Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Σοβαρότατη καταγγελία σήμερα από ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.


 
Αληθεύουν όσα γράφονται στο  ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, με ημερομηνία Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012, ότι Δημοτικό Δίκτυο Ιντερνέτ HOTSPOT KAFKASOU εξαπατήθηκε η πρώην ΤΕΔΚ η γνώριζε;
Τι εννοεί, τα άρπαξαν κάποιοι; Και ποιοι είναι αυτοί; ποιος από τα δύο συνεταιράκια που ήσαν Πρόεδροι της ΤΕΔΚ; Ο Αιμίλιος Ασπρίδης ή ο Δημήτριος Ηλιάδης ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης; Εδώ θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις, που; από ποιόν; ας το ψάξουν οι αρμόδιοι, γιατί τα λεφτά είναι πάρα πολλά. Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα.



(Δημοτικό Δίκτυο Ιντερνέτ HOTSPOT KAFKASOU εξαπατήθηκε η πρώην ΤΕΔΚ η γνώριζε;

Ανάδοχος εταιρία είναι η παρακάτω:
Η ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο "Ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου Τοπικής Πρόσβασης στην ΤΕΔΚ Φλώρινας", που της ανατέθηκε μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, συμβατικής αξίας 316.736,12 Ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από τη Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. μέσω της πρόσκλησης 105.
Να όμως που δε δουλεύει τίποτα σωστά, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ που πατά στο παραπάνω δίκτυο στην κυριολεξία «σέρνεται» έως και αδυνατεί να συνδεθεί! αφού η ταχύτητα και παραλαβή είναι κάτω από 10 χιλιάδες! που κανονικά θα πρέπει να φτάνει το εκατομμύριο και να το ξεπερνά!
Τα Mbit/δευτερ. Μόλις σε 11 που θα πρέπει να είναι ως και 54!
Διαβάστε παρακάτω να δείτε ποια είναι η ανάδοχος εταιρία που εμπιστεύτηκε η πρώην ΤΕΔΚ Φλώρινας και έδωσε 316.736,12 Ευρώ χωρίς αποτέλεσμα!!!
Μαράκ Ηλεκτρονική: Αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99
Αίτηση υπαγωγής στις διατάξεις των άρθρων 99 επ. του πτωχευτικού κώδικα, καθώς και αίτηση λήψης των προληπτικών μέτρων που προβλέπονται από τις ως άνω διατάξεις, υπέβαλε στο αρμόδιο δικαστήριο η Μαράκ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ.)

Και επίσης.


Δημοτικό Δίκτυο Ιντερνέτ Hotspot kafkasou έργο χωρίς αντίκρισμα…πεταμένα χρήματα!!!
Η ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ολοκλήρωσε το έργο "Ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου Τοπικής Πρόσβασης στην ΤΕΔΚ Φλώρινας", που της ανατέθηκε μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό, συμβατικής αξίας 316.736,12 Ευρώ.
Μαράκ Ηλεκτρονική: Αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99
Αίτηση υπαγωγής στις διατάξεις των άρθρων 99 επ. του πτωχευτικού κώδικα, καθώς και αίτηση λήψης των προληπτικών μέτρων που προβλέπονται από τις ως άνω διατάξεις, υπέβαλε στο αρμόδιο δικαστήριο η Μαράκ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ)

2 σχόλια:

  1. Ντεν ξέρω αν είναι μαρακ ή μπάρακ,σίγουρα όμως θα είναι...Ο..μπάμα η υπόθεση αν μία φωτογραφία ΝΑ ΝΤΕΒΟ κάνει πάτσι με την άλλη φωτογραφία..ΝΑ ΛΕΒΟ.
    Λέλε λέλε μαϊκο

    Ο ΧΩΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή