Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013


Φλώρινα, 26-08-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Έπεσε η αυλαία των Πολιτιστικών Δρώμενων 2013 του Δήμου Φλώρινας με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 26 Αυγούστου 2013, στις οποίες ήταν παρών και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης.
Στις 18:00 στην πλατεία Γεωργίου Μόδη πραγματοποιήθηκε 2ο Ποδηλατικό FESTAVAL Δεξιοτεχνία από τον ΑΟΦ με μεγάλη συμμετοχή παιδιών.

Στις 19:30 στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας μαθητές του ΚΕΦΙαπ και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας παρουσίασαν την παράσταση με τίτλο «Η πεντάμορφη και το τέρας», όπου απέσπασε τις επιδοκιμασίες και τα ένθερμα χειροκροτήματα μικρού και μεγάλου κοινού που παρεβρισκόταν
Στις 21:30 στο Νέο Πάρκο η Μελίνα Κανά και η Λιζέτα Καλημέρη με τη μουσική συναυλία διασκέδασαν το πλήθος κόσμου που προσέλευσε να τις παρακολουθήσει.

Κατά τη λήξη των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Φλώρινας ανέφερε:
«Φλωρινιώτισσες και Φλωρινιώτες,
Φίλες και φίλοι,
Απόψε πέφτει η αυλαία των εκδηλώσεων του Δήμου μας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2013». Εκδηλώσεις με ποιότητα και ευρηματικότητα. Μια εβδομάδα γεμάτη από σπουδαία γεγονότα, που ικανοποίησαν απόλυτα όσους τα παρακολούθησαν. Και αυτοί ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.
Σε κάθε σημείο της πόλης μπορούσε κανείς να δει, να ακούσει, και γιατί όχι, να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις. Κι αυτή ήταν η πρωτοτυπία μας.
Όμως αυτό που έκλεψε τις καρδιές όλων, όπως και πέρυσι φυσικά, ήταν η περιοχή του ποταμού μας, του Σακουλέβα. Εξελίχθηκε πράγματι σε σπουδαίο κέντρο πολιτισμού και αναψυχής.
Του χρόνου, αν όλα πάνε καλά, οι εκδηλώσεις μας θα επεκταθούν σε διπλάσιο χώρο, που όμοιό του, δεν έχουμε ξαναδεί.
Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα και να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές, που συμμετείχαν και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην επιτυχία των εκδηλώσεων. Αυτός ο εθελοντισμός είναι που μείωσε κατακόρυφα το κόστος των εκδηλώσεων.
Να ευχαριστήσω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τον κ. Άκη  Καραγκιοζίδη, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής, την κυρία Δόξα Κωτσαλίδου, τον κύριο Γεώργιο Σταύρου και τον πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κύριο Άρη Αριστείδου, που διέθεσαν ατέλειωτες ώρες, προκειμένου να συντονίσουν όλο αυτό τον όγκο των εκδηλώσεων.
Άφησα τελευταίους εσάς, τους συνδημότες μου, και να σας ευχαριστήσω για τη μαζική σας συμμετοχή σ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, και αυτή η αγάπη σας, μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη θέρμη του χρόνου.
Γεια σας, και σας ευχαριστώ πολύ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου