Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Δημόσια έκφραση ευχαριστηρίων του ΦΣΦΑ

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το κατάστημα «ΑΝΘΗ – ΦΥΤΑ» της πόλης μας και τον ιδιοκτήτη του κ. Παντελή Γουλάπτση,για τη δωρεά σαράντα πέντε (45) πολύχρωμων θαμνωδών τριανταφυλλιών προς εξωραϊσμό του προαύλιου χώρου του Συλλόγου μας.
Οι τριανταφυλλιές, οι οποίες με δική του εποπτεία, καθοδήγηση και φροντίδα, τοποθετήθηκαν γύρω από το προσφάτως τοποθετημένο άγαλμα του «Αριστοτέλη», του αξέχαστου γλύπτη Νικόλα Δογούλη στην είσοδο του Συλλόγου μας, καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του δωρητή, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «Αριστοτέλη» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 72 συνεχή χρόνια.
Επιπλέον, η δωρεά αυτή, η οποία αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων και τις δυσβάστακτες πλέον ανάγκες για τη συντήρηση και καλαισθησία του κτηρίου μας, αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, το κατάστημα «ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ» του κ. Παντελή Γουλάπτση, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία του.
Ευχαριστούμε.

Το ΔΣ
του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου