Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Στις 9:00 η έναρξη μαθημάτων στα σχολεία του δήμου Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – εκτός των παιδικών σταθμών - του Δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9:00 π.μ., από αύριο Τρίτη 10 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, λόγω του παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή.

Στις 9 θα ανοίγουν τα σχολεία του δήμου Φλώρινας αυτή την εβδομάδα


Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 θα ξεκινούν τη λειτουργία τους στις 09:00 π.μ., λόγω χαμηλών θερμοκρασιών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ

Αλήθεια ο κ. Ασπρίδης έχει ξεχάσει τις έννοιες των λέξεων ψέμα και αλήθεια; Μήπως τον πείραξε το πολύ ουίσκι που έπινα στον Δήμο Περάσματος; ή τα RED BUL;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΣΠΡΙΔΗ

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ  ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ (( ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ ))Το προεδρείο του Σωματείου υπέβαλε τα παρακάτω ερωτήματα προς τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΗ κ.Δόλογλου, τον Γενικό Διευθυντή παραγωγής κ. Κοπανάκη :
1 Ερώτηση
Πώς και με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η Φλώρινα για τη μικρή Δ.Ε.Η.;
Πώς είναι δυνατόν να ξεπουλήσει η επιχείρηση τη ναυαρχίδα των μονάδων της τον Α.Η.Σ. ΜΕΛΙΤΗΣ και ποιος θα βάλει την υπογραφή του;
Απάντηση κ. Δόλογλου.
Η μικρή Δ.Ε.Η. δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τέτοιες αποφάσεις δεν θα τις πάρει η επιχείρηση, ας τις πάρουν οι πολιτικοί.
2 Ερώτηση

Δελτίο Τύπου: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - "Παιδική Δυσαρθρία / Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία"


Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με προσκεκλημένη την λογοθεραπεύτρια Dore Blom, διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, το διήμερο πρακτικό σεμινάριο για την παιδική δυσαρθρία και την αναπτυξιακή λεκτική δυσπραξία. Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι το ξενοδοχείο Makedonia Palace.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ


Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Καστοριάς
Πληρ.:Ιφ.Καβακλιώτου
                                                                                                   Καστοριά :9/12/2013
Τηλ.:2467082425                                                                                Αρ. Πρωτ.: 108
         6978881881


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ


          Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Καστοριάς  θα υλοποιήσει στη Φλώρινα προγράμματα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένα στις Πράξεις 1, 2 και 3 «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)»,

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ)»
ΚΕΝΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ»
Ημερομηνία:9/12/2013
Καστοριάς   
Πληρ.: Ι.ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΟΥ
Τηλ.: 2467082425
           6978881881   


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»

ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 04, 05, 06 «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ
(ΝΕΟΙ ΓΕΩΡΓΟΙ)»Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αναζήτηση πιστοποιημένης δομής            Για την υλοποίηση του προγράμματος γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, που θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα με ευθύνη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ»

«Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα»


Να αντιμετωπίσουν το έλλειμμα ασφάλειας που βιώνουν οι αστυνομικοί στην επικίνδυνη καθημερινότητά τους καλoύν τα αρμόδια υπηρεσιακά και κυβερνητικά όργανα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η Συντονιστική Επιτροπή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Φλώρινας


Η σύσταση σε σώμα της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Π.Ε. Φλώρινας μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έχει ως εξής: 

Συντονιστής: Ιωάννης Κεραμιτσής
Γραμματέας: Χρήστος Δεληγιώργης
Ταμίας: Αικατερίνη Σταύρου
Μέλη: Νικόλαος Ανεστάκης, Αθανάσιος Αξιώτης, Σωτήριος Διαμαντόπουλος, Στέφανος Μίγκος 

Γιορτή Τσιγαρίδας στον Αετό


Με πρωτοβουλία των Τοπικών Συλλόγων και του Τοπικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Αετού για 3η συνεχή χρονιά η Γιορτή Τσιγαρίδας. Παράλληλα άναψε και το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην κεντρική πλατεία του χωριού. 

Παρουσίαση του βιβλίου «Τα καφενεία της Ελλάδος» του Γ. Πίττα (video)


Έγινε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο πολυχώρο εκδηλώσεων «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πίττα με τίτλο «Τα καφενεία της Ελλάδος» σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Η ΓΩΝΙΑ».

Φωτογράφοι και πειραματικό ντοκιμαντέρ

ΤΑΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 21:00

• Προβολή των ντοκιμαντέρ “The Divided Line” και “Fire of Time”
των Stephane C. και Adam Cohen αντίστοιχα.
• Παρουσίαση της φωτογραφικής δουλειάς του κάθε καλλιτέχνη. 
• Συζήτηση πάνω στα θέματα “Το πειραματικό ντοκιμαντέρ που μπορεί να κάνει ένας φωτογράφος.” και “Το φωτογραφικό έργο που μπορεί να κάνει ένας κινηματογραφιστής”. Συζήτηση σε κάθε προσέγγιση σχετικά με την αφήγηση, την αφαίρεση και τον πολιτικό χαρακτήρα των δύο έργων.

«Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω, Γιορτάζω» Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας


Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ Φλώρινας, υποστηρίζοντας τη δράση της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: Δωρίζω, Χαρίζω,

ΑΜΥΝΤΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
Ενσωματωμένη εικόνα 1

Με ήττα ολοκλήρωσε ο Αμύντας τον Α γύρο του πρωταθλήματος της Α1, καθώς εμφανίστηκε διπρόσωπος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, με συνέπεια να γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 29-19.

ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ


Νίκη με άμυνα-μπετόν!

Με το «δεξί» μπήκε στη νέα αγωνιστική σεζόν το ανδρικό τμήμα του Αμύντα Αμυνταίου, επικρατώντας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου με 20-11 του Αρίων Πτολεμαϊδας, για τον 4ο όμιλο της Β Εθνικής Ανδρών.

Εορταστικές - λατρευτικές εκδηλώσεις στην Αχλάδα


Τον Πολιούχο της Άγιο Σπυρίδωνα γιορτάζει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η Αχλάδα. Ο Ιερός Ναός ανακοινώνει ότι οργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΕΝΗ


 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                                                   ΣΗΜΑ ΔΗΜΟΥ
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 μ.μ. συζήτησε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, την έκδοση Ψηφίσματος για την απώλεια της ζωής σε ώρα καθήκοντος του Ηλία Κωστένη, Προέδρου της Τ.Κ. Ιτέας Δήμου Φλώρινας. Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, αφού άκουσαν την εισήγηση του κ. Προέδρου αποφάσισαν ομόφωνα:

Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.
Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

                                                                                             Ο Πρόεδρος
   του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας                                                                                                                Αντώνιος Γ. Σίπκας


Δράση με αναρτήσεις πανό σε όλη την Κοζάνη.

Εκτενής δράση με ανάρτηση αεροπανό πραγματοποιήθηκε και στην Κοζάνη, προς ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πολεμική του συστήματος εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μία πολεμική που ξεκίνησε με την λάσπη, εξελίχθηκε σε παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και κατέληξε στις σφαίρες των τρομοκρατών.

Ενημερωτικές Δράσεις σε Πτολεμαΐδα και Καστοριά.


Την Παρασκευή και το Σάββατο 6 & 7 Δεκεμβρίου 2013, συναγωνιστές από τους Πυρήνες Δράσης Εορδαίας και Καστοριάς πραγματοποίησαν ενημερωτικές δράσεις στην Πτολεμαΐδα και την Καστοριά αντίστοιχα.

Τ.Ο. Κοζάνης: Ομιλία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης η ομιλία του συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα σχετικά με τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα οικονομικά οφέλη της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων και των ορυκτών που βρίσκονται στο υπέδαφος της πατρίδας μας. Επισημάνθηκαν η χάραξη της ΑΟΖ και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα αυτής της κίνησης, η σύνδεση των εθνοκτόνων μνημονίων με τις ορέξεις

Έκθεση Βραβευμένων Φωτογραφιών


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φωτογραφικού Χειμώνα, η Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας παρουσιάζει, σήμερα Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, «Έκθεση

Ο δήμος Πρεσπών για το χαμό του 43χρονου αστυνομικού


Ο Δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας δήλωσε για την απώλεια του αστυνομικού στο περιστατικό που συνέβη στο Αγκαθωτό Πρεσπών: 

Συλλυπητήριο ψήφισμα από το Πρότυπο Πειραματικού Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και το Εποπτικό Συμβούλιο του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον χαμό του υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη σε ώρα καθήκοντος, πατέρα μαθήτριας του Σχολείου μας, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε, την ημέρα της εκφοράς, να μην γίνουν τα μαθήματα στην ΣΤ΄ τάξη, να κυματίσει μεσίστια η σημαία του Σχολείου, να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος και να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία.

Με τη Δόμνα Ευνουχίδου ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης


Με μία μεγάλη σολίστ, δεξιοτέχνη και δασκάλα του πιάνου ολοκληρώθηκαν οι φετινές δράσεις του Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης. Η κ. Δόμνα Ευνουχίδου την περασμένη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ένοπλη συμπλοκή στο Βροντερό


Σήμερα (08-12-2013), μεταμεσονύχτιες ώρες, ομάδα τριών (3) αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας

Παρουσίαση βιβλίου από το σύλλογο «Venetia»


Η Λέσχη Ανάγνωσης Βενετία λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια σ΄ένα ζεστό χώρο όπου τα μέλη της έχουν φτιάξει με πολύ αγάπη και μεράκι στην Δημ. Λαμπράκη 10.