Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αήττητος στη Φλώρινα ο Άρης

Το 3/3 στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Φλώρινα ο τοπικός Αριστοτέλης έκανε ο Άρης επικρατώντας του ΚΑΟΔ με 78-72.

Ακόμα μία νίκη για τον Άρη στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Φλώρινα ο τοπικός Αριστοτέλης. Μετά την Λουκόιλ Ακαντέμικ αλλά και του οικοδεσπότη οι «κίτρινοι» επικράτησαν και του ΚΑΟΔ με 78-72. 
Το έργο των παικτών του Βαγγέλη Αγγέλου πάντως μόνο εύκολο δεν ήταν καθώς μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο στο -11 (51-62) από τους Δραμινούς. Όμως με αντεπίθεση διαρκείας και μπροστάρηδες τους Γκίκα, Αθηναίου και Πουλιανίτη οι Θεσσαλονικείς έτρεξαν επιμέρους 27-10 στην τελευταία περίοδο παίρνοντας ακόμα μία νίκη, 78-72.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 37-47, 51-62, 78-72.

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Μποχωρίδης 6 (1), Πελεκάνος 11 (3), Γκίκας 14 (3), Τσακαλέρης, Ασημακόπουλος 3 (1), Πουλιανίτης 2, Χαρίσης 12, Λαρεντζάκης, Βεζένκοβ 20 (3),. Μούρτος 5 (1), Αθηναίου 5

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 2, Τσόβιτς 12 (1), Τζόουνς 10 (1), Πολκ 12 (1), Βον 11, Μάρκοβιτς 11 (2), Σπυριδωνίδης 2, Ζάρας 3 (1), Μπένας 4, Χρυσικόπουλος 5 (1), Κολοβής

Ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε μετά από τέλος της φιλικής αναμέτρησης: «Τελειώσαμε ένα επίπονο 15ήμερο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών.Έχουμε βάλει προπονητικό όγκο και αρκετή προσπάθεια στη συγκέντρωση. Απομονωθήκαμε για να γνωρίσουμε ο ένας των άλλον και ο συλλέκτης λαθών μας είναι μεγάλος. Είδαμε τί καναμε λάθος. Κρατάμε όλα τα γράμματα της λέξης “ομάδα” και τα κρατάμε στα θετικά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους που μας βοήθησαν, τη Δράμα και τη Λουκόιλ που ήρθαν, τους συνεργάτες μου, τη Διοίκηση που βοήθησε, ώστε ένα 15ήμερο να προστεθεί στις εργατοώρες της ομάδας. Συνεχίζουμε, για να ετοιμάσουμε την ομάδα μας για το τέλος του Πρωταθλήματος και όχι για την αρχή του. 
Η σύμπνοια, η συνοχή και το κλίμα υπάρχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Οπότε για τις επόμενες ημέρες, με πολύ μεγάλη προσοχή και με τη βοήθεια του επιστημονικού και του εργαστηριακού σταφ, θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα μέσα από ένα οργανωμενο πρόγραμμα που κάνει η ομάδα μας».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο ίδιος να πει ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας αυτή τη στιγμή, σχολίασε: «Ο πρώτος στόχος ήταν να δουλέψουμε μαζί και να μείνουμε μαζί. Υπάρχουν οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, είχαμε και το πρόβλημα του Καμπερίδη, με τον χαμό της μητέρας του... Η ομάδα δούλεψε, κράτησε σαν αλυσίδα, κάναμε λάθη μαζί και θέλουμε να δουλέψουμε, ώστε να τα ελαχιστοποιήσουμε. Αυτά τα παιδιά δίνουν μια μαχη για να γίνει μια χημική ένωση με τον κόσμο της ομάδας. Χτυπώντας την πέτρα της προσπάθειας και της ομαδικότητας».
Αναφορικά με την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του, σημείωσε: «Διαλέξαμε αυτά τα παιδιά, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο σε πολλά επίπεδα και πρώτα από όλα στο οικογενειακό. Είναι πολύ καλά παιδιά, ήρθαν συνειδητά στον ΑΡΗ και είναι τύχη και για τον ΑΡΗ, αλλά και για τα ίδια τα παιδιά, που ήρθαν να σηκώσουν το βάρος αυτής της προπάθειας αυτήν τη στιγμή».
Τέλος, για τη συνέχεια της προετοιμασίας και για το τουρνουά στη Γερμανία που θα ακολουθήσει, είπε: «Θα πάμε να δούμε άλλες ταχύτητες και εμπειρίες, για να δούμε κι εμείς με τη σειρά μας, τί μπορουμε να κάνουμε. Να μη γυρίσουμε με τα ίδια λάθη ή να είναι ποιοτικότερα και να συνεχίσουμε παρακάτω».


Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου