Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ευ. Στάιος: «Ο δήμος Φλώρινας δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων οικογενειών»


Με μεγάλη μου λύπη αλλά ταυτόχρονα και θυμό παρακολούθησα όπως και όλος ο κόσμος της Φλώρινας την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής για την "διάσωση" συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΑΝ.ΦΛΩ. την στιγμή που χιλιάδες αξιόλογοι νέοι αγωνίζονται καθημερινά με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για μια θέση στην αγορά εργασίας. 

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. πρέπει να εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον και όχι τα συμφέροντα ημετέρων. Είναι χρέος των ασκούντων την εξουσία να δημιουργούν τις προϋποθέσεις-προοπτικές που θα δίνουν ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους συνδημότες μας.
Η μικροκομματική - παλαιοκομματική εξυπηρέτηση "δικών " μας ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ την κοινωνία που δοκιμάζεται καθημερινά από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας.
Πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Δήμος Φλώρινας δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων οικογενειών αλλά ένας θεσμός που θα πρέπει να υπηρετεί όλους τους δημότες.

Στάιος Ευάγγελος 
Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας

5 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή θα ήταν η παρατήρηση του κ. Στάιου αν ήξερε τι έλεγε. Αλλά από αγράματους τι περιμένεις; πχ Στάιος, Καρυπίδης, Ρασάικος, Μπέλτσος, Ρόζας …….. συμβούλιο αναλφάβητων. Και μάλιστα κ. δήμαρχε επειδή όπως λέει ο κ. Στάιος ((Η μικροκομματική - παλαιοκομματική εξυπηρέτηση "δικών " μας ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ την κοινωνία)) μην τολμήσετε να στρώσετε άσφαλτο έξω από το σπίτι του που επίμονα σας ζητάει διότι θα σας καταγγείλω. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στους δρόμους. Όταν κάνουμε κριτική για τους άλλους πρώτα πρέπει να φροντίζομε να μην ήμαστε παράτυποι και παράνομοι εμείς. Και καλό είναι όλα αυτά τα καλόπαιδα να πάνε λίγο σχολείο να μλαθουν λίγα γράμματα για να διαβάζουν τα έγγραφα σωστά. Γιατί αυτή ήταν μεταφορά θέσης και δεν στέρησε τίποτα από κανέναν, απεναντίας δημιουργήθηκε κενή θέση που θα καταλάβει άλλος νεπιστήμονας του Δήμου μας και όχι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου "κύριε" Νίκο σπουδαγμένε που κριτικάρεις τους πάντες!
      Δε ντρέπεσαι λίγο ρε λαμόγιο; Σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και σε φτύνουν και εσύ νομίζεις ότι βρέχει.

      Διαγραφή
    2. Μλάθε πρώτα ως νεπιστήμονας ότι η οξεία είναι το διπλανό πλήκτρο.
      Εξάλλου μπορείς να το διδαχθείς από τους εγγράμματους του δημοτικού συμβουλίου βλέπε Ουλιάρη, Καρακόλη, Μπαρδάκα κλπ.

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΕ 10.38 ,ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΡΟΖΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΙΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή