Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη για την Γυναικεία ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα

Νίκη για την γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ με σκορ 29-26 επί του Φ.Σ Αρίων στον αγώνα του Σαββάτου που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυνταίου. Σε γενικές γραμμές ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τον ήρεμο ρυθμό του και την έλλειψη πάθους.

     Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Φιλώτα να ξεκινάει χαλαρά, γεγονός που συνέτεινε να μην του ‘’βγαίνουν’’ οι φάσεις αλλά και τα τελειώματα αυτών, ενώ η νεανική ομάδα του Αρίωνα με γρήγορους αιφνιδιασμούς διατηρούσε την ισοπαλία ως το 5ο λεπτό. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε για όλο το ημίχρονο με τον Αρίωνα να πατάει γερά στα πόδια του και να προηγείται
 με 3 γκολ. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ημιχρόνου ήταν οι συνεχείς προσωπικές μονομαχίες, βιασύνη στο τελείωμα των φάσεων κυρίως από την μεριά του Φιλώτα αλλά και χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Γρήγορα όμως οι εμπειρότερες παίχτριες του Φιλώτα βρήκαν τις λύσεις σε άμυνα - επίθεση και κατάφεραν να επανακάμψουν και να προηγηθούν στο 25ο λεπτό κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενες με σκορ 16-13.

Στην επανάληψη οι αθλήτριες του Φιλώτα μπήκαν και έδειξαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Επιβάλλοντας άμεσα τον ρυθμό τους στο παιχνίδι παγίωσαν μια διαφορά 3 τερμάτων στα πρώτα 5 λεπτά. Εν συνεχεία με πολύ καλά στοχευμένες επιθετικές ενέργειες, ολοκληρωμένες φάσεις και ικανοποιητικό ποσοστό ευστοχίας οι εμπειρότερες παίχτριες του Φιλώτα τελείωσαν τον αγώνα στο 50ο λεπτό δίνοντας την δυνατότητα στο προπονητικό τιμ να δώσει περισσότερο χρόνο στις νεότερες αθλήτριες της ομάδας. Έτσι ομαλά  κύλισε ο αγώνας μέχρι την λήξη του με τελικό σκορ 29-26.

Καλύτερες παίχτριες του αγώνα ήταν η ασταμάτητη Κατωτοικίδου με 16 γκολ αλλά και η Παραστατίδου στο τέρμα η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Οι διαιτητές του αγώνα ήταν οι Πήτας Δ. από Κοζάνη και ο Τέμης Γ. από την Πτολεμαΐδα οι οποίοι δεν έκαναν σοβαρά λάθη και πέρασαν απαρατήρητοι οπότε και γι’ αυτό τον λόγο κρίνονται πολύ καλοί καθώς βοήθησαν στο να γίνει ένας καλός και ήσυχος αγώνας.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τις αθλήτριες του για την νίκη τους, την νεανική ομάδα του Αρίωνα για την βελτίωσή τους καθώς και τους διαιτητές για την στάση και απόδοσή τους και θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους να βελτιώνονται συνεχώς.

Συνθέσεις Ομάδων

Φιλώτας Μ.Π.Σ. : (Λιότσκα Θ.-Κούπας Δ.) Παραστατίδου Σ., Φυλάκη Φ. (4), Καραπάση Ε., Τσερέπη Δ., Γκάτσιου Α. (6), Κατωτοικίδου Α. (16), Στρατάκη Ε. (1), Χαριτοπούλου Ο. (1), Χατζηιωάννου Χ., Ζαρογιάννη Ζ., Κιοσέ Μ., Κιοσέ Δ., Τραγαράκη Ε., Τετεδάκη Χ., Στρατάκη Ε.

Δίλεπτες: 0                                   Πέναλτι: 4/5

Φ.Σ Αρίων Πτολεμαίδας: (Παπουλίδης Ι) Παχτσαλίδου Δ. (10), Παπαδοπούλου Μ. (2), Βλάχου Μ., Ακριτίδου Φ. (3), Τριανταφυλλίδου Ο., Κωνσταντιδίδου Μ. (4), Τάγκα Μ. (1), Αμανατίδου Ζ. (2), Τριανταφυλλίδου Ε., Κώττη Δ., Γιώβη Δ. (4), Τσεμπερλίδου Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου