Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Νέος υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Φλώρινας Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ((ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι))

 Οι αριστεροί ή προοδευτικοί της Φλώρινας όπως θέλουν να αποκαλούνται, μετά από πολλές προσπάθειες δεν κατάφεραν να βρουν ένα άτομο ισάξιο με τον Βοσκόπουλο, για την υποψηφιότητα  στη θέση του Δημάρχου Φλώρινας από τον Δήμο Φλώρινας και έτσι στράφηκαν σε αναζήτηση σε όλη την Ελλάδα για να βρουν κάποιον που τέλος πάντων να μπορεί να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Φλώρινας απέναντι στον Βοσκόπουλο. Και πρόσφατα κατέληξαν στην εισαγωγή υποψηφίου από το Αμύνταιο δηλαδή από το Βαρικό τον Νίκο Σαμαρά.
Νίκο μου καλός είσαι για γιατρός, για πολιτικός δυστυχώς έδωσε εξετάσεις και έχασες. Όταν ήσουν εκλεγμένος στην Νομαρχία παρέα με τον Α@@@@@@α τον Στρατάκη ήσουν ανύπαρκτος. Εξελέγης Βουλευτής για ένα μήνα και την επόμενη αναμέτρηση οι υποτιθέμενοι φίλοι σου σε σταύρωσαν κανονικά, φρόντισαν με νύχια και με δόντια να σε στείλουν στον πάγκο και τα κατάφεραν. Τώρα πιστεύεις ότι όλα αυτά τα λαμόγια θα σε στηρίξουν; Απλώς θέλουν να σε εξοντώσουν εντελώς.
Έχεις την εντύπωση ότι σου έχει υποχρέωση ο κόσμος που έρχεται στο ιατρείο σου για εξέταση, μα ρε Νίκο παίρνεις το ανάλογο φ@@@@@@ι, τι υποχρέωση να σου έχουν. Έχουν πληρώσει οι άνθρωποι και την επίσκεψη και την ταβέρνα σου με την παρέα σου
Εσύ ρε Τσώκα περίμενε θα γίνεις όχι Δήμαρχος αλλά υποψήφιος Δήμαρχος του Αγίου Π@@@@@υ. ο Ασπρίδης που δήθεν σε στήριζε εδώ και ένα μήνα ψάχνει άλλον για να σε αντικαταστήσει, αφού νυχθημερόν καθόταν και στο φαρμακείο του Κουλίδη για να τον πείσει, αλλά ευτυχώς ο κ. Τάκης δεν τσίμπησε. Ξύπνα Μιχάλη.
Ποιος Φλωρινιώτης του ΠΑΣΟΚ ή της Αριστεράς που έχει λίγες φιλοδοξίες θα θελήσει να βάλει μπάστακα στο κεφάλι του και μάλιστα εισαγόμενο;

Τελικά τον μεγάλο καρδιοχειρουργό τον πούλησε ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά; 

15 σχόλια:

  1. Αν θέλετε εισαγόμενο β'αλτε τον Κουκουλόπουλο, που είναι και σούρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ. ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που να βρουν ισάξιο. ούτε ο Αχιλλέας Μπέος αλλά ούτε και ο Πρόεδρος του Εδεσαϊκού δεν τον πιάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλαξ, προκάλεσες την τύχη σου !!! Αυτό που έκανες πολύ απλά συσπείρωσες τις λαικές δυνάμεις κάτω από τον κ. Τσώκα! Εάν τελικά σου επιτρέψουν να είσαι υποψήφιος! corbe corbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ? Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ?ΓΙΑ ΜΠΡΑΖΝΤΑ ΛΙΓΟ..ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΒΑΝΤΑ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή έκανε μεταδημότευση ο Σαμαράς και εγγράφηκε στα μητρώα του Δήμου Φλώρινας?Μην τρελαθούμε ρε Τσούσκα κιόλας,ο φανατισμός σου δεν έχει όριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den kateveneis Amintaio pou exeis sigouri thn eklogi sou; ti anakatebese edo thelis na sou vgazoun ta aplita, ta f@@@@@@@a tin compania sto mpodosakio;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. entaxei tosa xronia einai o Samaras o Nikos o giatros sto bodosakeio....enoeitai oti einai mesa sta kolpa, alloste i orthopediki kliniki fimizetai.....oloi to gnorizoun auto....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Giati thelei o samaras na paei gia dimarxos? Ma fusika gia na sunexisei na vlepei tis aktinografies ton psifoforon asthenon rotontas posous staurous tha dosoun oi imeteroi, opos ekane alloste epi seira eton otan itan proedros nomarxiakou sumvouliou me tin anoxi tou filou tou, tou filotianou nomarhi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NA VGALETE TA APLITA TOU STIN FORA ! ARKETA ME AUTOUS POU TO PAIZOUN KALA PAIDIA KAI SOTIRES OTAN ERXONTE OI EKLOGES !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΕΡΕΝΤΑΣ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. o merendas tha fugei apo oaed lene kai ta ton parei o stathis na tou xeskonizei ta upodimata..... glentia......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΣΕΠΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολα όσα διάβασα παραπάνω τα θεωρώ το ελάχιστο απαράδεκτα. Ο Ν. Σαμαράς έχει τη προσωπικότητά του και δείξει ο κόσμος πόσο τον τιμά και τον εκτιμά. Όλα τα παραπάνω είναι εκ του πονηρού. Λίγη έστω σοβαρότητα επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή