Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τ.Ο. Κοζάνης: Ομιλία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης η ομιλία του συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα σχετικά με τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές και τα οικονομικά οφέλη της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων και των ορυκτών που βρίσκονται στο υπέδαφος της πατρίδας μας. Επισημάνθηκαν η χάραξη της ΑΟΖ και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα αυτής της κίνησης, η σύνδεση των εθνοκτόνων μνημονίων με τις ορέξεις
των ξένων εταιριών που θέλουν να βάλουν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο και τέλος οι γεωστρατηγικοί συσχετισμοί που θα προκύψουν όταν μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση θέσει ως προτεραιότητα της την εξόρυξη πετρελαίου, φυσικού αερίου και πολύτιμων μετάλλων για να καταστεί η χώρα μας αυτάρκης σε μεγάλο βαθμό.

Δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν στα γραφεία μας, παρακολούθησαν την ομιλία και συζήτησαν με τους συναγωνιστές για το μείζον αυτό Εθνικό θέμα.
Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τις διώξεις του καθεστώτος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και έγινε ενημέρωση για την πολυπληθή παρουσία συναγωνιστών από τη Δυτική Μακεδονία στην ανοικτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου όπου μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες διαδηλώσαμε εναντίον της παράνομης κράτησης του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των Βουλευτών μας Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

Η Τ.Ο. Κοζάνης πραγματοποιεί συχνά ομιλίες για σημαντικά θέματα επικαιρότητας προκειμένου να ενημερώνονται σωστά οι πολίτες και να μην πιστεύουν άκριτα όσα τους σερβίρουν κατά παραγγελία τα χαλκευμένα ΜΜΕ(ξαπάτησης).


Γραφείο τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου