Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΙΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ


Ερώτηση
Χειρουργεί  στο γραφείο του ……………..;  
Έχει δίπλωμα η όπως λένε του έχει αφαιρεθεί για κάποιον λόγο …………………..;
Αλήθεια αυτός είναι που έχει το βρόμικο blog florinea και ασχολείται μόνο με αυτό γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει  ………………;
Αλήθεια φοιτά στην Σχολή Εικαστικών Τεχνών ή εκμεταλλεύεται τους φοιτητάς για προσωπικό του όφελος  …………………;   
Αυτός είναι  (ο κολλητός του Σαμαρά…….) που ήθελε να γίνει  Βουλευτής  Δήμαρχος ή και Δεσπότης   ………………..;
Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να μας απαντήσει, ανήθικα σχόλια δεν  είναι σωστό να γίνονται.

41 σχόλια:

  1. Είναι ίδιον των Φλωρινιωτών να ασχολούνται και να προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο τους πάντες και ιδιαίτερα τους υποτιθέμενους πολιτικούς τους αντπάλους και μάλιστα μόνον ΑΝΩΝΥΜΑ . Η εύκολη κριτική και η λάσπη έχουν διαπρέψει στην Φλώρινα σε αντίθεση με άλλες αρετές που έχει αυτός ο υπέροχος κόσμος της Φλώρινας . Δυστυχώς όμως η μιζέρια και τύφλα που πηγάζει απο την μικροπολιτική τους τακτική ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα , με μοναδικό σκοπό και στόχο να απαξιώνουν οποιονδήποτε τολμήσει να ασχοληθεί στα κοινωνικο -πολιτικο-οικονιμικα δρώμενα στην Φλώρινα , και διαφέρει απο ατο απόλυτο μηδεν που εκπροσωπούν . Παλιά συνταγή και δοκιμασμένη . Κρίμα όμως.... για όλους μας .

    ΥΣ. Δεν είμαι φίλος του κου ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ ούτε υπερασπιστής των αδυνάτων , αλλά νιώθω αηδία διαβάζοντας τέτοιες αναρτήσεις και μάλιστα απο μορφωμένους ανθρώπους .Αλλά η μόρφωση μπορεί να αξιολογηθεί και απο την ανορθογραφία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΛΟΡΙΝΙΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    "ΦΛΟΡΙΝΙΟΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ;
    Ε ΚΑΛΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΟΣ!
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΤΣΑΡΗ Π.Χ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ!.. ΑΣΕ ΔΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ! ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ! ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΦΛΟΡΙΝΙΟΤΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!
    ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "Φλορινιοτών" έτσι γράφεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι έγινε ρε Τσούσκα; Ακόμα δεν το ξεκίνησες το μπλογκ, και πήρες το μυστρί να πετάς λάσπη όπου βρεις; Ποιος είσαι ρε μεγάλε, ο Γενικός Εισαγγελέας;
    Και αν δεν είναι σωστό να γίνονται "ανήθικα σχόλια", άλλο τόσο δεν είναι σωστό να γίνονται ανήθικες αναρτήσεις σαν και αυτή.
    Αν έχεις κάτι επιλήψιμο και παράνομο να καταγγείλεις, πες το ανοιχτά και επώνυμα, και άσε τα πονηρά "Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να μας απαντήσει".

    Από ανώνυμους καταδότες με την κουκούλα ο τόπος έχει χορτάσει. Υπεύθυνους πολίτες θέλουμε.

    για την υπογραφή:
    ένας "Φλορινιότης" (συγχίστικα βραδιάτικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. agapitoi anonumoi, skefteite ligo pio makria an mporeite fusika....ΦΛΟΡΙΝΙΟΤΕΣ gragetai etsi giati anaferetai ston megalo ΦΛΟΡΟ ton giatroulako ton laxanemporo kai tin parea tou apo kroua mexri alt.... prepei na omologiso pos tou tairaizei ganti....anonume 11.40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Apo "anonumo 11.40"
      Pros Ανώνυμο Feb 17, 2012 02:44.

      Entaxei to [..ΦΛΟΡΙΝΙΟΤΕΣ gragetai etsi..]omws milas gia allh Poln! To swsto gia tous ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ grafetai* alliws!
      Alla eipame...gia alln poln milas!
      Milas gia tn ΦΛΟΡΙΝΑ kai oxi gia tn ΦΛΩΡΙΝΑ!
      Kai to ΦΛΟΡΟΣ [..gragetai..] ΦΛΩΡΟΣ!... ma8e or8ografia 8a sou xreiastei!!!.. mia kai 8a asxoleisai me ta BLOGARISMATA!..afou opws fainetai den exeis kammia alln douleia na kaneis!
      Gamw tin anergeia mou![mas teleiwsane OI ΤΡΩΕΙΚΑΝΙ!]
      Alliws 8a gelaei kosmos mazi sou kai 8a ekte8eis!
      Twra "ΦΛΟΡΟΥΣ" stn ΦΛΩΡΙΝΑ den exoume!
      Mporei na exoun stn ΦΛΟΡΙΝΑ!Auto den mas enoxlei ka8oulou!
      Oute stn parea tou "giatroulakou" exw entopisei kanenan "ΦΛΟΡΟ"!
      Oi de laxanemporoi einai oloi xwris kammia exairesn 100staria ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ me ekato kila wa!
      Twra ta gantia tou tairiazoun tou "giatroulakou"!...asxoleitai me arrwstous!..tou tairiazoun ws epaggelma pws na to kanoume dnladn!

      Θα την αναρτήσεις ρε την φωτό με τα σπίτια ναι ή όχι;

      Δεν την πας ούτε την Κρουά ούτε τον Αλτίνη ούτε τον Γιατρό!
      Είναι και άλλοι στη λίστα σου;
      Για πες μας ρε ποιους πας;.Eίναι όλοι από εκείνη την Πόλη τη ΦΛΟΡΙΝΑ;
      Αλλά τι μας νοιάζει ρε γι αυτούς;..Σε άλλη Πόλη ζούνε!
      Τι τους ανακατεύεις με τους δικούς μας;Αυτοί δεν ασχολούνται με την δικιά μας Πόλη την ΦΛΩΡΙΝΑ!Ασχολούνται με την δική τους,την ΦΛΟΡΙΝΑ!
      Θα δημιουργήσεις ρε κανένα θέμα μεταξύ των 2 πόλεων και θα τρέχουμε!
      Σταμάτα τις "ΦΛΟΡΙΕΣ"!

      Διαγραφή
  6. Πάντως ο Σαμαράς απ’ ότι ξέρω δεν θέλει ούτε να τον βλέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μου αρέσει καθόλου ο τυφλός πόλεμος του florinea κατά του δημάρχου, αλλά αηδιάζω περισσότερο με το επίπεδο της συγκεκριμένης ανάρτησης. Έλεος! Τι ξεκτίνιασμα είναι αυτό; Αν αυτό είναι το επίπεδό σας, τότε σίγουρα θα μείνετε μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν του αφαιρέθηκε το δίπλωμα όπως ακούγεται επειδή έκλεψε εργασία δημοσιευμένη και την παρουσίασε σαν δική του ; ή συνέβη κάτι χειρότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσούσκα απο την πρώτη στιγμή αποκαλύφθηκες.
    Δυστυχώςο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πρόσωπα τηςπόλης δείχνει ότι τα φοβάσαι.
    Αν συνεχίσεις έτσι πλύ φοβάμαι ότιθα επέμβει η δικαιοσύνη και τότε θα γελάσει ο κάθεπικραμένος Φλωρινιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ετσι κι αλλιώς ίδιο επίπεδο είναι πάρα πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βοσκοπουλάκια πήρατε την λάσπη και ξαμοληθήκατε εκτός των άλλων και στο διαδίκτυο, έχετε αλλοιώσει τα πάντα, βρομιάρηδες, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. είσαστε το ίδιο με το florinea και την κρουα κρουα. συμψηφίζεστε
    δεν έχετε το επίπεδο του florina post,florina simera,nea florina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...... ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.
    ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.... ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ 01:35 έχεις απόλυτο δίκιο, όμως βλέπεις δεν υπάρχει επίπεδο σε αυτή τη Πόλη, ορισμένοι χαίρονται αν ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αντί να επιδιώξουν να κάνουν κάτι θετικό για τους συμπολίτες μας. Δες τους πρώην Νομάρχες, ενώ δεν μηλούσαν μεταξύ τους τώρα έχουν κάνει συνεργασία εναντίον του άλλου και συνέχεια λασπολογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ma ti lete re pedia aftos o ….. ine kalo na prosvali kosmo ke I ali na min lene tipota gia ton idio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέστα ρε 03:08 έτσι είναι όπως τα λες. Αλήθεια αυτός πως συντηρείται, έσοδα από που έχει . Α συγνώμη πρέπει να είναι ο καψούρης, έχει το Φροσάκι που τον ταΐζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...ένα ακόμη μπλοκ της συμφοράς....ντροπή σας...και που υπάρχετε είναι ντροπή ...το χαμηλό επίπεδο με το οποίο τολμάτε να δαχειρίζεστε τα νέα μέσα πληροφόρησης...μακάρι να σας σύρουν στα δικαστήρια και να απαλλαγεί ο τόπος από όλους εσάς που υποβαθμίζουν και πηγαίνουν πίσω τον τόπο. Καφενείο συνοικιακό, πέμπτης κατηγορίας σε υποβαθμισμένη περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΚΙΣΤΟΣ KAI ΚΙΤΡΙΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ BLOGS.
    ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΕΧΕΙ ΟΥΡΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ

      Διαγραφή
  19. Πολύ άσχημο και κακόγουστο είναι να γράφονται τέτοια σχόλια- όμως δεν είδα και την ίδια ευαισθησία, όταν έγραφαν για άλλους όπως π.χ. Αριστείδου , Βοσκόπουλο κλπ. Τώρα είναι άσχημα; Πριν τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορουσα να συμφωνησω μαζί σου ως προς την ευαισθησία. Συγκρίνεις όμως ανόμοια πράγματα. Ο γιατρός είναι ένας ιδιώτης που λειτουργεί από μόνος του και δεν λογοδοτεί σε κανένα για τις πράξεις του. Οι άλλοι δύο που ανέφερες, είναι εκλεγμένοι από τους δημότες αυτής της πόλης και κάθε τους πράξη έχει αντίκτυπο σε αυτήν την κοινωνία. Από την στιγμή λοιπόν που αποφάσισαν να εκτεθούν ασχολούμενοι με τα κοινά, πρέπει και να αντέχουν την κριτική. Ειδικά αν με τις πράξεις τους προκαλούν.
      Συνεπώς πρέπει ή να αλλάξουν συμπεριφορά, ή να πάνε σπιτάκι τους, γιατί ειλικρινά βαρεθηκαμε να συγχρωτιζόμαστε με απόβλητα.

      Διαγραφή
  20. Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει πιο κηφήνας από τον Αργυριάδη, αλίμονο κει στους φοιτητές που κάνουν παρέα μαζί του και πιστεύουν στις πα…..ες. Αλλά βλέπεις ο Παντέλος είναι κώλος και βρακί με τον Μεγάλο καθηγητή της σχολής εικαστικών τεχνών τον Κοντοσφύρη που τον έδιωξαν από τα Γιάννενα, ε έτσι έχει αποκτήσει άλλη μια γυναικεία συντροφιά πέρα από το Φροσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣΦΥΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ; ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει μιά κητηγορία συνανθρώπων μας, που ανήκουν στην τάξη των λασπολάγνων. Διαβάζοντας όλα αυτά "τα ευγενικά και χωρίς εμπάθεια" σχόλια αυτόματα μου ήλθε στο νου η φράση: Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
      Ως προϊόν Αισώπειου μύθου και σεβόμενη τα πνευαμτικά δικαιώματα του δημιουργού, αντικαθιστώ τη λέξη κρεμαστάρια με τη λέξη λάσπη.
      Δε θεωρώ ότι αλλοιώνω το περιεχόμενο της φράσης, αλλά πιστεύω ότι ο Αίσωπος μέσω του μύθου αναφέρθηκε στη λασπολαγνεία, η οποία έχει διαχρονικόχαρακτήρα και παρεισφύει είτε σε ανοικτές είτε σε κλειστές κοινωνίες.
      Το να κρίνεις είναι δικαίωμα, αλλά αυτό σημαίνει επώνυμη δημόσια διατύπωση της αποψης, για να προκύψει μέσα από διάλογο μεταξύ κρίνοντος και κρινόμενου ή και άλλων, ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, το οποίο βοηθάει στη βελτίωση θέσεων, απόψεων, ενεργειών.
      Η ανωνυμία προσφέρει κάλυψη στο λασπολάγνο και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι απλά κάνει προβολή του κακού του εαυτού προς ικανοποίση της όποιας πρόθεσής του.

      Ελένη Κεσίσογλου

      Διαγραφή
  22. Ο Κωστάκης ο Ρόζας τι κοινό έχει με τον Αργυριάδη; Μήπως του αρέσει να βρίζει τον Βοσκόπουλο και βρήκε τον κατάλληλο σύνδεσμο; Ά ρε Κωστάκη είσαι αχάριστος αλλά και Βλ…….ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα ρε Ανώνυμε Feb 19, 2012 10:57
      Τι μας λες;
      Τον μισείς τον Ρόζα πουλάκι μου;
      Έχει πλάκα ρε να κάθεσαι μαζί του και να τον ρουφιανεύεις;
      Κάνε δουλειά σου γλυκό μου ρουφιανάκι....μη φοβάσαι!
      Εσύ δεν είσαι αχάριστο πουλάκι...ένα απλό μικρό τσατσόνι είσαι!
      Γλύψε γλυκό μου ρουφιανάκι γλύψε...

      Διαγραφή
  23. Τσούσκα,αξιοθρήνητο το blogακι σου...Με το να πετάς λάσπη δεν αυξάνεις τα views,αυξάνεις όμως την πιθανότητα να χτυπήσει την πόρτα του σπιτίου σου ο Εισσαγελέας.
    Πρόσεξε το αυτό.
    Στο θέμα μας τώρα.Αν είχες κάποια επιχειρήματα να προβάλεις θα έλεγα εντάξει,μπορεί να πετάει λάσπη,όμως έχει επιχειρήματα.Προφανώς έχεις προσωπικές διαφορές με τον Αργυριάδη.Δε σε γνωρίζω προσωπικά παρόλο που ξέρω ποιός είσαι,όπως δεν γνωρίζω και τον Αργυριάδη.Σ'αυτό το σημείο ξεφτιλίζεσαι και μόνο απο την δημοσίευση που έκανες δίνω δίκιο στον γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι σας έκανε ο Κωστάκης ο Ρόζας;Μήπως σας πείραξε που ανέβηκε η δημοτικότητά του με την πρωτοβουλία που είχε να μαζέψει είδη ρουχισμού και τροφίμων για τους συνανθρώπους μας;Τέτοιες ενέργειες είναι άξιες συγχαρητηρίων και επιβράβευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ε δεν παιζετε ο φλωρινιωτης.... οποιος κανει ενα βημα μπροστα η ανεβει εκλογικα εχει μπολικη λασπη να φαει.... κ ο ροζας σας πειραξε??? ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλα βλεπω οτι προσπαθει να κανει κατι για ποιον λογο τοση λασπη.... την επομενη φορα να βαλετε εσεις υποψηφιοι να δουμε ποσο καλυτεροι θα εισαστε... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ και φυσικα ΑΝΩΝΥΜΑ γιατι δεν εχετε απο αυτα που εχουν οι αντρες.... απο μπροστα το γλυψιμο παει συννεφο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θαυμάσιοι διάλογοι που φτάνουν στο σημείο να θίγουν προσωπικά δεδομένα. Εισαγγελέας που σας χρειάζετε ειδικά εσένα των 10΄΄35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τους ασκούς τους γεμίζει ο αέρας,τους δε ανόητους η έπαρσις..... " Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΛΟΜΟΣΕΙ ΣΤΙ ΠΑΡΑΜΗΘΙ.

      Διαγραφή
    2. lene oti o giatros tha katevei stis vouleutikes....tis skales xexexexe, pos allios tha mporouse na katevei toso kairo prospathei alla xoris apotelesma, kalutera kai gia auton kai gia mas. astous na lene giatre, sunexise ti douleia sou, ta iatreia sou kai tetoia. A, apo kardiologia legetai oti tipota eee??

      Διαγραφή
  28. Προφανώς Δήμαρχε και συν αυτώ δεν γνωρίζετε ότι ο δημόσιος υπόλογος όχι απλά υποχρεούται να δέχεται κριτική για τις πράξεις και τις παραλείψεις του αλλά και να την επιζητά προκειμένου να αποδεικνύει την άμεμπτη ηθική του. Η απάντηση στις επικρίσεις είναι ο τόπος που συχνάζει ο γιατρός, ο αριθμός των εγχειρήσεων που κάνει, οι παρέες του και η ομάδα που υποστηρίζει (αν και για το τελευταίο δεν έγινε δέκτης κριτικής για καλή του τύχη). Γιατί όμως τέτοια πρεμούρα και τόσο άγχος? Αν δεν πείθεται κάποιος από τις ιατρικές επιδόσεις ενός γιατρού απλά υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι για να τους προτιμήσει. Αν δεν αρέσει το μέρος που συχνάζει, υπάρχουν δεκάδες άλλα να επιλέξει.και αν δεν αρέσει σε κάποιον η παρέα του γιατρού, μπορεί να επιλέξει τος δικές του παρέες. Η αναφορά σε τρίτα πρόσωπα όμως είναι τουλάχιστον ανοίκεια, άνανδρη, αήθης και γκαιμπελική. Λίγη σωφροσύνη και ελάχιστη σκέψη πριν την άσκηση κριτικής, κακόβουλης ή και καλοπροαίρετης, δεν βλάπτει αλλά ωφελεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. poli sosta ta les file tou giatrou 02:51, ta prosopa pou asxolounte ma ta kina prepei na d;exonte kai tin kritiki, ke o dimarxos ke o o giatros asxolounte me ta kina, ara pou ine to problima; mpes ke sto blog tou giatrou ke des tis kritikes pou kanei se prosopa pou asxolounte me ta kina ai meta kane kai ipodixeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ έμαθα ότι ο Σαμαράς τον παρακαλάει το Παντελή να κατέβει στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να σκάσετε όλοι!Τις καλύτερες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Παντελάκης!
    Κούλογλου,Γιανναράς,Μπαχτσεβάνης,Νέζναμ Σο...
    Εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο Νέζναμ Σο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλες εκδηλωσεις οργανωνει ο γιατρος, εχετε δικιο, οταν δεν χειρουργει διοργανωνει εκδηλωσεις....πως τα προλαβαινει ολα!!!!!!!ταλαντουχος ο γιατρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παναγιά μου τι επίπεδο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μερικοί ούτε να βρίσουν δεν ξέρουν.
    (και εκεί χρειάζεται πολιτισμός. Αλλά πού .............)

    ΑπάντησηΔιαγραφή