Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Η άποψη των νέων για τον οίκο ανοχής

Οργιστήκαμε πολύ όταν μάθαμε ότι θα έρθει στην πόλη μας αυτός ο όλεθρος που έχει το όνομα ''οίκος ανοχής''.
Και εμείς συμφωνούμε απολύτως με αυτούς που λένε ''με τι μάτια θα αντικρίσουμε τον Θεό''. Πως; Έχουμε που έχουμε τις αμαρτίες μας να πάρουμε πακέτο κι άλλες; Δεν έχουμε τίποτα να πούμε για αυτούς που συμφωνούν όμως έχουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που διαφωνούν στο να δημιουργηθεί ο οίκος ανοχής.
Όπως έχουν αναφερθεί πολλοί συμπολίτες μας θα διαλυθούν πολλές οικογένειες του καθενός όχι μόνο οι δικιές μας αλλά μπορεί και η δικιά σου. Ο κόσμος θα χαλάσει κι άλλο εάν φτιαχτεί αυτός ο οίκος στην Φλώρινα.
Ακόμα, κάθε λεπτό ο Θεός προσπαθεί να μας δείξει το λάθος μας για αυτό γίνονται και τόσοι σεισμοί δυνατοί και σιγανοί όμως αν φτιαχτεί αυτός ο οίκος για μερικούς αρρωστημένους η Φλώρινα θα καταστραφεί οριστικά με όλα αυτά τα αίσχη.

ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Με μεγάλη προσοχή διάβασα το κείμενο που φέρει τον διακριτικό τίτλο «Η άποψη των νέων για τον οίκο ανοχής», και είναι υπογεγραμμένο από δύο μαθήτριες της πρώτης και δευτέρας γυμνασίου, δηλ. 13 και 14 ετών!
    Σε πολύ λίγα δεύτερα σχημάτισα την εξής απορία.
    Πως είναι δυνατόν δυο παιδιά τόσο μικρά στην ηλικία να γνωρίζουν τα του «οίκου ανοχής»
    Και να παίρνουν θέση δημόσια;
    Με τη γνώση… εμπειρία τοποθετούνται!!!
    Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να περιοριστούν μόνο στο κομμάτι του θεού, και ας αφήσουν τους ενήλικες να δουν το όλο θέμα όπως ταιριάζει με υψηλή έννοια, την έννοια της ελευθερίας,
    την συλλογική και ατομική.
    Για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε στα βασικά κοινωνικά θέματα σήμερα… πρέπει πρώτα να τα ορίσουμε χωρίς προκαταλήψεις.
    Μπορούμε σαν λαός να ισχυριστούμε με ασφάλεια ότι η ανοχή μας στην ελευθερία του διπλανού μας είναι εξασφαλισμένη ή μήπως η δική μου ελευθερία καταπατά την ελευθερία του γείτονά μου αν κρίνω ότι το προσωπικό μου συμφέρον υπερισχύει;
    Το Σύνταγμα μας, ένα από τα πιο ελεύθερα Συντάγματα στον κόσμο, είναι στην εφαρμογή του αρκετά ανεκτικό;
    Ας ΜΗΝ κάνουμε το λάθος να πετροβολούμε την κάθε κίνηση που δεν μας αρέσει, από την στιγμή που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και ο νόμος προβλέπει την ύπαρξη των οίκων ανοχής είναι πλέον θέμα των αρμόδιων φορέων που εμπλέκονται στην αδειοδότηση του.

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή