Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Από τις κεντρικές ομιλίες του Γ. Αντωνιάδη

Σαφές μήνυμα νίκης έστειλαν οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, οι οποίοι τίμησαν μαζικά με την παρουσία τους τις κεντρικές ομιλίες του υποψηφίου Βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη, δημιουργώντας αδιαχώρητο στις αίθουσες. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνιάδης, την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής κεντρική ομιλία στο Ξενοδοχείο «ΑΤΕΡΟΝ» στο Αμύνταιο, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε η κεντρική του ομιλία στην πόλη της Φλώρινας, όπου το πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε στο ξενοδοχείο ΛΥΓΚΟΣ, δημιούργησε συγκινητικό και νικηφόρο κλίμα.
Η προεκλογική περίοδος του κ. Αντωνιάδη, έκλεισε με συνάντηση με νέους που πραγματοποίησε σε κεντρικά καταστήματα στον πεζόδρομο της Φλώρινας, δίνοντας το μήνυμα ότι η νέα γενιά είναι το αύριο του τόπου μας και έχει απόλυτη προτεραιότητα στις σκέψεις και τις αποφάσεις του.
Από το Μανιάκι μέχρι το Βροντερό, και από το Νυμφαίο μέχρι την Κέλλη και το Μεσοχώρι το μήνυμα είναι ένα, πως την Κυριακή το βράδυ η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας θα έχει νέο Βουλευτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου