Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΥΝΤΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2ο ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΤΑ


ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ, 26-21 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
Ολοκληρώθηκε το 2ήμερο των φιλικών  αναμετρήσεων ανάμεσα τον Αμύντα και την Αναγέννηση Άρτας, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από μια νίκη.
Ο Αμύντας εμφανώς πιο βελτιωμένος σε σχέση με το αγώνα του Σαββάτου, είχε σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι του και επικράτησε δίκαια 26-21, αποτέλεσμα που σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στους φιλάθλους του.

Το συγκρότημα του Νίκου Γιώσκου είχε από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού, με καλή αμυντική παρουσία περιόρισε αισθητά τα επιθετικά ατού των φιλοξενουμένων, που βασίστηκαν στο περιφερειακό σούτ.
 Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο β μέρος, με τον Αμύντα να χτίζει μια διαφορά 4τερμάτων 12-8 και την Αναγέννηση να κυνηγάει στο σκόρ.
Στο τελευταίο 10λεπτο, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεση τους.
Η Ρουμάνα περιφερειακή του Αμύντα Κριστίνα Τσιομπάνου σχολίασε:
« Σήμερα δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, απέναντι στην Άρτα  μια ομάδα ανταγωνιστική  που έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εμείς ως νεοφώτιστη ομάδα, προσπαθούμε σταδιακά να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της κατηγορίας, τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες τέτοιου επιπέδου, μας βοηθάνε προς αυτή τη κατεύθυνση, πιστευώ οτι μέχρι την πρεμιέρα ο βαθμός ετοιμότητας μας θα είναι υψηλός» .
Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τ/φ), Ταϊρίδου (τ/φ), Βαφειάδου,  Πάνου, Τσιομπάνου, Συζίνου,  Νούσια, Ρακοπούλου, Γεωργιάδου, Παπαβασιλείου, Τσουτσουλάκη, Τσένκο, Τσένκο, Γαλμπάδη, Μπάντη.
Τα αποτελέσματα των φιλικών αναμετρήσεων του Αμύντα:
Αμύντας Αμυνταιου 18-24 ΠΑΟΚ  21/9
Αμύντας Αμυνταίου 29-23 Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 5/10
Αμύντας Αμυνταίου 22-27  Αναγέννηση Αρτας 12/10

Αμύντας Αμυνταίου 26-21 Αναγέννηση Αρτας  13/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου