Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας για το χαράτσι της ΔΕΗ

Την Παρασκευή, 12-10-12 η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας ενημερώθηκε από πολίτες ότι στη Φλώρινα πραγματοποιούνται διακοπές ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ σε πολίτες που αρνούνται ή αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι της ΔΕΗ», την ώρα μάλιστα που έχει κριθεί παράνομος ο τρόπος αυτός είσπραξής του και παρότι έχει καταβληθεί η αξία του ρεύματος.
Μέσα σε ελάχιστη ώρα πολλές δεκάδες μελών της Επιτροπής αλλά και εκπρόσωποι άλλων φορέων πραγματοποιήσαμε μαζική και δυναμική παράσταση στο Κατάστημα Φλώρινας της ΔΕΗ και απαιτήσαμε και επιτύχαμε την αναστολή των διακοπών.
Να μην διανοηθούν να το επαναλάβουν. Τους καθιστούμε υπεύθυνους αν συμβεί το παραμικρό σε κάποιον συνάνθρωπό μας
Καταγγέλλουμε την παράνομη και απάνθρωπη ενέργεια της ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα και μάλιστα καθώς μπαίνουμε στον χειμώνα σε συμπολίτες, πολλοί από τους οποίους μάλιστα είναι άρρωστοι και ηλικιωμένη.
Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να μείνει καμία λαϊκή οικογένεια χωρίς ρεύμα. Καλούμε τον καθένα και καθεμιά να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του. Να κάνει το θέμα αυτό υπόθεσή του. Όποτε επιχειρείται διακοπή ρεύματος να ξεσηκώνεται όλη η πολυκατοικία και όλη η γειτονιά. Κανείς να μη μένει μόνος του στην κρίση

Δεν έχουμε- δεν θέλουμε- αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια

Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας Κανένας φόβος από τις απειλές που εκτοξεύουν καθημερινά η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της.

Τηλ. επικοινωνίας 6984748103 καθημερινά 5-7 μμ


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Α) Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό και κάρτα συναλλαγών (όχι πιστωτική). Πατάμε την επιλογή «ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΚΟ», πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το ποσό που προκύπτει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Μπορούμε και με κάρτα φίλου μας να κάνουμε την συναλλαγή πατώντας τον ΚΩΔΙΚΟ του δικού μας λογαριασμού.
Β) Στη συνέχεια θα πρέπει το απόκομμα της συναλλαγής (από το ΑΤΜ) να το κοινοποιήσουμε στη ΔΕΗ με γραπτή δήλωση ότι με το ποσό που πληρώσαμε θέλουμε να καλυφθεί μόνο η αξία του ρεύματος και των δημοτικών τελών, ζητώντας και επιμένοντας σε απόδειξη παραλαβής. Αυτό πρέπει να γίνει μαζικά προς τη ΔΕΗ γι' αυτό χρειάζεται να απευθυνόμαστε στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και όχι ατομικά. Αν η ΔΕΗ δε δεχτεί να τα παραλάβει τα στέλνουμε με ομαδικό εξώδικο.
Παρόλο που τα παραπάνω δε συνιστούν τυπικά πλήρη εξασφάλιση, με τη μαζική δράση, θα δυσχεράνουν σημαντικά κάθε κίνηση της ΔΕΗ και της Κυβέρνησης.

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου