Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ενημερωτική ημερίδα από το Τ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας



Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’ (ΕΠΑΝΙΙ)-ΕΦΕΠΑΕ και της ΑΝΚΟ–ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε., παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στη Δυτική Μακεδονία, διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:

“Δυνατότητες χρηματοδότησης μηχανικών, τεχνικών εταιρειών & λοιπών
δραστηριοτήτων μέσω του Προγράμματος: Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου –Υπηρεσιών, ΕΣΠΑ 2007-2013”
Η ενημερωτική εκδήλωση, με εισηγητές αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  10 Απριλίου 2013, με ώρα έναρξης 18.30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. (Μπουσίου & Εστίας 3, Κοζάνη).
Η θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνει, αναλυτική ενημέρωση για τη δυνατότητα δημιουργίας νέας επιχείρησης αλλά και εκσυγχρονισμού της ήδη υφιστάμενης επιχείρησής  που έχουν οι Μηχανικοί – μέλη του ΤΕΕ καθώς και οι τεχνικές εταιρείες στο πλαίσιο του νέου Προγράμματος «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου & Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ», το οποίο έχει καταληκτική ημερομηνία την 10η Μαΐου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου