Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διήμερη εκπαίδευση στο «ΑθηνάΤεστ Διάγνωσης Δυσκολιών Μάθησης» στα Ιωάννινα, 6-7 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Du Lac

 
Διήμερη εκπαίδευση διοργανώνει το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, στο «ΑθηνάΤεστ Διάγνωσης Δυσκολιών Μάθησης» στα Ιωάννινα, 6-7 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Du Lac 

Το «ΑθηνάΤεστΔιάγνωσης Δυσκολιών Μάθησης» κατασκευάστηκε και σταθμίστηκε στη χώρα μας το 1999. Το 2011, κυκλοφόρησε η αναθεωρημένη έκδοση του ΑθηνάΤεστ,μετά από επαναστάθμιση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα μάθησης και εκπαίδευσης, από τον Ομότιμο καθηγητή Ψυχολογίας Ι. Ν. Παρασκευόπουλο και την Ψυχολόγο Π. Ι. Παρασκευοπούλου. Το «ΑθηνάΤεστ» είναι ένα πολυθεματικό διαγνωστικό εργαλείο ενδοατομικής αξιολόγησης, που δίνει μια αναλυτική εικόνα της παρούσας κατάστασης του παιδιού σε καίριους τομείς της ανάπτυξης και εντοπίζει συγκεκριμένες περιοχές που είναι ελλειμματικές.
Καλύπτει πρωτίστως παιδιά ηλικίας 5 έως και 9 ετών (δηλαδή νηπιαγωγείου, Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ΄ δημοτικού), αλλά μπορεί να χορηγηθεί και σε μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία παρουσιάζουν σοβαρές μαθησιακές ανεπάρκειες.

Το Αθηνά
Τεστ έχει κατακευαστεί για να χορηγείται από ειδικούς ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς και άλλους ειδικούς που εμπλέκονται στην εκπαίδευση και μάθηση του παιδιού προσχολικής και σχολικής ηλικίας, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το Ειδικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη χορήγηση, βαθμολόγηση και ερμηνεία των εξεταστικών αποτελεσμάτων του τεστ και έχουν αποκτήσει την αντίστοιχη Βεβαίωση Επάρκειας.
Το Ειδικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για την απόκτηση της Βεβαίωσης Επάρκειας του «Αθηνά
Τεστ» θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 6 και 7 Απριλίου από την ομάδα του καθηγητή Ιωάννη Ν. Παρασκευόπουλου.
Δηλώσεις συμμετοχής:
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
*Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Ψυχολογική Στήριξη
*Διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων
Κερκύρας 5, Σεισμόπληκτα
45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Σταθερό: 26510 67320 
Κινητό: 698 618 0630

Σελίδα: www.facebook.com/Diepistimoniko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου