Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ





«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Ζ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
               Φλώρινα, 05-05-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις επισκέψεις του στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας ξεκίνησε ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» κ. Γιάννης Βοσκόπουλος. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 05 Μαΐου 2014 επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες Δροσοπηγής, Άνω Υδρούσσας και Υδρούσσας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.

Επισκεψεις υποψηφιας Περιφερειαρχη Ζεμπιλιαδου Γεωργια


Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Ζεμπιλιαδου Γεωργία στο Νομό Φλώρινας .

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6/5/2014
  
Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ σταplayoff του πρωταθλήματος οπρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδηςέκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για μία ακόμη φορά, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων συνιστά πρόκληση για κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο. Τα πράγματα είναι απλά: το σύστημα της Αθήνας δεν θέλει τον ΠΑΟΚ, δεν θέλει τις ομάδες τις Θεσσαλονίκης».

Podium Νέων Καλλιτεχνών Μαρία Δαύκα 09-05-2014


Την εξαιρετικά ταλαντούχα ακορντεονίστα Μαρία Δαύκα

θα έχει τη χαρά να απολαύσει το κοινό της πόλης στο ρεσιτάλ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στη μικρή αίθουσα συναυλιών στις 8:00 μ.μ. Το ρεσιτάλ εντάσσεται στον κύκλο συναυλιών  “Podium Νέων

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6/5/2014

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Τις πρόσφατες θετικές για τον αγώνα των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών εξελίξεις στο επίμαχο ζήτημα της ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου και την υπαναχώρηση της κυβέρνησης, σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει σχετικά:

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ”»

Αναφορικά με τις συνεχιζόμενες απολύσεις και την διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και τις εργασιακές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών - μελών της Ε.Ε ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑ.ΤΡΙ.Δ.Α και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, τονίζει:

Βράβευση του μικρού Νικόλαου Νικολαΐδη σε μουσικό διαγωνισμό


Βράβευση του μικρού
Νικόλαου Νικολαΐδη σε μουσικό διαγωνισμό


Αστείρευτη πηγή ταλέντων αποδεικνύεται η Φλώρινα. Νέα διάκριση για μαθητή του Ωδείου στον 2ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό πιάνου που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, και πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 2-4 Μαΐου. Ο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Drosopigirace Marathon Bike Race 08 June 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Drosopigirace


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Drosopigirace
Marathon Bike Race
08 June 2014

  Στα μονοπάτια και τους δασικούς δρόμους που "διανοίγει" και συντηρεί σε άριστη κατάσταση η  Μάρω η  αρκούδα και η οικογένεια της (δηλαδή οι διοργανωτές και οι φίλοι του Drosopigirace), τα τελευταία 4 χρόνια θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 ο πρώτος marathon bike race . Τα 57km της διαδρομής, τα 1700m  της υψομετρικής ανάβασης και οι τρεις κορυφές που φαντάζουν σαν τα γυαλιστερά δόντια της Μάρως δημιουργούν ένα εξαιρετικό μείγμα για έναν ακόμα αγώνα υψηλών προδιαγραφών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ  ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
                                                                                               (έχει θέση πρόσκλησης)

      Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Ν.2703 / 1999 καθιερώθηκε η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ»


Δελτίο Τύπου

 Επίσκεψη στο Αμύνταιο πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία»  τη Δευτέρα, 5  Απριλίου 2014. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού,  κ.  Γεώργιος  Δακής, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας,  κ. Σωτήρη Βόσδου και  υποψήφιους Περιφερειακούς  Συμβούλους,  συνομίλησαν με πολίτες  του Αμυνταίου και της ευρύτερης περιοχής.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

Σχολιάζοντας τις αναφορές της κ. Δέσποινας Χαραλαμπίδου υπ. περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τη διοίκηση Ψωμιάδη σε συνέντευξή της στον Αγγελιοφόρο (4-5-2014) ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΜΕ ΚΕΣΥΠ ΚΕΜΕΤΕ


«Βούλιαξε» το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης στην παρουσίαση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.


«Βούλιαξε» το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης
στην παρουσίαση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.

            «Βούλιαξε» το εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων στην Κοζάνη κατά την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ.

ΔΤ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
5/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ»

«Στην Ελλάδα τα κόμματα της συγκυβέρνησης επενδύουν στο φόβο και στον τρόμο» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης, απευθυνόμενος στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ
ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ
(έχει θέση πρόσκλησης)

Σύμφωνα με το Ν.2193 / 1994 (ΦΕΚ 32 / Α / 94)  καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Με το Π. Δ. 99 / 1994 (ΦΕΚ 78/Α/1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της ημέρας αυτής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Κοζάνη, 5-5-2014


Δελτίο Τύπου

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, σας προσκαλεί στη συνάντησή του με τους Δυτικομακεδόνες της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στις 7:30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» στη Θεσσαλονίκη.

Διεύθυνση Ξενοδοχείου Holiday Inn:
Μοναστηρίου 8

Τηλ: 2310 563100

Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ 'ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ'


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
5/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ “ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”»

Ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήταν ανέντιμο εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών να μην επαινέσουμε τον κ. Κώστα Γκιουλέκα και την “Ομάδα Δημιουργίας” για το αντιπολιτευτικό έργο που άσκησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Έχοντας απέναντί τους ένα ολόκληρο σύστημα, στάθηκαν με αξιοπρέπεια, ασκώντας εποικοδομητική κριτική με συνεπή και ουσιαστικό λόγο, απέναντι στις ενέργειες του νυν Δημάρχου Θεσσαλονίκης».

Το πλήρες πρόγραμμα και οι θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία


Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας:
Κουρκούτας Νικόλαος του Μιχαήλ

Προτάσεις και θέσεις για τη διοίκηση, ανάπτυξη και εξέλιξη της Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατέχει το θλιβερό ρεκόρ της μεγαλύτερης ανεργίας ανάμεσα στις Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις των τελευταίων τουλάχιστον 40 ετών τοποθετούν την Περιφέρεια μας στις τελευταίες θέσεις των προτεραιοτήτων τους, την απαξιώνουν αναπτυξιακά και αδιαφορούν για τα προβλήματα της.

Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία: Περιοδεία σε Κοινότητες των Γρεβενών.


Το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαΐου 2014, κλιμάκιο υποψηφίων με την Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Σιαμπακίδη Ιωάννη, πραγματοποίησε περιοδεία σε κωμοπόλεις και κοινότητες των Γρεβενών.

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή ο κος. Νομικός Κωνσταντίνος από τη Φλώρινα.


Μετά τον Στρατηγό ε.α. κο. Συναδινό Ελευθέριο, ένας ακόμη διακεκριμένος Δυτικομακεδόνας κοσμεί το Ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Ο κος. Νομικός Κωνσταντίνος, ο οποίος κατάγεται και ζει στην Φλώρινα, αποδέχτηκε την πρόσκληση του κινήματος μας και θέτει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.