Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Κακοτεχνίες και έλλειψη συντήρησης στις εστίες του Πανεπιστημίου

Την περασμένη βδομάδα, σε κουζίνα των εστιών του Πανεπιστημίου, κατέρρευσαν πάνω σε φοιτήτρια τα ντουλάπια της κουζίνας, την ώρα που αυτή άνοιγε ένα απ’ αυτά. 

Η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και κάηκε, σε διάφορα σημεία του σώματός της, από το νερό που έβραζε σε κατσαρόλα πάνω στον πάγκο! Ευτυχώς είχε στραμμένο το πρόσωπό της προς τα ντουλάπια και προσπάθησε να προστατευθεί απλώνοντας τα χέρια της! Τι θα συνέβαινε εάν η κοπέλα ήταν σκυμμένη ή είχε τον κεφάλι της κάτω από τα ντουλάπια;
Το γεγονός αυτό προσπεράσθηκε από τους υπευθύνους μετά από ένα απλό "συμβαίνουν και ατυχήματα" και αφήνοντας άλυτα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές που διαμένουν στις εστίες. Κατεστραμμένες κλειδαριές και πόρτες, κουφώματα σπασμένα που μπάζουν από παντού, υδραυλικά που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην καθημερινότητά μας.
Μετά από συνεχείς εκκλήσεις μας προς τους υπεύθυνους για επισκευές και συντηρήσεις το μόνο που λαμβάνουμε είναι η αδιαφορία τους. Οι κακοτεχνίες του κτηρίου και η έλλειψη συντήρησης έχουν καταστήσει το κτήριο επικίνδυνο για την διαμονή των φοιτητών! Αυτό είναι, για μία ακόμη φορά, το απογοητευτικό πρόσωπο του κράτους πρόνοιας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες!
Για πόσο ακόμα θα θεωρούν ότι δεν οφείλουμε να ζούμε σαν άνθρωποι;

Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου