Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ανακοινώθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας


Τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Φλώρινας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013.
Στις δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε. ο κ. Δήμαρχος είπε:

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Μαθητικού Συμβουλίου Μελίτης


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το Μαθητικό Συμβούλιο του Γυμνασίου Μελίτης ευχαριστούν θερμά την υπεύθυνη της Σχολής Γονέων Φλώρινας κ. Ρίζου Ραχήλ και τις δύο

Από τις 15 Ιανουαρίου η ανάρτηση των δικαιούχων του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας



Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Περιφερειακής Ενότητας  Φλώρινας ανακοινώνεται  ότι, από τις 15-1-2013  αναρτώνται στον πίνακα Ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ. Φλώρινας και Αμυνταίου,

Κλειστά τα ιδιωτικά ιατρεία την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου



Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του να κρατήσουν κλειστά τα ιδιωτικά ιατρεία τους την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας που έχει οδηγήσει τους γιατρούς σε οικονομική καχεξία και τους ασφαλισμένους σε εξασθένηση των παροχών τους.

Ευχές από το 3ικαστικό 3ργαστήρι

Ευχές για ένα αξιόλογο και δημιουργικό  2013!

Ποια τμήματα του ΤΕΙ βρίσκονται «στο κόκκινο»

Σε δραστικό περιορισμό περίπου 130 τμημάτων του, από ΑΕΙ και ΤΕΙ, όλης της χώρας, αναμένεται να οδηγηθεί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το Υπουργείο Παιδείας, ενώ τμήματα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται «στο κόκκινο» και απειλούνται με «λουκέτο», ενώ στο «τραπέζι» μπαίνει και η βάση του «10».

Στραβοπάτημα για τις «Σάρισες»

Με ήττες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες των ΣΑΡΙΣΩΝ το 2013. Την Κυριακή 13/1/2013 η αντρική και η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισαν στη Φλώρινα τις αντίστοιχες ομάδες της Βέροιας στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτικής Μακεδονίας.

Τα «Ζαφειρένια Μάτια» της Σ. Ηλιάδου

Ο εκδοτικός οίκος Μεταίχμιο και το βιβλιοπωλείο ¨Η Γωνιά" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Σοφίας Ηλιάδου με τίτλο: "Ζαφειρένια Μάτια: Από τον Πόντο στη Θεσσαλονίκη".

Τουριστική πλατφόρμα από Ελληνικές και Αλβανικές επιχειρήσεις


 
Τουριστική πλατφόρμα μέσα από την οποία θα προσφέρονται ψηφιακές υπηρεσίες πρόκειται να δημιουργήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα ελληνικές και αλβανικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές των Πρεσπών και της Κορυτσάς. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα κοινό τουριστικό προϊόν που θα προωθηθεί στην τουριστική βιομηχανία μέσα από διεθνείς επιχειρηματικούς φορείς και θα προωθήσει τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης διασυνοριακής περιοχής στον τομέα του βιοτουρισμού. Τα παραπάνω προβλέπει το διασυνοριακό Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΙΡΑ «Ελλάδα-Αλβανία» 2007-2013 μέσα από το οποίο επιδιώκεται να καλυφθεί η ανάγκη για μια συντονισμένη οικονομική συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αλβανία. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Αλβανία» 2007-2013 και από εθνικούς πόρους των δύο κρατών ενώ συντονιστής του είναι η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής (BIO) και μέλη της κοινοπραξίας ο Οργανισμός Βιολόγων Αλβανίας (ALB), η οργάνωση Ερύμανθος (GR), το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών-CTP (GR) και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Κορυτσάς (ALB).

ΚΕ.Π.ΚΑ.: Απαιτούμε συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο για τις εκπτώσεις!


Αρχίζει η χειμερινή περίοδος των εκπτώσεων, στις 15 Ιανουαρίου 2013. Όμως, όταν όλο το προηγούμενο διάστημα, κατά παράβαση κάθε θεσμικού πλαισίου, υπήρχαν προσφορές, εκπτώσεις κ.λπ., το λιγότερο, που στερήθηκε ο καταναλωτής, είναι η γνώση της τιμής, 

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της βασιλόπιτας της ΕΜΑΣ Θύελλα Φιλώτα





Δήμαρχοι των 1.000 ευρώ



Σε νευρική κρίση βρίσκονται για ακόμη μία φορά οι αιρετοί στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς μετά τις περικοπές -έως και 60%- στα τακτικά έσοδα των δήμων το νέο μνημόνιο αφαιρεί χρήματα και από το πορτοφόλι τους.

«Το 2013 μπήκε με το….ΧΡΥΣΟ!!!»



 
 
Δεν υπήρχε χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στην 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -13 στο Ξίφος Μονομαχίας, που δεν κατέκτησαν οι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.
            Κρατηθείτε:

Ανακοινώθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας


 
Τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Φλώρινας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013.
Στις δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε. ο κ. Δήμαρχος είπε:

Σύλληψη 39χρ για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Μελίτη Φλώρινας



 
Σήμερα (13-01-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στη Μελίτη - Φλώρινας 39χρονο ημεδαπό, για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύλληψη 36χρ για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη Φλώρινα



Χθες (12-01-2013) το βράδυ, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα 36χρονο

Συνελήφθησαν δύο άτομα γιατί έκλεβαν πετρέλαιο από όχημα του Δήμου Φλώρινας



Κατά το τελευταίο πεντάμηνο είχαν αφαιρέσει πάνω από 4.500 λίτρα πετρελαίου Χθες (12-01-2013) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο άτομα έναν 45χρονο ημεδαπό και έναν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για

Φωτορεπορτάζ από την κοπή της Βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου







Αυτά είναι τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ



Στην ανακοίνωση των νέων τιμολογίων της ΔΕΗ, που θα ισχύσουν από 1ης Ιανουαρίου 2013, προχώρησε την Κυριακή το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής . Το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου

Προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών της Φλώρινας για στήριξη της τοπικής αγοράς από την Χρυσή Αυγή



Η Τ.Ο. Φλώρινας, κατά τη διάρκεια του εορταστικού 10ημέρου μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά, μοίραζε στην αγορά της Φλώρινας φυλλάδια που προέτρεπαν τους συμπολίτες μας να κάνουν τα ψώνια τους από Ελληνικά μαγαζιά και επιχειρήσεις και να στηρίξουν την τοπική

Κοπή πίτας και παρουσίαση λύρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιγόνου



Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Μ.Ε.Α.Σ. Αντιγόνου το Σάββατο 12 Ιανουαρίου έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Στην εκδήλωση πέρα από τα εδέσματα που πρόσφεραν οι γυναίκες του συλλόγου τον κόσμο διασκέδασαν οι μικροί μαθητές παραδοσιακής λύρας και το

Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης


Αγαπητοί φίλοι  και  συντοπίτες ,
Ο Πρόεδρος και  το Δ.Σ του  Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν την  Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στην καθιερωμένη  κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Βενιζέλου 30 στις 18.30 μ.μ.
Η καινούρια  χρονιά  θα ξεκινήσει για  τον Σύλλογο μας με τις ευλογίες και την ομιλία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη , Πρωτοσύγγελου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης ,Πρεσπών και Εορδαίας Πατέρα Ιουστίνου Μπαρδάκα.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει για μας  ιδιαίτερη τιμή και  χαρά.
Ο Πρόεδρος                          Η Γεν. Γραμματέας
Δημήτριος Γάκης                                Γεωργία Λιαντζάκη