Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο A.Σαμαράς σχεδιάζει Συνέδριο ανατροπών στη ΝΔ


Το συνέδριο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Δημοκρατία τον Ιούνιο, είναι  πιθανό να φέρει μέγαλες ανατροπές έστω κι αν δεν περιλαμβάνει την τομή της αλλαγής ονόματος, που πάντα αποτελεί θέμα-φετίχ για κάθε κομματικό σχηματισμό.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναθέσει στην τρόικα Μανώλης Κεφαλογιάννης-Κώστας Ζωντανός-Φίλιππος Ταυρής, με την οργανωτική υποστήριξη του Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιμάρα, να “τρέξουν” ένα Συνέδριο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, και θα λειτουργήσει ενισχυτικά για την παρουσία της ΝΔ στο πολιιτκό σκηνικό.
 

  Στην τελική ευθεία για το Συνέδριο αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας, για την καλύτερη προετοιμασία, ενώ κλιμάκια με στελέχη του κόμματος θα “οργώσουν” όλη τη χώρα, προκειμένου να συζητήσουν με τις τοπικές κοινωνίες, όχι δηλαδή απλά και μόνο με τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ.

  Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για “εκπλήξεις” από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με το ενδεχόμενο πολιτικής και ιδεολογικής διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, μια στρατηγική για το μέλλον που πιθανότατα θα περιλαμβάνει και “μεταγραφές” από άλλους πολιτικούς χώρους.  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου