Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΜΥΝΤΑΣ

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ!


Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το ανδρικό τμήμα του Αμύντα,  μετά το προγραμματισμένο ρεπό της προηγούμενου Σαββάτου (24/11) , φιλοξενεί το Σάββατο 30/11 (στις 18:00) τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, όπου θα  αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στους φιλάθλους του, σε αγώνα πρωταθλήματος.  


Στο συγκριμένο παιχνίδι οι απουσίες των γηπεδούχων θα είναι αισθητά περιορισμένες σε σχέση με κείνο της Άρτας, εξέλιξη που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Ζαφείρη Μπεκερίδη, ο οποίος πλέον μπορεί να υπολογίζει στη μεγάλη δόξα του Ελληνικού χάντμπολ, τον Λευτέρη Ελευθεριάδη ,ο οποίος θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα του συλλόγου

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε επίσημη διοργάνωση, ήταν τη σεζόν 2009-2010 για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής, με τους Πτολεμαιδιώτες να κερδίζουν εύκολα και τις δυο αναμετρήσεις.

Ο Αχιλλέας Παναγιωτίδης υπογράμμισε σε δηλώσεις του τα εξής: «Ο Αρίων είναι μια νεανική ομάδα, που έχει διάθεση και πάθος στο παιχνίδι της.
Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο και να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του αντιπάλου, έτσι ώστε να επιτύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τους 2βαθμούς της νίκης».    


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Με νίκη και μέσα στην Φλώρινα, επί της ουραγού Ακαδημίας των Σπορ, θέλει να συνεχίσει  το νικηφόρο σερί της (4/4 νίκες) η γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου, προκειμένου να στερεοποιηθεί για τα καλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Α2.

Στην επικείμενη αναμέτρηση,ο προπονητής του Αμύντα Νίκος Γιώσκος δεν μπορεί να υπολογίζει στην Ρακοπούλου , η οποία τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στον Αρίωνα, ενώ αγώνα δρόμου κάνουν  Τζ. Σκόδρια και Στεφανίδου για να προλάβουν, έστω και στο τέλος, να βρεθούν στην αποστολή της ομάδος.
Σε ότι έχει να κάνει με την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο συλλόγων την τελευταία 4ετία, ο Αμύντας Αμυνταίου κατέχει το απόλυτο με 8 νίκες σε αντίστοιχους αγώνες.

Η γκολκίπερ του Αμύντα Δέσποινα Γιαπουτζή σχολίασε: « η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και προσπαθεί από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιώνεται συνεχώς.
Η αναμέτρηση στην Φλώρινα δεν θα είναι εύκολη αν υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, πιστεύω όμως αν παρουσιάσουμε την αποτελεσματικότητα και το καθαρό μυαλό των προηγούμενων παιχνιδιών, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου