Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Αμύντα Σκοπιάς


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα το νεοϊδρυθέν τμήμα της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου Αμύντας Σκοπιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του βασιλόπιτα την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 στο καφέ ‘’Οδός ονείρων”.

Στόχος του τμήματος είναι να διδαχθούν τα μικρά παιδιά τις βασικές αρχές του Μπάσκετ και μέσα από ένα οργανωμένο πλάνο και πρόγραμμα να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες με τρόπο επιστημονικό αλλά και να αναπτύξουν και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά με σεβασμό σε κανόνες άμιλλας, συνεργασίας ομαδικής δουλειάς και συνολικής προόδου.
Η μεγάλη ανταπόκριση των παιδιών από την πρώτη χρόνια της λειτουργίας του τμήματος έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του συλλόγου που ετοιμάζουν σημαντικές εκδηλώσεις και συνεργασίες με ακαδημίες και προγράμματα εκτός Φλώρινας.
Την επιστημονική επίβλεψη και την προπόνηση των παιδιών έχει αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δελέγκος Διονύσης με πολύχρονη ενασχόληση με τμήματα υποδομής στην περιοχή ως υπεύθυνος της εταιρικής ευθύνης της εταιρίας ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ στον τομέα του αθλητισμού από το 1992 εως σήμερα.
Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Σάββας Κουγιουμτζόγλου, άνθρωπος του αθλητισμού, έφορος της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ με αγάπη και όραμα για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου