Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Ο όρθιος στάθηκε ο Αμύντας Αμυνταίου σε φιλική αναμέτρηση στην Πτολεμαΐδα, παραχωρώντας ισοπαλία (24-24) απέναντι στην νεανική αλλά αρκετά υποσχόμενη ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαίδος...

Ο Ζαφείρης Μπεκερίδης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες από το τμήμα  παίδων του συλλόγου, προκειμένου να τεστάρει τις δυνατότητες τους, εν όψει του τελικού κυπέλλου  της Δυτικής Μακεδονίας ,στις 27/10 στην Κοζάνη, απέναντι στον τοπικό ΑΟ Κοζάνης.
Μάλιστα, η ροή του παιχνιδιού ευνόησε το  εγχείρημα του προπονητή του Αμύντα, καθώς οι βασικοί παίκτες κινήθηκαν σε ρηχά νερά, φανερώνοντας κάποιες αμυντικές και επιθετικές αδυναμίες.
Έτσι μετά τον Κωνσταντίνο Λιάση και τον Δημήτρη  Τζόνι, ντεμπούτο με την φανέλα του συλλόγου πραγματοποίησαν ακόμα 3 παίδες , Σπύρος Πετρίδης (2γκ), Κων/νος Γεωργίου (2γκ) και Κων/νος Καλαιτζίδης στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας την εκτίμηση των συμπαικτών τους, και τα εύσημα των προπονητών (Ζαφείρη Μπεκερίδη και Θεόδωρου Τρυψάνη).
Από την Τρίτη η ομάδα μπαίνει σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για το παιχνίδι του κυπέλλου, από το οποίο και δύο ομάδας (ανεξαρτήτως νικητή) θα βγουν ωφελημένες, ώστε να προβούν στις τελευταίες διορθώσεις, -3 εβδομάδες- πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου