Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

«ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/5/2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ»

Την απροθυμία της  κυβέρνησης  να αγωνιστεί και να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις αλλά και την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου που επί χρόνια εκκρεμεί, καταγγέλλει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης  επισημαίνει την σοβαρότητα των δυο θεμάτων, δηλώνοντας  τα εξής:
«Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και της αποπληρωμής του κατοχικού δανείου θυμίζουν σε όλους μας πόσο αδύναμοι και υποτελείς στα ξένα συμφέροντα είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Τα «καλά παιδιά» της κ. Μέρκελ  κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος που ασκούν συγκυβέρνηση, φοβούνται να υψώσουν το ανάστημα τους και να διεκδικήσουν όσα αυτή η χώρα δικαιούται, όταν άλλες χώρες απαίτησαν και πήραν από την Γερμανία το μερίδιο τους. Η δήλωση του κ. Σοϊμπλε ότι δεν υπάρχει καμιά εκκρεμότητα με την Γερμανία, συμπληρώνει την εικόνα αυτής της εν τέλει ύποπτης «απροθυμίας». Το αίμα που χύθηκε και οι καταστροφές στις περιουσίες των Ελλήνων ζητούν δικαίωση. Αυτό το θέμα δεν θα μείνει στα αζήτητα αν ο λαός μας στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου