Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ρυτίδες - Ραγάδες - Γηρασμένο δέρμα: 10 σκληρές ερωτήσεις

Που κανείς δεν τολμάει να απαντήσει...

Ρυτίδες - Ραγάδες - Γηρασμένο δέρμα: 10 σκληρές ερωτήσεις
1) Βοηθούν οι ακριβές κρέμες από το φαρμακείο;
Και η απάντηση είναι πως οι κρέμες βοηθούν, ως ένα βαθμό όμως. Υπάρχουν συστατικά που όντως είναι δραστικά και παρέχουν αποτελέσματα. Βραχυπρόθεσμα όμως!
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ζωτικό μέρος του σώματος. Σκεφτείτε πως ζυγίζει περίπου το 1/10 του βάρους σας. Είναι η ασπίδα όλων των εσωτερικών οργάνων σε σχέση με το περιβάλλον. Το σίγουρο είναι πως θέλει καθημερινή φροντίδα. Τόσο από έξω, όσο και από μέσα.


Υπάρχουν πολλές "μυστικές τροφές" που δρουν άμεσα στην ποιότητα, την όψη και την υφή του δέρματος και βοηθούν στην ανάπλαση βλαβών. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλές τροφές, φαγητά, ακόμη και συνδυασμοί τροφών που κάνουν τεράστια ζημιά στο δέρμα. Οπότε δεν αρκεί μόνο να τρώμε κάποιες τροφές παραπάνω, πρέπει, εάν θέλουμε να δούμε ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα του δέρματός μας, να κόψουμε μαχαίρι όλες εκείνες τις τροφές που προκαλούν ζημιά ή βλάβες.
Πάρα πολύ. Ειδικά άμα έχετε ευαίσθητο δέρμα. Το κάπνισμα θα σας γεμίσει ελεύθερες ρίζες που οξειδώνουν τα κύτταρα του δέρματος και προκαλούν πρόωρη γήρανση. Ακόμη χειρότερα καταστρέφει τη βιταμίνη C και μπλοκάρει τα επιθηλιακά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, καθυστερούν ακόμη περισσότερο η επιδιόρθωση και η ανάπλαση.
Στις ρυτίδες, ναι, είναι, για μερικούς μήνες όμως. Μετά η δράση του περνάει. Στην ποιότητα του δέρματος δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν έχει καμία σχέση.
Είναι, για μερικούς μήνες. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα πολυπεπτίδιο που δεσμεύει εώς και 6.000 φορές το βάρος του σε νερό. Με άλλα λόγια, έχει άμεση σχέση με την ενυδάτωση του δέρματος. Στην ποιότητα του δέρματος δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν έχει καμία σχέση.
Υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που σίγουρα βοηθούν. Όχι όμως από μόνα τους (ειδικά άμα κάνουμε σωρεία λαθών στη διατροφή και στο lifestyle, που κάνουν ζημιά) και τα αποτελέσματα δε θα φανούν από την Παρασκευή στο Σάββατο.
Ναι, κάνει δουλειά. Υπό προϋποθέσεις όμως. Υπάρχουν πάνω από 20 τύποι κολλαγόνου μέσα στο σώμα μας. Οι πιο σημαντικοί είναι πρώτοι 3 (Ι, ΙΙ, ΙΙΙ). Το κολλαγόνο με πεπτίδια τύπου Ι σχετίζεται με το δέρμα (μαλλιά, νύχια, δέρμα, οστά). Τα περισσότερα κολλαγόνα που κυκλοφορούν και διαφημίζονται σήμερα είναι τύπου ΙΙ, που βοηθά στις αρθρώσεις και στις κλειδώσεις (ασχέτως άμα πλασάρονται σαν προϊόντα ομορφιάς).
Διαφορά θα δείτε σχετικά σύντομα, εφόσον δεν κάνετε άλλα τραγικά λάθη που επιβαρύνουν την ποιότητα του δέρματός σας.
Πολλές από τις θεραπείες είναι. Δρουν όμως μόνο εξωτερικά, ενώ το δέρμα χρειάζεται πολλά θρεπτικά συστατικά μέσω της διατροφής. Ο συνδυασμός διατροφής και θεραπειών είναι σίγουρα πιο αποτελεσματικός. Πολλές από τις θεραπείες είναι υπερτιμημένες. Υπάρχουν μηχανήματα 3ης γενειάς που κάνουν τρομερά καλή δουλειά και είναι εντελώς μη επεμβατικά. Τα αποτελέσματα δε, σε συνδυασμό με διατροφή, είναι τεράστια, ακόμη και στις ραγάδες. Ένα τέτοιο μηχάνημα, για παράδειγμα, είναι το Beautytek Premium.
Εξαρτάται από τις ραγάδες. Υπάρχουν ραγάδες που μπορεί να διορθωθούν σε μεγάλο βαθμό με ολοκληρωμένο σύστημα αντιμετώπισης και φροντίδας (διατροφή, συμπληρώματα, τοπική φροντίδα, μηχανήματα αισθητικής). Υπάρχουν κάποια πολύ εξελιγμένα μηχανήματα αισθητικής που κάνουν καταπληκτική δουλειά, ειδικά άμα συνδυαστούν με ειδικό πρόγραμμα διατροφής.
Σταδιακή έκθεση στον ήλιο οδηγεί στο πιο ασφαλές μαύρισμα. Οι υπερβολές είναι καταστροφικές. Όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία, το δέρμα ουσιαστικά δέχεται επίθεση και μαυρίζει για να αμυνθεί. Χρειάζεται όμως όπλα για να αμυνθεί. Τόσο τοπικά (αντιηλιακά, ενυδατικές κρέμες, after sun), όσο και μέσω της διατροφής.
Υπάρχει ολοκληρωμένο σύστημα για να φρενάρω τη γήρανση του δέρματος;
Υπάρχει μέθοδος που θα με βοηθήσει να δω ορατά αποτελέσματα σε ένα μήνα;
Μπορώ μέσα σε 3 μήνες να φέρω το δέρμα μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσε να είναι;
Ναι. Υπάρχει.
Και είναι το ολοκληρωμένο σύστημα επιδιόρθωσης του δέρματος.
Θέλετε να ενημερωθείτε; Shift Lifestyle, Follow Healthia
https://www.facebook.com/HealthiaGreece


2) Οι ρυτίδες και οι ραγάδες φεύγουν με σωστή διατροφή
3) Πόσο επηρεάζει το κάπνισμα; Καπνίζω λίγο!
4) Είναι αποτελεσματικό το botox;
5) Είναι αποτελεσματικές οι ενέσεις με υαλουρονικό οξύ;
6) Θα δω βελτίωση με ειδικά συμπληρώματα διατροφής;
7) Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο κάνει δουλειά;
8) Οι θεραπείες στα ινστιτούτα αισθητικής είναι αποτελεσματικές;
9) Οι ραγάδες φεύγουν μόνο με πλαστική;
10) Θέλω να μαυρίσω πολύ αυτό το καλοκαίρι. Το δέρμα μου θα έχει πρόβλημα;
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας δώσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας του δέρματος για να δείτε τη μεγαλύτερη διαφορά και βελτίωση στις ρυτίδες και τις ραγάδες; 
Το New Skin της Healthia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου