Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ κ. ΝΤΟΡΙΣ ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ


Από πληροφορίες που έχομε. Την χρονική διάρκεια που ήταν Νομάρχης ο κ. Παύλος Αλτίνης , εξέδωσε ένα λεύκωμα για τον Νομό Φλώρινας , το οποίο στοίχισε  27.717.000,00 (είκοσι επτά εκατομμύρια επτακόσιες δέκα επτά χιλιάδες δραχμές), ποσό σημαντικό, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ  όπως ήταν η νόμιμη διαδικασία, αλλά έγινε κατάτμηση του έργου (πράξη παράνομη) και τα περισσότερα χρήματα ποιος τα πήρε;  Μα ποιος άλλος φυσικά , η κ. Ντόρις Κουτουράτσα, η οποία επίσης δεν πλήρωσε τους επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το λεύκωμα. Παρακάτω θα δείτε την κατάτμηση και τις πληρωμές που έγιναν για την υλοποίηση του λευκώματος αυτού.


45 σχόλια:

  1. ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΩΡΕ
    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ,ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ...ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ..ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΩΤΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΝΤΟΡΗ (ΟΧΙ ΝΤΟΡΙΣ) ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ "ΕΚΒΙΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ (03:49 PM) 28 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΔΡΑΧΜΈΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80.000€ !!!) ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ???? ΚΑΙ ΝΑ΄ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Τόσα πολλά πήρε τελικά;Άκου ρε συ ποσό!σαν τι το πήρε, σαν εκδότρια, δημοσιογράφος, διαφημίστρια, ιδιοκτήτρια μαγαζιού που δεν κατάλαβα τι πουλούσε εκτός από στουράπια,σαν τι; Τώρα άκουσα ότι έχει μαγζί που κάνει πίτες.

      Διαγραφή
    4. παραπολιτικέ γράψε μας γαυτούς που πήγε να εκβιάσει. μήπως δεν το έκανε γιατί δεν υπήρχε και κανεις από πίσω, που να την καθοδηγεί; Δεν τόλμησε να το κάνει γιατί δεν υπήρχε τίποτα επιλήψιμο για αυτούς ή δεν τόλμησε γενικά γιατί δεν υπήρχε κανείς από πίσω να κινεί τα νήματα. και από πού ξέρει αυτή αυτή νομιμοποιείται να σκαλίζει τέτοιες ιστορίες;Και ποια είναι αυτή που δικαιούται να ομιλεί για το τι είναι επιλήψιμο;πλάκα κάνετε ή είσαστε από άλλον πλανήτη;δεν χρειάζεται καθόλου να ψάξετε όλα είναι γνωστά τοις πάσι.

      Διαγραφή
  2. Από ότι φαίνεται με τα χρήματα αυτά έχουν πληρωθεί διάφοροι άλλοι. Το όνομα που σβήσατε σε ποιον ανήκει;Γιατί το σβήσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ..ΚΑΛΟΦΆΓΩΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑ,ΚΟΡΗ Π......!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΟΡΙΣ ΕΧΕΙ ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΟΥ ΚΆΝΟΥΝ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΞΕΡΥΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πληρωσει η Ντορις? κριμα κριμα αυτη ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης απο οτι ακουγεται

      Διαγραφή
    2. αυτή ρε παιδια δεν ειναι τροχος, ενα τσοκαρο ειναι!!!!!

      Διαγραφή
  6. Λελε Πανδώρα τι σου τυχε...? Για να δείς πως είναι να σε πιάνει στο στόμα του/της κάθε κατεστραμένος τυχοδιώκτης, εκβιαστής, γκιόντε αρχάγγελος της κάθαρσης, καφετεριομάχος...Πάμε, λοιπόν, στο quiz της ημέρας: Πόσο στοίχισε και απο ποιόν / ποιούς πληρώθηκαν οι υπηρεσίες της Πανδώρας στις προεκλογικές εκστρατείες του Μέγα Στρατάκη (ρόδια - καραβάκια και λοιπές παπαριές) Πόσο στοίχισε και απο ποιόν / ποιούς πληρώθηκε η εκστρατεία του πρώην αντάρτη Αιμίλου (με σήμα το ρολόι...τρομάρα της!). Άιντε θα σας δώσω μια μικρή βοήθεια...δεν τους έχει πιάσει ποτέ στο β..μόστομα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες τον Κωνσταντινίδη πανέξυπνο ρουφιανάκι από το πελατολόγιο της Πανδώρας. Δεν μας λες και κάτι άλλο. Οι παραπάνω πως το ξέρεις πως την πλήρωσαν με δημόσιο χρήμα; Και γιατί δεν θα έπρεπε να πληρωθεί; Τους χρωστούσε καμία χάρη; Μήπως ήθελες τη δουλεια για τον Αριστείδου; Ξέχασα για εσάς τους ρουφιάνους υπάρχει άλλο τιμολόγιο. Μήπως δεν κάθησε η Πανδώρα να ξεπλένει δημόσιο χρήμα παρέχοντας υπηρεσίες σε υποψήφιους και ήθελε το χρήμα ατάκα κι επί τόπου; Για σκέψου ρουφιανάκι καλύτερα. Να δούμε αν θα το δημοσιεύσεις αυτό.

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ!!!

      Διαγραφή
    3. Και όχι μόνο, έχει βάψει πολύ κόσμο.

      Διαγραφή
  7. Κοίτα που μας έκανε και την άγια η Ντόρη... βρε αυτή είναι πιο λαμόγιο από τα λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγια, τι μας λες! Μάλλον δεν είσαι από εδώ ή είσαι μικρός στην ηλικία, γιατί όλοι οι παλιοί ξέρουν τον βίο και την πολιτεία της, την ξέρουν πολύ καλά και γελάνε από πίσω της και από μπροστά της.

      Διαγραφή
  8. Ντόρη τι έχεις να πεις γι αυτά... είναι λίγο αργά τώρα θα τα πούμε αύριο πιο αποκαλυπτικά με στοιχεία έτσι για να βράζεις τώρα και εσύ στο ζουμί σου.
    Όνειρα γλυκά Ντορη αν και δεν τα βλέπω με αυτά που θα πούμε αύριο πρωί πρωί μάλιστα.
    Μπούκοβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ntorita opoios pidaei polla paloukia prepei na prosexei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den mporo na pistepso oti ta pire ta leyta,apokliete den einai tetio atomo h kyria,ikonisma prepi na tin kanoyme,opios den tis dini ton krazi kai kala oti ta xeri ola aytoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να τα πηρε με δημοπρασια, δν μπορει ετσι, δεν ειναι τετοιο ατομο. να πεταει λασπη σε ολους και αυτη να κανει χειροτερα; δεν το πιστευω

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ... ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΔΩΡΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΧΛΙΔΑΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ;

      Διαγραφή
    2. ωπα αποκαλυψεις...πειτε και αλλα να μαθαινουμε και εμεις...υπερπολυτελη επαυλη της Αθηνας τι κοννε η κρουα κρουα...γνωμριμιες. Τα εξοδα του γαμπρου φυσικα, τι της κρουα κρουα, που να τα βρει αυτή? α, μπορει και των φιλων της που τησ δινουν διατροφη, αλλα με διατροφη επαυλη στην Αθήνα?? μπραβο διατροφη

      Διαγραφή
    3. apo tis poliseis tou leukomatos nomizoume e????

      Διαγραφή
    4. Στο Λονδίνο παντρεύτηκε η κόρη της Ντόρης, εκεί έγινε η δεξίωση αγαπητοί μου. Μακάρι και εσείς να έχετε παιδιά σαν της Ντόρης και να αξιωθείτε να τα καμαρώσετε όπως και η Ντόρη τα παιδιά της, αλλά όπως και τα παιδιά της Ντόρης τη μάνα τους.
      Όπως και νάχει η δεξίωση δεν έγινε με χρήματα του ελληνικού δημοσίου. Άλλωστε όλοι δεν κάνουν τα πάντα όπως εσείς συνηθίσατε και γνωρίζετε...αυτό ούτε μπορείτε ούτε θα μπορέσετε να το καταλάβετε.
      Το πώς μεγάλωσε και ανετράφει κανείς είναι πολύ καθοριστικό στη ζωή του ανθρώπου. Από αυτό δεν ξεφεύγει κανείς...γιαυτό και δεν μπορείτε να καταλάβετε..ότι και να κάνετε....όσα χρήματα και να έχει κανείς...δεν ξεφεύγει από την συμπεριφορά του πεινασμένου κομπλεξικού ανεπαρκέστατου..έως επικίνδυνου...όσα χρόνια και αν περάσουν. Η Ντόρη, δυστηχώς για εσάς δεν είναι έτσι, γιατί μεγάλωσε πολύ διαφορετικά από εσάς!

      Διαγραφή
    5. pragmati file ektos tou oti megalose metapolemika megalose kai polu diaforetika apo olous emas tous tapeinous apo oti akougetai...den megalose moni tis hthele parea panta!

      Διαγραφή
    6. Το πώς μεγάλωσε και ανετράφει κανείς είναι πολύ καθοριστικό στη ζωή του ανθρώπου. Από αυτό δεν ξεφεύγει κανείς..

      Διαγραφή
    7. δυστυχώς για εσάς δεν είναι έτσι, γιατί μεγάλωσε πολύ διαφορετικά από εσάς γιατί Ειναι πολυ χειρότερη από εσάς ,αυτό.

      Διαγραφή
  12. oxi re paidia sopaste! Einai o sotiras mas kai meis oi athlioi, mizeroi, kakentrexeis Floriniotai tin parexigisame. To kanei gia to kalo mas kai na ste veveoi oti mia mera tha tis to anagnorisoume...OUST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exeis dikio filara...OUST NTOROTHEA!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 2.12, ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ....

      Διαγραφή
  13. Δεν μπορείς να "πολεμήσεις" την διαφθορά, αν δεν την ξέρεις καλά και εκ των έσω. Τα ίδια σκατά είστε όλοι σας.
    Και αν θέλετε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να καίει πραγματικά η τσούσκα, (λέμε τώρα) δεν θα σβήνετε τα ονοματάκια που θέλετε να καλύψετε.
    Αει σιχτίρ τσοράπες όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re su ntoris polles fores to onoma sou stous pinakes. eixes apokleistikotita kaneis kala leukomata....paplomata klp? ti le re megali se ola mesa i kuria...leme tora...kuria ....opos leme kuria epipedou kuria dapedou kuria kapo autokiniton... alitheia to xompi auto to stamatises apo oti akougetai giati arage? logo kruou? logo ilikias? astous na lene ntoris mi masas esu

      Διαγραφή
    2. αφού ασχολείστε μαζί της καλά να πάθετε.μονο εσείς ασχολείστε και νομίζει ότι ασχολούνται και άλλοι.αφήστε την να κάνει μόνη τις βόλτες της και να γελάει σαν την Τσίτσα. την θυμώσαστε την Τσίσα;η τσίτσα ήταν μία που προχωρούσε και γελούσε μόνη της.

      Διαγραφή
  14. poios sta edine tote kroua? poios itan sth nomarxia tote? mi mou peis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΗ. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 1.42 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΌ ΜΕΣΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΝΤΟΡΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥ..Α. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ; ΑΥΤΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.

      Διαγραφή
  15. Οσο υπαρχουν ρουφιανοι και συμφεροντολογοι ειτε λεγονται Αριστειδου ειτε Κουτουρατσα η πολη θα υποφερει και ποτε δεν θα παει μπροστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε τι χρειάζονταν αυτό το λεύκωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλήθεια, ξέρεις κανείς από εσάς να μου πει ποιος είναι ο κύριος Polytechnics?

    ΑπάντησηΔιαγραφή