Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Λυγκηστίς 2013»


Η Πρέσπα και το «ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΟ», το οποίο ειδικά για τον σκοπό αυτό είχε μετατραπεί σε υπερσύγχρονο κέντρο ξιφασκίας, για ακόμα μια χρονιά είχαν την τιμή να φιλοξενήσουν το Διεθνές Κύπελλο Ξιφασκίας -20 «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2013». 
Από τις 9 το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου και για 12 σχεδόν ώρες, το ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο πλημμύρισε από κόσμο, αθλητές και θεατές και πραγματικά παίχτηκε θεαματικό σπαθί.
Συνολικά 165 αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στους αγώνες, αριθμός ρεκόρ για την Ιστορία του θεσμού. Για 1η χρονιά φέτος στο περιθώριο των αγώνων οργανώθηκε και ένα μίνι κύπελλο παμπαίδων – πανκορασίδων (-13 χρονών) με την συμμετοχή 60 παιδιών.
Για την Ιστορία νικητές ανά κατηγορία ήταν:
Ξίφος Ασκήσεως Αγοριών: 1ος Μπορουλίδης Γιώργος (χάλκινο ο Δούδος) 36 συμμετοχές.
Ξίφος Ασκήσεως Κοριτσιών: 1η Κοντοχριστοπούλου Κατερίνα (30 συμμετοχές)
Ξίφος Μονομαχίας Αγοριών: 1ος Τσώκας Νικόλας (3η συνεχόμενη χρονιά Κυπελλούχος – 56 συμμετοχές)
Ξίφος Μονομαχίας Κοριτσιών: 1η Σταυρίδου Άννα (2η συν. Χρονιά Κυπελλούχος – χάλκινο η Αθανασίου – 43 συμμετοχές).
Με την ευκαιρία το Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας νοιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια τους Πρωταθλητές και τις Πρωταθλήτριες μας, Τσώκα Νίκο, Ζαχαρόπουλο, Αναστάσιο, Σταυρίδη Χρήστο, Δούδο Δημήτρη, Ηλία Τσαρτσιταλίδη, Αθανασίου Γεωργία και Κοκκινίδου Σταυρούλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ ή ΤΕΙ της προτίμησής τους, με ή χωρίς το bonus των Αθλητικών τους Επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου