Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια στους νέους προπονητές της Λέσχης Πολιτισμού

Το Δ.Σ της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συγχαίρει τους προπονητές της Λέσχης:
Αντωνιάδου Εύη,
Σουλιώτη Θανάση,
Ταλλίδη Γιώργο
και
Χαραβιτσίδη Μιλτιάδη,
που έλαβαν τον τίτλο του προπονητή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού (FIDE) και θα αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους στη Σκακιστική Ακαδημία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

Το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

«Οι Ζωγράφοι των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13»


Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η έκθεση ζωγραφικής «Οι ζωγράφοι των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13», που διοργανώνει η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού, για τις επετειακές εκδηλώσεις των 100 χρόνων από τους νικηφόρους Βαλκανικούς

Αύριο ο εορτασμός των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Κέλλης

Ο δήμαρχος Αμυνταίου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κέλλης και ο Ιστορικός Πολιτιστικός Φορέας Ιερά Δρυς Κέλλας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα 5 Νοεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Κέλλης.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
7:30 - 10:00 π. μ. - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία - Δοξολογία
10:00 - 10:30 π. μ. - Επιμνημόσυνη Δέηση - Κατάθεση στεφάνων Παρέλαση
10:30 - 11:00 π.μ. - Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον καθηγητή Χασιώτη Ηλία
11:00 - 11:30 - Δεξίωση στο πολιτιστικό κέντρο

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ



Σύνταγμα: Λαϊκή λιθογραφία που απεικονίζει την Επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843 και δίπλα ο αγνός αγωνιστής της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Ιωάννης Μακρυγιάννης (1797-1864), εμπνευστής και πρωτεργάτης του δημοκρατικού κινήματος για την παραχώρηση

Πρεμιέρα με νίκη για τον Φιλώτα ΜΠΣ

Πρεμιέρα με νίκη για τον Φιλώτα Μ.Π.Σ επί του Εθνικού Κοζάνης στην 1η αγωνιστική της Α2 γυναικών με τελικά σκορ 26-23. Ο αγώνας που διεξήχθη σήμερα στο aΔΑΚ Αμυνταίου ήταν για γερά νεύρα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν συνεχώς  το πολυπόθητο ροζ φύλλο.
Από την αρχή φάνηκε ότι θα ήταν ένας αγώνας για υπομονετικούς. Η ομάδα του Φιλώτα μπήκε «μουδιασμένα» στο παιχνίδι και με αρκετά λάθη στην άμυνα της και με τον Εθνικό να προηγείται στο σκορ στο 1ο δεκάλεπτο, εκμεταλλευόμενος πλήρως τα λάθη αυτά. Στην συνέχεια όμως η σωστή συνεργασία αμυντικών και τερματοφύλακα έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για την γηπεδούχο. Έτσι το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ διαμορφωμένο στο 17-13 υπέρ του Φιλώτα.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες ανεβάσανε ρυθμό με τον Εθνικό να ρίχνει το βάρος στην επίθεση και να διεκδικεί συνεχώς την ανατροπή του σκορ με κύριο εκφραστή των επιθέσεων την Καραγιαννίδου η οποία πέτυχε 9 γκολ. Αντίθετα ο Φιλώτας έκλεισε τα κενά στην άμυνα του και με καλά στοχευόμενες ενέργειες στην επίθεση, με αιχμή του δόρατος την

Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι (God Loves Caviar)

Η ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάμπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης.
Η ιστορία ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στη Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στη διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11: 20.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 2/11: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 3/11: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 4/11: 21.00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Βιογραφική | 101' 
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής
Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Εβγκένι Στίχιν, Κατρίν Ντενέβ, Λάκης Λαζόπουλος