Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Τρίτος ο Ορέστης Αραβιάδης σε τουρνουά

Το 2012 κλείνει για τις ΣΑΡΙΣΕΣ με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία. Ο Αραβιάδης Ορέστης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η Τ.Ε. Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη 22/12/2012. Συνολικά πήραν μέρος σε αυτούς 100 παιδιά από την Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία και Ήπειρο και χωρίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες: παμπαίδες-αγόρια, κορίτσια και παίδες, αγόρια-κορίτσια, οι περισσότεροι από τους οποίους έκαναν το ντεμπούτο τους σε επίσημα παιχνίδια. Οι Σάρισες συμμετείχαν στους αγώνες με δεκατρείς αθλητές/τριες: Λυγούρας Ανδρέας, Αραβιάδης Ορέστης, Χατζόπουλος Στέφανος, Δόντσιος Μάξιμος, Γιώσης Βασίλειος, Αντωνίου Κων/νος, Παπαγεωργίου Παρασκευάς, Ελσάμι Ιωσήφ, Ευθυμίου Άννα, Νάνου Ειρήνη, Μπεκιάρη Ανδρονίκη, Ρούφα Ευτυχία, Φωτιάδου Χρυσή.
Πρώτα οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε γκρουπ των τριών/τεσσάρων, από τους οποίους προκρίνονταν οι δύο πρώτοι. Στη συνέχεια ακολούθησαν αγώνες νοκ-αουτ. Ο Αραβιάδης Ορ., που αγωνίστηκε στην κατηγορία των παμπαίδων, ήταν αυτός που έφτασε πιο ψηλά από όλα τα παιδιά μας. Με συνεχείς νίκες κατόρθωσε και κατέκτησε την τρίτη θέση παίρνοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ορέστης απέδωσε πολύ καλό όσο και αποτελεσματικό πινγκ πονγκ δείχνοντας έτσι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Πολύ καλά επίσης τα πήγαν ο Λυγούρας Ανδρέας (κατηγορία παίδων) και η Νάνου Ειρήνη (κατηγορία παγκορασίδων). Και οι δύο πέρασαν από τους ομίλους και αποκλείστηκαν στους αγώνες νοκ-αουτ. Τα υπόλοιπα παιδιά αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων, έδωσαν όμως αγώνες κατάταξης αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
Συνολικά η εμφάνιση κυρίως των νέων αθλητών/τριών υπήρξε πολύ ενθαρρυντική. Ο στόχος των ΣΑΡΙΣΩΝ γι΄αυτό το τουρνουά ήταν κυρίως η ένταξη των παιδιών που τώρα ξεκινάνε στο αγωνιστικό κλίμα. Έτσι, και παράλληλα με το χάλκινο μετάλλιο μπορούμε να πούμε ότι η παρουσία του Συλλόγου σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά ήταν πολύ επιτυχημένη. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο νικητή και σε όλα τα παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου