Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκίνησε το Συνέδριο Τηλεθέρμανση με Βιομάζα στο Αμύνταιο

Χθες Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στην πόλη του Αμυνταίου, ξεκίνησε το διήμερο συνέδριο με θέμα «Τηλεθέρμανση με βιομάζα και στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία για έργα ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας σε δήμους».......

Στην πρώτη ημέρα του συνεδρίου τα θέματα που συζητήθηκαν είναι:Ανταλλαγή καλών πρακτικών στη διαχείριση και στη λειτουργία υφιστάμενων δικτύων τηλεθέρμανσης
 
  • Τεχνική και οικονομική βιωσιμότητα δημοτικών έργων συμπαραγωγής θερμότητας και ηλεκτρισμού με βιομάζα
  • Δυνατότητες και δυναμική συμπράξεων δημοσίου ιδιωτικού τομέα σε έργα συμπαραγωγής θερμότητας και ηλεκτρισμού με βιομάζα
  • Έργα συμπαραγωγής με βιομάζα, χρηματοδοτικά εργαλεία και νομικό πλαίσιο.

λαϊκή συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Μελίτης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97     

Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         

Φλώρινα, 22-02-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Μελίτης με θέμα την τηλεθέρμανση της Μελίτης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας.

Σχολικοί αγώνες Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στο ζωολογικό κήπο Φλώρινας


Θα μας τιμήσει η παρουσία σας στους Σχολικούς Αγώνες Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος Λυκείων και  Γυμνασίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθούν με τη συνδρομή του Δήμου Φλώρινας στο Δημοτικό χώρο του Ζωολογικού Κήπου Φλώρινας, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

«Οι προσπάθειες για στοχευμένη και ‘έξυπνη’ ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία στα τελικά στάδια εφαρμογής της για το 2013»

 
To πρόγραμμα SMART+ είναι ένα διακρατικό έργο 6 εταίρων για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στις μικρές επιχειρήσεις. Υλοποιείται από το 2010 από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τα εργαστήρια κεφαλαιοποίησης του προγράμματος.

Την Τρίτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,
ΚΑΛΕΙ

Σε συνεδρίαση την Τρίτη 26/2/2013 και ώρα 10:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:
  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για το σχέδιο “Αθηνά”

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής σας προσκαλεί σε σύσκεψη για το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ΖΕΠ Κοζάνης.
Με εκτίμηση
O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Γεώργιος Κ. Δακής

Ενημέρωση συναδέρφων για τα ΕΦΑΠΑΞΣυνάδελφοι,
Την ώρα που βρισκόμασταν σε συνάντηση με την κα Δροσάτου, σήμερα το πρωί, πήρε τηλέφωνο από το Υπουργείο Εργασίας ο κος Παπαθεοδώρου και της είπε ότι σήμερα εκταμιεύουν τα πρώτα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβούλευση Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων Δυτικής Μακεδονίας


Ρύθμιση για την καταβολή των αναπηρικών συντάξεων μέχρι τη νέα υγειονομική επανεξέτασηΣτην παράταση καταβολής των αναπηρικών συντάξεων, στις περιπτώσεις που έχουν λήξει και εφόσον εκκρεμεί στις υγειονομικές επιτροπές επανεξέταση χωρίς υπαιτιότητα των ασφαλισμένων προχωρά το υπουργείο Εργασίας.

Εντός των ημερών η επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου στους αγρότεςΠριν το τέλος Φεβρουαρίου πρόκειται να επιστραφεί η πρώτη δόση του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους δικαιούχους αγρότες, ύψους 80,5 εκατ. ευρώ.

Πρώτα πώληση «μικρής ΔΕΗ» και μετά στρατηγικός επενδυτής ή το αντίθετο;

Το ενδιαφέρον των ξένων ομίλων είναι αυτό που θα κρίνει το μοντέλο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, και το αν η πώληση της "μικρής ΔΕΗ" θα προηγηθεί του στρατηγικού επενδυτή ή θα συμβεί το αντίθετο.

Συναυλία με τους TequillersΟ Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα διοργανώνει συναυλία με τους Tequillers το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Νεότητας Αγίου Παντελεήμονα στις 21:30.
Σας προσκαλούμε όλους σε μία βραδιά με πολύ κέφι και καλή μουσική.
 Είσοδος ελεύθερη
Τιμή ποτού 3,5€
 Με τιμή
Το ΔΣ

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας

Ετήσιος χορός του ΑΙΑΝΤΑ ΑμυνταίουΤο Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο  ΑΙΑΝΤΑΣ Αμυνταίου σας   προσκαλεί  στον  ετήσιο  χορό του που θα γίνει το  Σάββατο 23   Φεβρουαρίου  2013  ώρα 21.00΄   στο οικογενειακό  κέντρο Νυχτέρι   στο  Αμύνταιο. 
Τον χορό  πλαισιώνει  η  ορχήστρα  “επί της σκηνής”  με τον Παντελή Παούνη και τον Θωμά  Ασέλα. 
Με  τιμή το Διοικητικό Συμβούλιο  του Αίαντα.

Συναυλία με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ ΚΟΥΚΛΟΥΞΣΑΞ


Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει συναυλία  με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ ΚΟΥΚΛΟΥΞΣΑΞ του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης και το ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ της Λίζας Κωνσταντοπούλου, με τίτλο “ La vita e bella ”, μια μουσική παράσταση με επιτυχίες του θεάτρου, κινηματογράφου και μιούζικαλ.

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΦλώριναςΗ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας, προσκαλεί όλους τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας στον ετήσιο χορό της που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα έναρξης 20.30΄ στην αίθουσα δεξιώσεων «ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ»
(4ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Φλώρινας - Θεσσαλονίκης) με τους ήχους της «ΛΕΧΟΒΙΤΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ» και τιμή εισόδου δέκα (10,00) Ευρώ (με φαγητό άνευ ποτού).
Η παρουσία όλων θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Το Δ.Σ.

λαϊκή συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Μελίτης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   
ΝΟΜΟΣΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                                       
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                            
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 97     

Τ.Κ.:53100
Τηλ: 2385351010
Fax: 2385044628
Email: press@cityoflorina.gr
                                                                                                         

Φλώρινα, 22-02-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Μελίτης με θέμα την τηλεθέρμανση της Μελίτης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Κοινότητας.