισε.
   Στάθης Κωνσταντινίδης θα εκλεγεί στην Κοζάνη στη θέση του Μιχάλη Παπαδόπουλου και στη Φλώρινα Στάθης Κωνσταντινίδης θα χάσει.!
 2. Τίποτα δεν τον σώνει τον μνημονιακό βουλευτή . Τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα τον κυνηγάνε σαν ερινύες πάντα. Αρκετή πίκρα και απογοήτευση έφερε στην Φλώρινα. Σε λίγο δεν θα τον θυμάται κανείς, ούτε οι βολεμένοι της παρέας του.
  Απάντηση
 3. ΦΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ 50% ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ν.Δ. Η ΠΑΣΟΚ ;
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ.
   ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΝΕΤΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ
 4. ΚΑΛΑ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 25 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .
  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
  Απάντηση
 5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ !! 500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΣΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ! ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙ , ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 1940 - 44 ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ , ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΝΗΜΗ !!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ μαζί σου. Για μια ακόμη φορά θα ψηφίσουμε με τη νοοτροπία του ραγιά. Πάλι τον Στάθη θα βγάλουμε και μάλιστα με άνεση.
 6. Όλα εδώ πληρώνονται . Σε λίγο ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και η μνημονική κυβέρνηση θα είναι παρελθόν. Σανίδα σωτηρίας δεν θα βρει πουθενά.
  Απάντηση
 7. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚΑΣ;;;
  Τι άλλο θα δούμε ;
  Θα πέσει τρελή ΠΛΑΚΑ με το άδειασμα που θα φάει η υποψήφια από τους σταθικούς πασοκους!!!!
  Απάντηση
 8. Re des te kai ta upolipa onomata o Stathis sas pirakse????
  Απάντηση
 9. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
  Απάντηση
 10. Kαλά τόσΟ φέστης;
  αΑφού ξέρει ότι στο πιο μεγάλο μέρος πασόκοι και αριστεροί είναι στο διμεκ συνδΙασμό.
  Αυτοί του έμΙναν να κρέμεται και γιατυτό πάει να μαγηρεψει άμα μπορέσΗει τη λΗστα της ΝΔ;
 11. ΑΠΟ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στις 19/1 η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά 7.000 άνεργους απόφοιτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ


Ως προς την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των δυνητικών Παρόχων Κατάρτισης και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ» (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 12/2014), ανακοινώνεται ότι λόγω προγραμματισμού της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.voucher.gov.gr η ανάρτηση της ηλεκτρονικής αίτησης των Παρόχων θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου 2015.

Διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 8 παρ. 16α Ν. 4009/2011 (ΦΕΚ Α΄195),όπως αυτή τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 παρ. 8 Ν. 4076/2012 (ΦΕΚ Α΄ 159) καθώς του άρθρου 121 του Ν.4316/2015 (ΦΕΚ 270 Α΄ 270),

Ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στον ετήσιο χορό που διοργανώνει τοΣάββατο 10-1-2015 στο οικ. κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο, με την ορχήστρα «ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».
Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά.

Με Τιμή
Το Δ.Σ.

Κλείδωσε το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Π.Ε. Φλώρινας


Κλείδωσε το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Π.Ε. Φλώρινας υποψήφιοι θα είναι οι:

ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

 Καλή  φώτιση  σε όλους
 Ένα κόμμα που αυτονόητα  σέβεται τον εαυτό του,  επιλέγει μεταξύ αυτών που δημόσια και τοπικά υποβάλλουν εμπρόθεσμη και αυτόβουλη υποψηφιότητα  για την συμμετοχή τους στην  κατάρτιση  της  βουλευτικής λίστας των  εκλογών, ανεξάρτητα από τυχόν λοιπές ποσοστώσεις, που  μπορούν να καλυφθούν κι από άλλες περιοχές.

Ο αγιασμός των υδάτων στη λίμνη Βεγορίτιδα (video)

Ημέρα γιορτινή και ηλιόλουστη η σημερινή, μέσα στην καρδιά του χειμώνα, γαλάζιος ουρανός, στο -4 το θερμόμετρο, γαλαζοπράσινα τα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας και πανέμορφο τοπίο!
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες γιορτάστηκαν και φέτος με λαμπρότητα τα Θεοφάνια στη Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα του Δήμου Αμυνταίου.

Ο αγιασμός των υδάτων στο διυλιστήριο της ΔΕΥΑΦ (video)


Με παγωμένα τα νερά στον ταμιευτήρα  ΔΕΥΑΦ, στη Δροσοπηγή πραγματοποιήθηκε το πρωί η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο διυλιστήριο της.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 11 κιλά κάνναβης


Στις (04-01-2015) τις βραδινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας

Σε εκλογική τροχιά ο Σπάρτακος. Στις 23/1 η Γενική Συνέλευση – Συνεδρίαση Δ.Σ. και κοπή πίτας


Με την ευχή, η νέα χρονιά να επιτρέψει να ευοδωθούν οι προσπάθειες που καταβάλει το σωματείο –τα τελευταία χρόνια- για να διατηρηθεί ο δυναμικός

ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ


Πάρα την χαμηλή θερμοκρασία  (-5) αρκετοί ήταν και φέτος οι τολμηροί που βούτηξαν στα παγωμένα και θολά νερά του ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ.

Με λαμπρότητα, παρά το δριμύ ψύχος, γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Μελίτη.


Με θρησκευτική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν στα Μελίτη  τα Θεοφάνεια.

Ανακοίνωση Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Προκηρύξεις για θέσεις στο δημόσιο πανελλαδικά με τον Ν.2643/98

Μετά από επίπονες προσπάθειες της Ε.Σ.Α.μεΑ. είναι πλέον γεγονός η προκήρυξη θέσεων στο Δημόσιο για προστατευόμενους του νόμου 2642/1998.

ΣΑΡΙΣΕΣ:ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑΔΗ

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν η Φωτιάδου Χρυσή και Αραβιάδης Ορέστης στο 1ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα σε

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών στην Κρυσταλλοπηγή


Το βράδυ της Κυριακής στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 27 και 26 χρονών, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.