Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΑΤΕ




Φλώρινα, 16-09-2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στους Προκριματικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε παραβρέθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των αγώνων.
Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος Φλώρινας είπε:

«Να καλωσορίσω όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Καράτε που προτίμησε τη Φλώρινα για τον τόπο διεξαγωγής του. Σήμερα βρίσκονται εδώ αθλητές από όλη την Ελλάδα για να αγωνιστούν και θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και να συγχαρώ όλους όσους έχουν συμβάλλει σε αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να γνωρίζουν ότι ως Δήμος είμαστε και θα είμαστε κοντά τους σε κάθε ενέργεια και κάθε εκδήλωση αυτής της πανελλήνιας προβολής ή ακόμα και σε διεθνείς αγώνες, όποτε και αν γίνουν στη Φλώρινα».
\
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του συλλόγου «ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ» κ. Τσαρτσιταλίδης ανέφερε ότι μετά από αίτημα του συλλόγου τους αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε να ανακηρύξει τον κ. Βοσκόπουλο σε επίτιμο μέλος της Ομοσπονδίας για την προσφορά του στο άθλημα, γιατί παρά τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς όποτε το καράτε τον χρειάστηκε, αυτός έδωσε τη βοήθειά του.
Με τη σειρά του ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Καράτε κ. Κοσμίδης Γεώργιος παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την προσφορά του και την άμεση ανταπόκρισή του για οικονομική ενίσχυση. Ανέφερε ότι το ελάχιστο που μπόρεσε να κάνει η Ομοσπονδία προς ευγνωμοσύνη είναι να τον τιμήσει εντάσσοντάς τον στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε  και απονείμοντάς του το βαθμό με το πτυχίο και τη ζώνη της Ομοσπονδίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου