Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ξέφραγο αμπέλι για μια ακόμη φορά η μεθόριος με την Αλβανία στην Καστοριά.



Για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στη μεθόριο με την Αλβανία στο νομό Καστοριάς. Όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει από τα σύνορα χωρίς έλεγχο, χωρίς καμία ενόχληση. Αλβανοί λαθρέμποροι ναρκωτικών, όπλων και λευκής σάρκας, κατσαπλιάδες συμμορίτες που μπουκάρουν σε σπίτια και δολοφονούν ανυπεράσπιστους πολίτες, οργανωμένες συμμορίες λαθροϋλοτόμων που αποψιλώνουν το Γράμμο, επικίνδυνοι Αλβανοί εγκληματίες δραπέτες φυλακών, όλοι αυτοί κάνουν
κυριολεκτικά πάρτι στα σύνορα διότι δεν υπάρχει παρουσία του Ελληνικού Στρατού και διότι η Αστυνομία στην Καστοριά (και στη Φλώρινα) έχει πενιχρά μέσα στη διάθεση της για να φυλάει τα σύνορα.

Μόλις σήμερα έγινε η σύλληψη τριών επικίνδυνων οπλισμένων κακοποιών, οι οποίοι δραπέτευσαν από Αλβανικές φυλακές και μπήκαν σε Ελληνικό έδαφος με χαρακτηριστική ευκολία, ευτυχώς χωρίς να έχουμε θύματα κάποιον πολίτη ή αστυνομικό.

Αναρωτιόμαστε τι θα γίνει όταν η Αγγλία απελάσει στην Αλβανία τους 200 περίπου Αλβανούς έγκλειστους σε Βρετανικές φυλακές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι δολοφόνοι, βιαστές, μαφιόζοι, επικίνδυνοι εγκληματίες. Όταν οι Αλβανοί κακοποιοί δραπετεύουν από τις φυλακές της γείτονος χώρας συχνά-πυκνά τι θα γίνει άραγε όταν οι φυλακές τους επιβαρυνθούν με 200 ακόμη κατάδικους; Εύλογα ανησυχούμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα έρθουν στην Ελλάδα αφού τα σύνορα είναι σουρωτήρι και σίγουρα θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την αλβανική μαφία που οργιάζει στη χώρα μας.

Το πρόβλημα με τη φύλαξη των συνόρων στην Καστοριά, στη Φλώρινα και την Ήπειρο είναι διαρκές και εγκληματικά η ξενόδουλη κυβέρνηση των Σαμαρά-Δένδια-Αβραμόπουλου κωφεύει στις κραυγές αγωνίας των Δυτικομακεδόνων που κινδυνεύει η ζωή και η περιουσία τους από τους αλβανούς δολοφόνους και κατσαπλιάδες.


Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά τις πάγιες θέσεις μας για την αποτελεσματική φύλαξη της μεθορίου με την Αλβανία:

1. Να ενισχυθεί η παρουσία του Στρατού στην Δυτική Μακεδονία, να επανδρωθούν τα ερημωμένα στρατόπεδα με μάχιμες μονάδες.
2. Η 15η Ταξιαρχία που απέμεινε στην Καστοριά να γίνει Μεραρχία όπως ήταν προ μηνών.
3. Να επαναλειτουργήσει ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων το Στρατόπεδο στο Άργος Ορεστικό.
4. Πλήρη επάνδρωση ΟΛΩΝ των στρατιωτικών φυλακίων σε Καστοριά και Φλώρινα που βρίσκονται κατά μήκος της μεθορίου με την Αλβανία.
5. Οι Ειδικές Μονάδες του Ελληνικού Στρατού να εκπαιδεύονται στις παραμεθόριες περιοχές, στρατόπεδα (έρημα και εγκαταλελειμμένα) υπάρχουν...
6. Διασπορά ναρκοπεδίων με νάρκες κατά προσωπικού στη μεθόριο με την Αλβανία.
7. Να εξοπλιστούν κατάλληλα με βαρύ οπλισμό, αλεξίσφαιρα γιλέκα και θωρακισμένα οχήματα οι Αστυνομικές Δ/νσεις Καστοριά και Φλώρινας έτσι ώστε να μπορούν να επιχειρήσουν κατά οργανωμένων αλβανικών συμμοριών που λυμαίνονται τα σύνορα, είναι βαριά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι σε τακτικές ανταρτοπολέμου στα πρότυπα του UCK.
8. Άμεση απέλαση των αλβανών λαθρομεταναστών, απαγόρευση εισόδου σε αλβανούς εποχιακούς εργάτες, εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, εκσυγχρονισμός και πρόσληψη προσωπικού στο συνοριακό και τελωνειακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής.
9. Να γίνει ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που διαπράττουν λαθρομετανάστες.


Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου