Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

senario n. 2 Ο χορός των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Φλώρινας



Μπέλτσος Αθανάσιος ή κατά τα κοινώς προσφωνούμενα ΝΑΣΟΣ,
είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας; στηριζόμενος από την προηγούμενη δυάδα; 
Από πιά;  μα φυσικά από τον Βουλευτή ΜΑΣ τον Στάθη Κωνσταντινίδη και τον Πολιτευτή ΜΑΣ τον Σταύρο τον Παπασωτηρίου.
ΓΙΑΤΙ;

Φυσικό είναι αφού ο κόσμος θα τους στείλει σπίτι τους και τους δύο, προσπαθούν να σωθούν στηρίζοντας ο ένας τον άλλο και οι δυο μαζί τον ΝΑΣΟ, και πολεμώντας όλους τους άλλους, γιατί νομίζουν ότι ο κόσμος είναι χαζός, τρώει κουτόχορτο και πως θα τους σέρνουν όλους με το καπίστρι όπου θέλουν αυτοί.

Τυχεροί; 

Βόσδου Σωτήριος και Γιάννης Αντωνιάδης. Αν δεν τους μπερδέψει και αυτούς ο βουλευτής. Ο οποίος ενώ φαίνεται να είναι βλάκας,κατά τα λεγόμενα πολλών,  αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι οι άλλοι είναι πιο βλάκες από αυτόν γιατί πέφτουν στους λάκκους που τους στήνει.

Π.Χ.
 Σταύρος  Παπασωτηρίου. Ενώ ήταν Δεύτερος στις εκλογές, κατάφερε να γίνει το τσιράκι του Στάθη και έτσι ο Στάθης να μην κινδυνεύει από αυτόν. Αντί να προσεγγίσει όλους τους άλλους π.χ. Αντιπεριφερειάρρχη, Δήμαρχο κλπ που είναι δυσαρεστημένοι από τον Στάθη και να κερδίσει έτσι τις εκλογές.
Μήπως όμως συμβαίνει τίποτα άλλο;
Ακούγεται ότι πήγαν με τον Στάθη στην Αθήνα και θα μπει ο Παπασωτηρίου Αντιπεριφερειάρχης στην θέση του Ηλιάδη. Άντε με το καλό. Γιατί η ΝΔ από το να αξιοποιεί κηφήνες και αγράμματους δεν κάνει τίποτα άλλο.
Ή μήπως του υποσχέθηκε ο Στάθης ότι θα τον κρατήσει στην θέση του στον ΟΑΕΔ γιατί εκεί ο Παπασωτηρίου μπήκε από το παράθυρο και χωρίς ΑΣΕΠ, άρα σε λίγο θα τον δούμε και χωρίς δουλειά.

Ποιος είναι ο Στάθης τον οποίο έχουν ξεχάσει όλοι; θα το αναπτύξουμε μια άλλη φορά. Και μην νομίζεται ότι θα πούμε αυτά τα οποία λέτε καθημερινά στα καφενεία δηλαδή ότι είναι μεθύστακας; ότι δεν του κόβει; ότι δεν μπορεί να μοιράσει μια μπάλα άχυρο σε δυο γαϊδούρια; ότι είναι ο κ. ΝΑΙ σε όλα; ότι δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για την Φλώρινα; παρά μόνο να παίρνει 10.000,00 ευρώ τον μήνα για πάρτη του, όλα αυτά είναι κακοήθεις αυτά που θα πούμε θα είναι πραγματικά. ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!

Τώρα πέστε μου τι να πούμε για τον Μπέλτσο.
Από τότε που γεννήθηκε ήθελε να γίνει Δήμαρχος. Και γιατί άλλωστε εδώ έγινε Βουλευτής ποιος;  ο Στάθης. Γιατί  λοιπόν να μην γίνει Δήμαρχος και αυτός. Είναι ανάγκη να έχει σπουδάσει κάτι; Όχι φυσικά. Γιατί θα πρέπει να κάνει κάτι για τους Δημότες του για τον Δήμο; μα και άλλοι δήμαρχοι πέρασαν και δεν έκαναν τίποτα, ποιο το πρόβλημα; Πως θα κάνει ψηφοδέλτιο;  Υπάρχουν πολλοί βλάκες επιστήμονες που θα δείτε ότι θεωρούν κατώτερο τον εαυτό τους από τον Μπέλτσο και θα μπουν στο ψηφοδέλτιό του. 
Εξάλλου ο Μπέλτσος μας έχει αποδείξει τις ικανότητές του. 
Σαν εργάτης με σύμβαση μπήκε στον Δήμο, στη συνέχεια τον κάνανε υπάλληλο, και από τον μεγάλο μισθό που έπαιρνε έκανε και μια τεράστια βίλα στο τσιφλίκι της Φλώρινας. Αλήθεια εκείνη την περίοδο δεν πήρε φωτιά το Δημαρχείο ένα Χειμώνα και κάηκαν αποδείξεις έγραφα και χρήματα; Έγινε έρευνα ή τα κουκούλωσαν;
Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο γραφείο του Στάθη και έκανε και μετάταξη στο Τελωνείο Νίκης για να αυξήσει το εισόδημά του. Βλέπεται τίποτα λάθος ή τίποτα μεμπτό;
Εξάλλου όπου νάνε θα βγει και ένα καινούριο γκάλοπ που κάνουν από το γραφείο του Βουλευτή κατά πάσα πιθανότητα και θα μας πουν ότι ο Νάσος είναι πρώτος και με μεγάλη διαφορά
Αρκετά όμως σας κουράσαμε για σήμερα. Τα υπόλοιπα του χρόνου. Καλή χρονιά.
Άνεργοι πολίτες του Δήμου Φλώρινας

92 σχόλια:

  1. AΡΧΙΖΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΡΧΙΒΟΥΛΓΑΡΕ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος πρόσωπα βάζουν απέναντι στο Βοσκό.
      Δεν θα κερδίσει αυτός τα κουτσά άλογα θα χάσουν

      Διαγραφή
  2. Nasos kai upopsifios dimarxos polu den paei??? Axxx, tha tin faei tin xontrokefala tou....alla kalutera na tin faei giati nasouli oi epidexioi theloun metaxota...kai esu eisai xevrakotos se ola xontranthrope..
    Enas proin sunagonistis sou...xereis esu!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nasooooo PALI evales ti mitera eleni mprosta na sou vrei thesi sto psifodeltio; opos tote Pou i nitsa etrexe klaigontas sto Dieuthinti nomarchias gia na sou upograpsei mia sumbasoula me orismeni diarkeia, gia na voleuteis giati stereisai tupikon kai ousiastikon prosonton?
      To mono proson pou eixes itan na exagorazeis psifakia xarizontas stous dimotes tis agoras ta ofeilomena ston dimo. Diladi o mpeltsos psifothiria me xena koluva ...kefala, volepsakia! mono to prosopiko sou sumferon opos o konstantinidis kai o filos tou o merentoulis. Ante re xoflimenoi, sunexeia me ti glossa exo, mpakouria, AXRHSTOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ποιος ειναι ο Μπέλτσος ρε παιδια?

      Διαγραφή
  3. μπράβο δήμαρχε.μη μασας.χτιπα τους στο κεφάλι.να τελιόνομε με τα σταθάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ? ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ? ΤΑ ΣΤΑΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ? ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΟΤΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?

      Διαγραφή
  4. Ρε να χτυπιέστε σαν μαιμουδια ο ΒΟΣΚΟΣ πάλι δήμαρχος θα γίνει...όσο και να βελάζετε στην γαλάζια στάνη...ΖΩΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BOΣΚΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΑ....βοσκε ΡΊΞΕ ΓΕΡΕΣ ΒΙΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ( ΤΟΥΣ ) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε όλοι αυτοί είναι λαμόγια. Αν νομίζει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ότι μπορεί να βασιστεί σε αυτούς μεγιά της με χαρά της. Εσύ τις εκλογές τις κερδίζεις, και μαύρισέ τους να χάσουν στην Περιφέρεια γιατί δεν τους αξίζει. Και αν κατέβει ο Κασαπίδης υποψήφιος περιφερειάρχης τότε κατέβα Αντιπεριφερειάρχης μαζί τους για να φάνε τον π…..ο και από τον Δήμο και από την Περιφέρεια. Ο κόσμος δεν ξεχνάει ούτε ότι είσαι ο μοναδικός Δήμαρχος που μείωσε την τιμή του νερού 60% ούτε ότι είσαι ο Δήμαρχος που εξ αιτίας του θα γίνει η τηλεθέρμανση της Φλώρινας. Αν είναι μάγκες ας κάνουν και ένα γκάλοπ για να δουν τι απίδια πιάνει ο καθένας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε συνέχισε το αγώνα ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ για να ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ. Δεν έχουμε την ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ στα μέρη μας για να ζεσταίνονται δωρεάν μερικοί της δεή με τους νοτιοελλαδήτες και εμείς να τρώμε την ρύπανση την καταστροφή στο περιβάλλον και τις αυξήσεις τους στο λογαριασμό .¨Οσο για τα εγχώρια ζωντανά ξέρεις , στο είπε ένας προλαλίσας Πιάσε την γκλίτσα και χτύπα τους αλύπητα στα καπούλια Γιατί τα ζώα της Φλώρινας μόνο έτσι καταλαβαίνουν...μόνο με γκλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΘΑΡΘΕΙ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ.
    ΣΤΑΘΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΔΟΥ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ 2.500 ΨΉΦΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ 1.500 ΓΙΑ ΒΟΣΔΟΥ.
    Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΤΑΞΕ , ΚΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαμαρά!!!!! Πρόσεχε το λαμογιο τον Στάθη, έχει χάσει πολύ ο χώρος μας από αυτόν τον βλακα. Δεν θα ψηφίσουμε ΝΔ εξαιτίας αυτών των επιλογών σας. Ήθελα να ήξερα ψάχνετε πολύ για να βάλετε υποψήφιους σαν και αυτόν. Με τι κριτήρια τους επιλέγετε; ότι χειρότερο υπάρχει για να εκπροσωπεί το κόμμα; λεκές είναι ο μαμουχαλος και τίποτα παραπάνω. Ένας βρώμικος λεκές.
    Ένας αγανακτισμενος ΝΔκρατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε τομαρι αντι να είσαι αγανακτισμένος με αυτά που κάνει στον Τόπο μας με αυτά που επιβάλλει στους πολίτες ο Σαμαρας αγανακτάς με τις επιλογές του κομματικου στάβλου όπου ζεις..μάλλον αγανακτισμένος από την πολύ μάσα και τα χιλιάρικα είσαι...διαλυθήτε επιτέλους να τελειώνουμε...ζώα φλωρίνης με πατέντα είστε.,.

      Διαγραφή
    2. Μόνο βρώμικος λεκές, και τι λες για κακοήθειες ρε τσούσκα, δεν βγαίνεις έξω απο το σπίτι σου ποτέ. Δεν βλέπεις οπτική κάθε μέρα ο Σταθίκας με την παρέα του Δημήτρη κωστάκη κλπ είναι σούστα; Ξεχνάς ότι ο Στάθης μεθυσμένος τύφλα σκότωσε ένα παιδί στη Α. Καλληνήκη: άρα τι περιμένεις απο τέτοιους ανθρόπους;

      Διαγραφή
  10. Mikropoule akous kampanes??????? Kostaki,
    Poion tha upostirukseis tora? Ton falakro I ton minister?
    Poulimene
    Trexeis apo Piso tous san xazos.
    Kala kanoun, afou se kanoun oti theloun. Xtupane to ntefi kai xoreueis arkouda....kai nomizeis oti eisai kai magkas, vouturompempe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΟ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ? ΒΡΙΣΙΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΒΓΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ....ΔΑΠΕΔΟ...ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ....ΟΥΣΤ ΡΕ ....ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ. ΚΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΘΑ ΣΕ ΡΙΖΞΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. απορώ γιατι ασχολειστε με τον μικροπουλο. ανυπαρκτος ειναι, το παιζε μαγκας γιατι λενε οτι εχει πολλες γκομενες, μαγκια και κολο.....νι. τι σκαμπαζει απο πολιτικη; το μονο που ξερει ειναι να λεει τον βλακα υπουργο και να το θεωρει και κατορθωμα....αχ ρε καημένη Φλωρινα με τα νουμερα σου!

      Διαγραφή
  11. τελικά ο γιατρος θα ειναι υποψηφιος?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ....ΓΑΜΠΡΟΣ! ΝΕΑ ΜΕ ΓΕΝΙΑ !

      Διαγραφή
    2. ποιος γιατρός ; της κ-ΑΡ-υδιάς η του ...τέρενσ κουίξ ;

      Διαγραφή
    3. ETOIMAZETAI ΑΛΛΟΣ ΜΠΑΝΤ ΣΠΕΝΣΕΡ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ.
      ΤΡΙΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ, ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ.
      ΣΑΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ

      Διαγραφή
  12. καλα ο μεραντακιας παλι θελει να γινει κατι? αφου ενα τιποτα ειναι ας μεινει ενα μηδενικο και ΜΕΓΑΛΟ "0"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. enoeitai oti kobontai apo fatses alla kai apo anikanotita. gia pes mou re filaraki ti ekane o konstantinidis gia ton nomo tosa xronia pou einai bouleutis. mia trupa sto nero. tipota den ekane giati apla EINAI ANIKANOS o tupos.

      Διαγραφή
  14. παντως τα αφορολογητα δουλευουν για τον Νάσο.
    αν ειστε δημοτες Φλωρινας ο ελεγχος απαγορευεται μεχρι τισς δημοτικες εκλογες.
    το τελωνειο εκτος απο βουλευτη θα βγαλει και ΔΗΜΑΡΧΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den paei na koureftei kai o nasos o boulgarosktonos; ti kefali einai kai auto; san tou vodiou, xontrantropos. kai gia na eimaste kai ligo antikeimenikoi. ti exei na deixei o kurios? ti prosonta exei? oute na milisei den xerei, apo panepistimio xoiristasio kai apo tropous xeiroteros kai apo mpakali. ton adikoume omos giati stis vromies einai protos me ton vouleuti to lam......o. ola ta xatirakia tou kanei...sto teloneio gia na auxisei kai na diplasiasei ton mistho tou kai tora thelei kai dimarxilikia. kaste isixa re momoloo....

      Διαγραφή
  15. Μικρόπουλε, καλές οι σούρες με τον Μινίστερ και τα τραπέζια με τον Βοσκό, τώρα τι κάνουμε;Σε βγάλανε και πρόεδρο της τοπικής με ανύπαρκτες εκλογές,για να σε γλυκάνουν που δεν μπόρεσαν να σε κάνουν πρόεδρο της Π.Ε Φλώρινας και να ρίξουν τον κουμπάρο Ρόζα.Μήπως στο τέλος θα κατέβεις υποψήφιος με το Μόσδο γιατί και γι' αυτόν βαράν τα τύμπανα τελευταία κάτι μυστικές βλάχικες συναντήσεις ακούγονται. Τελικά αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κάργες...!Δήμαρχε πως τα κατάφερες και τους έχεις κόντρα όλους θέλει ταλέντο αυτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προεδρος ο μικροπουλος!!!!! εσενα θελουμε!!! που βγηκες προεδρος; δεν μας ειπες να ψηφισουμε. βγηκες με διαφορά;

      Διαγραφή
    2. Το λάθος είναι ότι νόμισαν το Δήμαρχο τέρμα και δεν είδαν ότι αυτοί ήταν ήδη τελειωμένοι. Κι ο κόσμος μόλις τους είδε στηρίζει πιο πολύ το Βοσκόπουλο.
      Τώρα καταλαβαίνουν όλοι τι σκοπό είχαν τα παραμύθια που έλεγαν για το Γιάννη.
      Την αφεντομουτσουνάρα τους ήθελαν σε όλα τα πόστα ξανά και ξανά και ξανά

      Διαγραφή
  16. TEΡΜΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΣΩ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΤΟ . ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλά τα λέει ο φίλος. Συνέχεια Στάθη, Στάθη γιατί δηλαδή;
      Μία με τον ένα λαγό μια με τον άλλο εκατό χρόνια η ίδια παρέα γιατί δηλαδή;
      Τί καλό είδαμε δηλαδή;
      Σου σου μου σου και με και τους άλλους της παρέας στο ψηφοδέλτιο στο Δήμο κλπ
      Ολο θέσεις μοιράζουν μεταξύ τους
      Στείλτε τους στο σπίτι να τελειώνουμε όλη την παρέα

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ FACE CONTROL ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΓΙΑ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ!

      Διαγραφή
  17. Συνδημότες επιτέλους τα λαμόγια είναι ανάμεσά μας ψηφίζουμε και ξεβρομίζει ο τόπος.Από Σταθί κα, έως Βόσδου, κρατικοδίαιτο μια ζωή και ανύπαρκτη Γεωργοπούλου. Φυσικά δε μιλάμε για τον εκλογολάγνο Μερέντα. Δήμαρχε αν έχεις κότσια προχώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. dhmarxe kapote etrxes kai esi piso apo ton mikropoulo gia na ta exeis kala me ton voulefti ta ksexases?kai kathe vradi eisastan sto kafeneio kai trogate auga kai soyranate,twra den sou kani o mikropoulos epidi se eklase me ton mpeltso kai emeines me tin zeta kai ton karaggiozidi tin kyrio tipota kai tin kyria didaktor?erxete to telos sou kai trelathikes kai den kseris ti na kanis.emeine monos ksypna.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. voskopoule tin ali fora trexan oloi aytoi stathis merentas antoniadiskai olo to systima tsi ND kai den mporouses na kanis syndiasmo tora ti tha kanis.trexis kai parakalas olo ton kosmo kai den sou erxete kanenas mexri kai vosdou pou ton stirikses me ton kyrio louka se kynigai logo mpardaka pou ton ekanes antidhmarxo .mono o karagiozidhs trexi mazi sou kai o karakolis kai sto telos tha se poulisoun kai o karagiozidis meta an den katevis molis se kopsoun apo to koma tha katevi aytos.o aristidou?me ton vosdou kai aytos sou tin exoun rapsi tin rompa telioses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. επειδή έχω "χάσει πολλά επισόδεια"....re sis ..poios einai o merentas kai poios einai o...MYgas ? και ο μικρόπουλος ποιος είναι ? μήπως και συνεδριάζουν σε....χαρτοιπαιχτικές λέσχες?πώς το έλεγε κάποτε ? ....κγουρουνια με κουδούνια...ναι με κουδούνια είστε όλοι ------φωνάξτε τον ίτσκα και τον γκάγλκε να σας κάνει παρέα γιατί πολλά μεγκάλα σόγια ακούμε να λέτε...ομολογουμένως είστε όλοι σας για γέλοια...συνεχίστε με ΦοΡΑΑΑΑΑΑΑΑ να τα... μας διασκεδάζετε ( τα ανιαρά μας βράδια... ) θα φέρουμε ζουρνάδες κλαρίνα και ντέφια να πέσει το γέλιο της αρκούδας ..ακους υποψήφιε αρκουδιάρη του κουίξ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν αποφασίστε για τον αντίπαλο του Βοσκού. Αργυριάδης, Βόσδου, Μπέλτος, Παπασωτηρίου, ο καθένας έχει την πορεία του αλλά κουβαλάει και τις αμαρτίες του!!! Ανάλογα με τις εξελίξεις θα επανέλθω, φιλάκια στον πρόεδρο της Τ.Ο μαζί θα είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA KAI TA PISTOYNAKIA THS T.O. ....

      Διαγραφή
    2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΚΚΙΑ ΕΦΤΑΣΕΣ.
      ΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ....

      Διαγραφή
  22. Τι μιλάτε ρε λαμόγια για τον Στάθη. Ο Στάθης είναι Ελληνάρας μάχεται για την πατρίδα και για τον τόπο του, αφού να φαντασθείτε όταν υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕ και του είχαν μαυρίσει το ποινικό μητρώο. Να είναι πάλι καλά ο Λιάνης που του το καθάρισε. Αληθεύει;
    Άρα το σύνθημα είναι ένα. Στις επόμενες εκλογές όποιες και αν είναι ψηφίζομε μεθύστακες, λιποτάκτες, δολοφόνους, εκβιαστές κλπ. Φτάνει μέχρι τώρα που ψηφίζαμε άτομα ηθικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mono o antoniadis tha sas vali mialo ematha kai aytos arxise na vrizi ton voskopoulo ta xalasan stin moirasia?aytos eine gia dhmarxos kai oxi oi aloi pou akougonte ta lamogia oi pseftogiatroi kai oi teloniakoikai oi dhmosigrafou tou TV 100 .dhmarxe tin patises se afise mono o antoniadis kai den exeis allon sou pethane kai o allos apo tin prespa katharises TELOS........ANTE STO SPITI NA PEZIS ME TIN TSOUSKA SOU ,,,XAXAXAXAXAXAXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. akoy 8.39 PONTIOS den bgainei stin florina oyte na to skefteste ......piso exoyme tin oyra oi NTOPIOI...kai pes ston iliadi ston antoniadi kai ston filo su ton episis pontio ton babi opou o allos iliadi tv100 paristani to tsiraki tou babi oti ston lako poy skabete tha pesete oi idioi mesa ...oti oi NTOPIOI DEN SAS STIRIZOUN...sas tin xarizun...akoysssss i gemise ..merenta to ayti su? xekabaliste pontioi ..edo den ine kilkis edw TA koymanta TA kanoyn oi NTOPIOI....to kat;alabes?????? razbra"??? gegge??? ai pane tora stu mimi su na su dosi kai kanena sublaki sto amokori.....alitia o filos su o giatros tis kardias ti kani? psarevei kardoyles apo aristera kai dexia? gia lege.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε να σε δει κανένας γιατρός, η επιστίμη προόδευσε.

      Διαγραφή
    2. η επιστήμη γράφε έτσι ..πάνε στην πρώτη δημοτικού και έλα να τα πούμε....πόντιε το έχεις χάσει το στοίχημα !

      Διαγραφή
  25. καλά ρε ασχολείστε με τον άξεστο Μικρόπουλο και κάνετε το τίποτα κάτι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1. 44 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ-ΠΟΝΤΙΟΥΣ Κ.Λ.Π ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O Bοσκόπουλος είναι κυρίαρχος στη δεξιά καλό για τους υπόλοιπους είναι να το αποδεχθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΚΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......μπαμπ-ΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!

      Διαγραφή
  28. RE PEDIA PIOS EINAI O MIKROPOYLOS......... ααααα αυτοs einai to partali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ .ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ακούσαμε και αυτό ο Μπέλτσος υποψήφιος Δήμαρχος. Έχει καβαλήσει καλάμι ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ???? ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.... ΠΟΛΥ ΣΙΩΠΗΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΗ ΕΠΕΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Υψηλοτατο ηθος και υφος σχολιων. Κριμα που πεθανε ο μαριος πλωριτης να παρει λιγη πνευματικοτητα απο την πλεοναζουσα. Και ντοπια και ποντιακη και πασης φυσεως και ιδεολογιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 12.45 καταλαβαίνεις τι λες; Βγες από την ναφθαλίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ο ΝΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μέσα από την ανωνυμία στο σχολιασμό της σχολαστικότητάς μας διεγείρουμε τους πόλους της αγενής μας ενέργειας.
    Απόσκιοι, ζωγράφοι μέσα από λόγια με ανοήμονες εγκεφαλικά συμφορημένες πράξεις εκτονώνουμε την εγωλατρία μας με βίαιες παραφροσύνες, υπό την σκιά του πάντα ανώνυμου.
    Ποια σοφία θα μας επισκιάσει θα μα ψιθυρίσει να μας ημερέψει που γίναμε αγρίμια με ασταθείς αποφάσεις, ακατανίκητο μίσος από τον θανάσιμο φόβο μας που τον κρύβουμε σε θαμνοσκεπή συσκότιση.
    Ποια γαλήνη ποια λογική θα μας ψιθυρίσει στον ήχο των κοραλλιών της θάλασσας για να ημερέψει και δαμάσει της ψυχές μας!!!
    Όμοιο όμοιου…όλοι το ίδιο, παράπονο το έχω να δω ένα μοναχικό σκεπτόμενο οδοιπόρο στην έρημο της γνώσης του να πάρει θέσει επώνυμα, ας το δω αυτό και ας παραιτηθώ ακόμα και από τις αξιώσεις αυτής την ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ Η ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. TO BHMA THΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΤΙ ΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΦΟΡΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΟΣΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΝΕΙΡΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΒΟΣΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ; ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Bόσδου πρέπει να μάθει ότι αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις. Αυτός πρέπει να έχασε και τα αυγά και τα καλάθια .

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΑΥΓΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟς ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟς? ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟς ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      Διαγραφή
  41. ΝΑΣΟΣ,ΣΤΑΘΗΣ,ΒΟΣΚΟΣ,ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ,ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ,ΒΟΣΔΟΥ,ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΑΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ..ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ!ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΤΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΙΤΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΡΩΜΑ,ΔΥΣΩΔΙΑ,ΙΝΤΡΙΓΚΑ,ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ,ΧΑΜΕΡΠΩΣΥΝΗ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙAΟΛΟΥ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ,ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ KATA ENA MEΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗΣ...Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EXEIΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.

      Διαγραφή
    2. 6.13 Ο Μικρόπουλος δεν ήταν ποτέ παράγοντας της Ν.Δ στο νομό μας.Περιφερόμενος κομπάρσος είναι.

      Διαγραφή
  43. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ 6.13 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ,,ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ..ΤΡΑΓΙΚΟΣ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ??ΠΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ..ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ..ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ..ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο κύριος ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ σε λίγο δεν θα είναι βουλευτής, οι εκλόγες έρχονται. Τότε να δούμε ο κομπάρσος θα τρέχει από πίσω του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΘΑ μπορούσα να ρωτήσω ποιος είναι ο Μερέντας??και που δουλεύει αυτός ο Μικρόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 5:33 ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΜΕΡΕΝΤΑΣ= ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΟΣΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ε ΝΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΙΝΙΣΤΕΡ. Ο ΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΕΡΕΝΤΑ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΖΑΡΙΟΥ.. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΣ Ν.Ε ΤΗΣ Ν.Δ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΣΚΟΥ ΝΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ!!!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2014 - 11:07 μ.μ.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΕΝΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ; ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΒΑΦΕΙ;;;;; ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αρχηγέ ωραία τα είπες....(αλλά πάλι δεν κατάλαβα)....έχουμε τομεάρχη στην τοπική επιτροπή??τέτοια μεγαλεία η φλώρινα??minister??υπουργός? έχουμε και τέτοια...... θεσμικά αναπληρωτή?ααααααα μήπως εννοείς το δεύτερο σε σταυρούς??? τώρα κατάλαβα.... merentas??χιχιχι καλό καλό........ thanks για ενημέρωση!!θα σε ξαναπροτιμήσω!!είσαι ωραίος!! Στέλιος 5.33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Επαγγέλματα ΜΕΡΕΝΤΑΣ Ή ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο.Α.Ε.Δ νύχτα χωρίς φεγγάρι επί Κορτσάρη.. Κ. Μικρόπουλος Ή ΚΕΚΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ επί ΜΠΟΝΤΖΙΔΗ.. Α.Μικρόπουλος τέως ελεύθερος επαγγελματίας γραφείο νομάρχη Βοσκόπουλου νυν άνεργος.... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!! Ο ΓΟΥΝΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Νύχτα χωρίς φεγγάρι επί Κορτσάρη?χαχαχαχα φοβερό!!Γουναρά είσαι δύναμη! καλό......αλλά και αληθινό ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. PANTOS EGO VLEPO NA GINETE MAXI SKOPOS TOU VOSKOU EINE NA PERASI 2 KYRIAKI KAI NA TON TINAKSOUN OLOI MAZI KAI NA PAI EPITELOUS SPITI TOU ARKETA MAS TA ZALISE NOMIZI OTI MONO AYTOS EINE KAI KANENAS ALOS VRE OUST APO EDO KOPRIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. katebainei poli kosmos telika.....kai alli ipopsifiotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. o papanastasiou giati krazei to bosko??? o argiriadis tha katevei telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή