Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Φλώρινα: Η τράπεζα Πειραιώς δίνει εγγυητική για την τηλεθέρμανση



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΦΛΩΡΙΝΑΣ  κ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΖΕΤΑ) ΡΙΖΟΥ σήμερα το μεσημέρι, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου συγκάλεσε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέματα:
1) «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 184/2012 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Φλώρινας με θέμα: επί του εγγράφου της Τράπεζας Πειραιώς για την έκδοση εγγυητικής επιστολής απαιτούμενη για την εκταμίευση προκαταβολής της πράξης κρατικής ενίσχυσης ‘Τηλεθέρμανση Φλώρινας’»
Εισηγητής κος Ιωάννης Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Φλώρινας.
2) «Υπογραφή σύμβασης χορήγησης πίστωσης σε ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό για το έργο ‘Τηλεθέρμανση Φλώρινας’ με εγγυητή τον Δήμο Φλώρινας»
Εισηγητής κος Ιωάννης Βοσκόπουλος, Δήμαρχος Φλώρινας.
Ο λόγος του κατεπείγοντα χαρακτήρα της Συνεδρίασης οφείλεται στο γεγονός  ότι οι παραπάνω αποφάσεις θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί εντός του έτους 2012.
Τα δύο μείζον θέματα στηρίχτηκαν από όλες τις παρατάξεις με ομοψυχία,  ανοίγοντας τον δρόμο για την πολυπόθητη τηλεθέρμανση στην πόλη της Φλώρινας, έτσι μέχρι το τέλος του 2015 το έργο θα τεθεί σε λειτουργία.


Στο τέλος ο Δήμαρχος συνεχάρη τους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας που με τη θετική τους ψήφο στηρίζουν έμπρακτα ένα τόσο σημαντικό για το Δήμο της Φλώρινας έργο όπως αυτό της τηλεθέρμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου