Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Καταδικάστηκε η Κρουά-Κρουά με 7 (επτά) μήνες φυλακή και 3 (τρία) χρόνια αναστολή,


Καταδικαστική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την κρουά-κρουά, στην οποία επιβλήθηκε ποινή 7 μηνών και τρία χρόνια αναστολή. Για τα ψέματα που έγραφε εις βάρος του κ. Γιάννη Βοσκόπουλου.
Και υποχρεώνεται από το δικαστήριο να δημοσιεύσει στην εφημερίδα της, την καταδίκη της, και σε μία ακόμη τοπική εφημερίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βοσκόπουλος θα ζητήσει αποζημίωση ηθικής βλάβης ζητώντας ως αποζημίωση το ποσό των 300.000 ευρώ.

4 σχόλια:

  1. Πανδώρα μου ο Μάιος δεν είναι ο μήνας σου! No money από τους υποψηφίους, ήρθε και η καταδίκη... Όποιος πηδάει πολλά παλούκια...ενίοτε σκαλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντορίτα σου κόπηκε η λαλιά τώρα ε... καλά σου την φόρεσε ο Γιαννάκης άντε γιατί με την κολοφυλάδα σου νόμισες ότι ήσουν καβάλα στο άλογο... ξεπέζεψε τώρα και ψάξε οβολούς να πληρώσεις, και το κακό ξέρεις πιο είναι έφυγαν χωρίς επιστροφή τα φιλαράκια σου οι πρώην νομάρχες ( Παύλος - Γιάννης ) οι πρώην δήμαρχοι ( Αιμίλιος - Στέφτσες )και τα λοιπά παιδιά και δεν έχει αμάγκα τώρα. Κάνε καμιά μπομπονιέρα κάνα παρτάκι γιατί δύσκολα σε βλέπω να τα μαζεύεις και τα σίδερα τις φυλακής δεν τα αντέχεις εσύ βρε Ντορίτα μου και με τέτοιο μαλλί που έχεις φτιάξει πως θα πας εκεί.
    Πάντα δικός σου : Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... και έπεται συνέχεια.... εκκρεμούν και άλλες δικογραφίες για την κουτο-υρατσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή