Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

10 σοφές κουβέντες του Albert Einstein

Διαβάστε τις παρακάτω...

01. Ένα άτομο που δεν έχει κάνει ποτέ λάθος, ποτέ δεν προσπάθησε για κάτι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δοκιμάζουν νέα πράγματα λόγω του φόβου της αποτυχίας. Η αποτυχία δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι. Συχνά οι χαμένοι είναι αυτοί που μαθαίνουν περισσότερα για την νίκη, από ότι οι νικητές. Τα λάθη μας, πάντα μας δίνουν ευκαιρίες να μάθουμε και να αναπτυχθούμε.

Ελάφια κάνουν κατάληψη σε πόλη της Ιαπωνίας [Video]


Στη Nara της Ιαπωνίας τα ελάφια ξέρουν τη θέση τους, η οποία είναι: Παντού! Το συγκεκριμένο ζώο θεωρείται ιερό στην περιοχή κι έτσι τα ελάφια είναι ελεύθερα να...
κυκλοφορούν στους δρόμους, να μπαίνουν μέσα στα μαγαζιά και να κάθονται όπου θέλουν, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να έχουν απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

Ρεπούση: «Σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν υπάρχουν εικονίσματα, σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν είναι υποχρεωτική η πρωινή προσευχή»


Εσείς όλοι που μείνατε στήλη του άλατος όταν η κα. Ρεπούση πρότεινε την κατάργηση των θρησκευτικών από την Μέση εκπαίδευση, δεν την είχατε ακούσει προεκλογικά; 

Τώρα θυμηθήκατε, αφού την βγάλετε βουλευτή να την κατακρίνετε; 


Δεν ξέρω αν φταίει αυτή ή εσείς που πήγατε σαν πρόβατα και την ψηφίσατε. 


Ακούστε τι είχε πει στους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη λίγο πριν τις περσινές εκλογές: 



Ραχήλ Μακρή Υγειονομική βόμβα καταγγέλλεται ότι αποτελούν τα σκουπίδια στο κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας



5 Σεπτεμβρίου 2013              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποβολή Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της τομεάρχου Περιβάλλοντος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή
Ραχήλ Μακρή:  Υγειονομική βόμβα καταγγέλλεται ότι αποτελούν τα σκουπίδια στο κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Το απαράδεκτο φαινόμενο σωρών σκουπιδιών να βρίσκονται διασκορπισμένα σ’ έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης της Πτολεμαΐδας φέρνει στη Βουλή η Βουλευτής Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή ύστερα από διαπιστώσεις της ιδίας και καταγγελίες πολιτών, σε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου.
Προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα αυτά και να βρεθεί η π

252 θέσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας


H ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Διακοσίων πενήντα δύο (252) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. 
Πληροφορίες δίδονται από τους: Δημήτριο Μπαλτζή τηλ. 24630/52284, 24630/52317 και Ευθυμία Κουτσιάδου τηλ. 24630/52228. Aιτήσεις από 09.09.2013 μέχρι και 18.09.2013.

Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Μείωση του φόρου ζητούν οι πρατηριούχοι - Τόνοι ξύλων στη Δυτική Μακεδονία!


Να προχωρήσει άμεσα στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) προκειμένου οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης να επανέλθουν στα επίπεδα της χειμερινής περιόδου 2011-2012 ζητά από το υπουργείο Οικονομικών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2013-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Ωδείου, προέβη στην απόφαση της μείωσης των διδάκτρων κατά 10% και ειδικά για την τάξη της Ανωτέρας σχολής 25% (ουσιαστικά επαναφορά των διδάκτρων στο επίπεδο του σχ. έτους 2007-2008), όπως επίσης 50% στο ποσό της εγγραφής για όσους κάνουν την εγγραφή τους έως τις 16 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ξεκινούν τα μαθήματα φέτος.

τα επιτρεπόμενα καύσιμα στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης και τοπικής θέρμανσης



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ταχ. Δ/νση    
:
Διοικητήριο
53100 ΦΛΩΡΙΝΑ

Πληροφορίες
:


Τηλέφωνο
:
2385350462-50536-50453

Fax
:
2385350456

E-mail           
:
t.py@florina.pdm.gov.gr


                
  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σας γνωρίζουμε ότι από τις 9-11-2011 με την Υπουργική Απόφαση με Αρ.Πρωτ. οικ.189533/2011(ΦΕΚ 2654/Β/ 9-11-11) τα επιτρεπόμενα καύσιμα στις εγκαταστάσεις κεντρικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Θέσεις εργασίας



Θέσεις εργασίας Ψυχολόγου, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Κοινωνικού Λειτουργού.

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
Θέσεις εργασίας για επιστημονικούς συνεργάτες στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό θεραπευτικό κέντρο στα Ιωάννινα, με υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ψυχολογικής Στήριξης και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.
Σχετικές  ειδικότητες:
-Θέση Ψυχολόγου
-Θέση Λογοθεραπευτή/Λογοθεραπεύτριας 

Δηλώσεις του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ Δημάρχου Φλώρινας για τον νέο εκλογικό νόμο για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης (video)




Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο



Χθες (03-09-2013) το βράδυ, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία στη Βεύη Φλώρινας (σε ισόπεδη διάβαση όπου υπάρχει προστατευτική μπάρα), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου και της 34χρονης ημεδαπής που επέβαινε σ’ αυτό.

Νέος πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ ο Γιάννης Βοσκόπουλος

Στην εκλογή νέου προέδρου προχώρησε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΔΥΜΑ. Νέος πρόεδρος της Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας αναλαμβάνει ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος στη θέση του μέχρι πρότινος προέδρου Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, δημάρχου Καστοριάς. 
Τη θέση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΔΥΜΑ αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Παπαγεωργίου.

Δημήτρης Βακρατσάς
Πηγή: westtvnews.gr

Κάλεσμα της Π.Α.ΣΥ. για το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Όλο και πιο άγρια και ανελέητη η επίθεση στο εισόδημα της φτωχομεσαίας αγροτιάς από την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, τις ελληνικές κυβερνήσεις και τη σημερινή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Τα χαράτσια, η φορολογία της φτωχολογιάς από το πρώτο ευρώ, τα αυξημένα ασφάλιστρα, είναι εργαλεία που στόχο έχουν τη συγκέντρωση γης και

Εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του «Αριστοτέλη»

Από το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του συλλόγου. Θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά, εφήβους, νέους, φοιτητές, ενήλικες και από φέτος τμήματα για την τρίτη ηλικία.
Εγγραφές και πληροφορίες στη Γραμματεία του συλλόγου: 2385022754

Εργαστήριο παραδοσιακής και εκκλησιαστικής ζωγραφικής «Εικονίζοντες»

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των μαθημάτων μας για την περίοδο 2013-2014. Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά, που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη της παραδοσιακής ζωγραφικής και διακοσμητικής, αλλά και της Ορθοδόξου Εκκλησιαστικής αγιογραφίας. 

Αρχαιρεσίες στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Φλώρινας


Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 22 του ν. 3601/28 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 37 του v. 1316/83 και του άρθρου 51 του. 3601/28 όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο β άρθρου 58 του. 1539/85 

Επιστολή του Ε.Κ.Φ. προς τον υπουργό Άμυνας

Κύριε Υπουργέ
Η απόφαση του ΚΥΣΕΑ να καταργήσει το στρατόπεδο Παπαπέτρου στο Αμύνταιο είναι άδικη, επιπόλαιη, απαράδεκτη για τον ακριτικό μας νομό και τους κατοίκους μιας περιοχής, που συνορεύει με δύο χώρες και απομονώνει ακόμα περισσότερο τους Φλωρινιώτες από την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Δικογραφία σε βάρος 21χρονου για απάτη και πλαστογραφία στη Φλώρινα

Αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα

Προχθές (03-09-2013) σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού για πλαστογραφία και απάτη στη Φλώρινα. 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή»


Επίδομα θέρμανσης: Προκαταβολικά και σε περισσότερους

Το γεγονός ότι πέρυσι μόλις 80 από τα 260 εκατομμύρια από το κονδύλι για το επίδομα πετρελαίου ευρώ απορροφήθηκαν δείχνει πολλά και οδηγεί την κυβέρνηση στην αλλαγή των κριτηρίων και του τρόπου καταβολής. 

Αθλητικό τμήμα στο σύλλογο «Venetia»

Ο Σύλλογος “VENETIA” πιστεύει και αναδεικνύει τον πολιτισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Εμπνευσμένοι από το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» δημιουργήσαμε τμήματα που προάγουν την ηθική, την πνευματική και την σωματική καλλιέργεια των μελών του συλλόγου μας. 

Όσα έγιναν χθες Τετάρτη 4-9-2013 έξω από το στρατόπεδο Αμυνταίου (video)

αμοντάριστα πλάνα.