Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βγήκε από το νοσοκομείο ο μητροπολίτης Θεόκλητος

Καλά στην υγεία του είναι ο μητροπολίτης Φλωρίνης, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος μάλιστα πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης από την κλινική «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκη όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε υποστεί το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Σημειώνεται ότι ο 80χρονος μητροπολίτης Φλωρίνης είχε διακομιστεί στον «Άγιο Λουκά» το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις που θα καταδείκνυαν την αιτία που προξένησε το λιποθυμικό επεισόδιο.
Υποβλήθηκε σε εγκεφαλογράφημα, σε μαγνητική εξέταση, καρδιογράφημα και σε εξονυχιστικό εργαστηριακό έλεγχο, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να εντοπιστεί κάποια καρδιακή ή εγκεφαλική πάθηση, όπως δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης, π. Χριστοφόρος Καλόγηρος, με τον οποίο συνομίλησε ο «Π». Οι εξετάσεις, είπε, δεν έδειξαν τίποτε ανησυχητικό και οι γιατροί απέδωσαν το λιποθυμικό επεισόδιο «σε ένα συνδυασμό σωματικής κόπωσης και νηστείας, ενώ δεν απέκλεισαν και το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποια παρενέργεια από κάποιο φάρμακο που λαμβάνει» και πρόσθεσε: «Ο μητροπολίτης είναι καλά στην υγεία του. Πήρε το απόγευμα της Τετάρτης εξιτήριο από την κλινική της Θεσσαλονίκης στην οποία νοσηλεύθηκε και αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται».
Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου