Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πόσα χρήματα επιτέλους πρέπει να βγάλει η κ. Π…..α Κουτουράτσα για να είναι ικανοποιημένη;


Κοίτα βραχιόλια, κοίτα σκουλαρίκια, κοίτα χτένισμα, χρώμα κλπ κλπ κλπ. Αμ πως; τσάμπα δουλεύουμε;
Το style  που το πας;
Ντορίτα, Ντορίτα, γλυκιά μου, είσαι πολυέξοδη και βιτσιόζα κορίτσι μου. Καλά κάνεις και διαλέγεις τέτοιους φίλους, αλλιώς τα βίτσια σου δε θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν.
Άκου, λέει, δεν της έφταναν της Ντορίτας τα  27.717.467,00 δραχμές (είκοσι οχτώ εκατομμύρια δραχμές περίπου), με την κατάτμηση του έργου που έγινε για το λεύκωμα που της ανατέθηκε επί ΑΛΤΙΝΗ. Φρόντισε ο κ Παύλος να της δώσει, επιπλέον 3.600.000,00 δραχμές (τρία εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες δραχμές) ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΙΔΙΑ.
ΑΓΙΑ Π…..α Κουτουράτσα, ρωτάμε; Ποιος πήρε αυτά τα λεφτά; Τα μοιραστήκατε με κάποιον; Άτιμο θηλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαθαίνουμε τώρα ότι θα κάνεις και την προβολή του
Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ από την Καστοριά Είναι αλήθεια; Άντε και σε ανώτερα.
Ή θα μάθεις εσύ να αρμέγεις, ή ο κ. ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ  θα μάθει πολλά από εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρακάτω θα δείτε την σύμβαση της Κ. Π……ς Κουτουράτσα με τον Κ. Π. Αλτίνη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.





13 σχόλια:

  1. RE FILE NTROPH SOY, ALLH DOYLEIA DEN EXETE ME TO DHMARXO KYNHGATE THN NTORITSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε σκεφτεί τη στιγμή που θα ανοίξει τα χαρτιά της η κ. Πανδώρα Κουτουράτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Πανδώρα πάντως δημιουργει κλιμα. Δεν ανεβάζει σχολια στο BLOG της εαν δεν ειναι της αρεσκείας της ή αν δεν είναι δικός της. Αντιστρέφεται το κλίμα γι αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den mas ta legane auta. Os pou ftanei h sa---- se auton ton topo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έ τώρα μην είστε και υπερβολικοί. Ανέκαθεν η Ντόρη ήταν καλοντυμένη. Από παιδί.Και έχει και γούστο.Αφού το παραδέχεστε κ. Τσούφκα πως η Ντόρη έχει στύλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ..τσούφκα λεει η παροιμία έχει δύο άκρες, σαν τη μπαταρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτελους λαμογιο Βοσκοπουλε μην κουραζεσε αδικα. Τον Αλτινη μην τον χτυπας αδικα. Τιποτα δεν εβγαλε απο την νομαρχια σε αντιθεση με σενα που την καταληστευσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Blog της Κυρίας πάντως είναι εμετικό. Η κουλτούρα της Κυρίας σπάει α..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ενδιαφέρον είναι πως μέχρη σήμερα ποτέ η κουτουρατσα, που κατηγορεί ένα σωρό κόσμο, δεν ανέφερε τα δικά της καμόματα. Όσο νόμιμα είναι τα δικά της τόσο είναι και των αλλωνών. Με λίγια λόγια και αυτή λαμόγιο είναι. Τη σιχαθήκαμε και αυτή όπως όλους τους άλλους. Μας έχουν πρήξει με τις δίθεν κατηγορίες κλπ και γενικά έχουν καταντήσει όλοι τους αηδία. Ας σηκοθούν να φύγουν όλοι οι ρουφιάνει και μύζεροι από την Φλώρινα, να πάρουν και την κουτουρατσα μαζί τους, και να μας αφήσουν ήσηχους.
    Τόσους μήνες διαβάζουμε τις αηδίες τους. Κρουα και χαζομάρες. Όλοι στο μούφτεν είναι... και μέσα σε αυτούς και η κουτουράτσα.
    Και που την είδατε την κουτουράτσα ότι έχει στηλ, με αυτό το κόκκινο τσουλούφη σαν ομοφιλόφιλο κοκκκόρι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ Η ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΤΣΟΥΦΚΕΣ Ε΄ΤΣΟΥΦΚΕΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΣΟΥΦΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΣΑΣ ΤΥΛΙΞΕ Η ΚΡΟΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρώτα να φύγουν οι μπράτσκες και οι μπράτσκοι που είναι και ολκε ολκε, να πάνε στα χωριά τους να εκφράζονται "ποικιλοτρόπως", χωρίς να χρειάζεται να υποβαθμίζουν με την παρουσία τους την πόλη. Ό,τι και να κάνεις μπρατσκοειδές, θα θα γίνεις ποτέ απόδεκτό, το νιώθεις , το μυρίζεσαι το ξέρεις. Ασε και μη μιλήσουμε και για τα γούστα σου και τις "ιδιοτροπίες" σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. aaa eseis i protevousianoi 03:38, apo pio vlakoxori irthate; mipos den iparxei tora kai ston xarti; alla tetio koutoxorto pou trogate xronia pos na to xeperasete. gia afto kai kapioi san tin karakaxa sas taizoun pali koutoxorto kai eseis iste eftixismenoi. na pernate kala karakaxakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re pedia sas tsoufkose i tsouska kai skouzete;

    ΑπάντησηΔιαγραφή