Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Υπουργείο Υγείας: Δωρεάν παιδικά εμβόλια σε ανασφάλιστους και απόρους


Το υπουργείο Υγείας απέστειλε εγκύκλιο προς όλους τους αρμόδιους δορείς, προκειμένου ο συστηματικός εμβολιασμός να μην έχει εποχικό χαρακτήρα, αλλά να διενεργείται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και να καλύπτει όλες τις ομάδες πληθυσμού, ασφαλισμένους και μη.

Bόμβα Μανιτάκη: Αν δεν στείλουν λίστα οι Δήμοι δεν θα πληρωθεί κανείς

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να μην πληρωθούν για κάποιους μήνες είναι οι υπάλληλοι των δήμων που δεν απέστειλαν τις λίστες με τους υπό διαθεσιμότητα υπαλλήλους στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Τηλ.: 2385350400
Fax: 2385350401

Φλώρινα, 22 Νοεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Με εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας εορτάστηκε στην πόλη της Φλώρινας η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ




                                                                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΤΗΝ 25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ  ΠΟΛΗ  ΤΗΣ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ ( έχει θέση πρόσκλησης )


      Ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης θα γίνει σε ολόκληρη την επικράτεια την  Κυριακή  25 Νοεμβρίου  2012. 
Για   τον   εορτασμό  αυτόν στην πόλη της Φλώρινας καθορίζουμε τις παρακάτω εκδηλώσεις :

Κινητοποιήσεις δικαστικών μέχρι 8 Δεκεμβρίου

 
To Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με την ίδια μορφή, όπως μέχρι σήμερα, μέχρι τη σύγκλιση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 8 Δεκεμβρίου.
 
Ανάλογη απόφαση έλαβε και η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, που παρατείνει τις κιητοποιήσεις της μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Aπό 2 έως 7 περισσότερα χρόνια δουλειάς!


Το σύνολο των ασφαλισμένων επηρεάζουν οι αλλαγές στα εργασιακά και κυρίως στο ασφαλιστικό, αλλαγές που προβλέπονται από την εφαρμογή του Μνημονίου ΙΙΙ και εξειδικεύονται σε συνολικά 18 ερμηνευτικές εγκυκλίους που ενέκρινε και δημοσιοποίησε το υπουργείο Εργασίας.

20 χρόνια Αρκτούρος




Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης στα δάση και στα βουνά http://www.arcturos.gr

Ήττα του Φιλυριακού στο Βόλο

Την Κυριακή18 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ριζόμυλου ο εξ αναβολής αγώνας Μαγνησιακός-Φιλυριακός για τη 2η αγωνιστική του Γυναικείου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Ένας ματς που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο Φιλυριακός. Ο Μαγνησιακός επικράτησε 2-0 αλλά η Φλωρινιώτικη ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες στο

Πολιτική εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ συμπληρώνει φέτος 94 χρόνια ζωής και δράσης. 94 χρόνια μεγάλων αγώνων και θυσιών στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Διδασκόμαστε από αυτή τη μεγάλη ιστορική διαδρομή. Η γνώση της αποτελεί αναντικατάστατο παράγοντα στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα της πάλης κατά των μονοπωλίων, για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας για το σοσιαλισμό / κομμουνισμό.

Σταματά η χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει τη Δευτέρα

 


Νέο κύκλο κινητοποιήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα ανακοίνωσαν οι φαρμακοποιοί της χώρας, αναστέλλοντας επ' αόριστον τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Διακρίσεις για το σκάκι του «Αριστοτέλη» – Διοργάνωση του Σχολικού Πρωταθλήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας




Τα θετικά αποτελέσματα στο Αγωνιστικό Πρωτάθλημα Σακακιού της Ένωσης Σκακιστών Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2012  όπου η ομάδα του Αριστοτέλη τερμάτισε 1η  στην Γ΄ εθνική διαδέχθηκαν άλλα θετικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων - Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2012. Η Σκακιστική ομάδα του Αριστοτέλη κατετάγη στην 4η θέση στην κατηγορία, θέση η οποία κρίνεται ως ιδιαίτερα θετική αφού τερμάτισε μπροστά από άλλες ιστορικές ομάδες όπως είναι η ομάδα της Κατερίνης, η ομάδα του «Σκακιστάκου» Πτολεμαΐδας κ.α.

"Λουκέτο" στις αστυνομικές σχολές για δύο χρόνια

Κλειστές λόγω Μνημονίου θα παραμείνουν για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων οι σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για τα επόμενα δύο χρόνια, οι δημοφιλείς ακαδημίες που τα τελευταία χρόνια σαρώνουν στις προτιμήσεις των μαθητών αναμένεται να βγάλουν απαγορευτικό για τους νεοεισερχόμενους αφού το "Μεσοπρόθεσμο προβλέπει ότι για το 2013 και 2013 δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις στο.....
υπουργείο Δημοσίας Τάξης".