Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του Φιλώτα

Εύκολη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ επί της ομάδας του Α.Ο. Φαίακα Κέρκυρας, με σκορ 24-12, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/2/13 στο Δ. Α. Κ Αμυνταίου.
Το παιχνίδι -ιδίως στο πρώτο ημίχρονο- χαρακτηρίστηκε από την κυριαρχία της ομάδας του Φιλώτα στο σκορ η οποία και επέβαλε άνετα τον ρυθμό της έναντι του Φαίακα χτίζοντας από την αρχή μια ασφαλή διαφορά +4 τερμάτων. Στην συνέχεια, αν και με κάποια λάθη στην επιθετική της τακτική, η ομάδα του Φιλώτα παγίωσε την διαφορά στο +5 κατακτώντας και την επιθυμητή «πολυφωνία» στο σκοράρισμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την ηρεμία τους αλλά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το χαμηλό ρυθμό, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να μην μπορούν να σκοράρουν επί ένα δεκάλεπτο. Η πολύ καλή εμφάνιση της Παραστατίδου Σ. στο τέρμα του Φιλώτα σε συνδυασμό με μια Βογιατζή που έκανε απανωτά κλεψίματα, βοήθησε την γηπεδούχο να φύγει μπροστά στο σκορ με +10 γκολ. Έτσι χωρίς πολλά απρόοπτα οι διαιτητές αγώνα Λαζαρίδης Λ. από το Αμύνταιο και Τέμης Γ. από την Πτολεμαΐδα σφύριξαν την λήξη με τελικό σκορ διαμορφωμένο στο 24-12.
Καλύτερες παίχτριες από τον Φιλώτα Μ.Π.Σ αναδέχθηκαν οι Βογιατζή Μ. με 6 γκολ και η Παραστατίδου Σ. στο τέρμα με το υψηλότατο ποσοστό αποκρούσεων 75%. Από τον Φαίακα καλύτερη ήταν η Νικολαΐδου Θ. με 4 γκολ.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την νίκη του και τις προτρέπει να συνεχίσουν με εντατικότερους ρυθμούς την δουλειά τους στις προπονήσεις.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ.: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε., Κατωτοικίδου Α. (4), Φυλάκη Φ. (4), Βογιατζή Μ. (6), Γκάτσιου Α., Τσουτσουλάκη Σ. (5), Παραστατίδου Σ. (ΤΦ), Αβραμίδου Γ. (2), Χαριτοπούλου Ο. (3), Κεβρεκίδου Δ., Παπαδοπούλου Α.
Πέναλτι: 2/4 Δίλεπτες: 2
Α. Ο Φαίακας : (Αλαμάνου Σ. – Καζιάνη Ε.) Νικολαίδου Θ. (4), Βλαχοπούλου Α., Κόντη Β., Παπαδημοπούλου Κ. (2), Dalla E., Μάμαλου Ε. (2), Ιμέρ Ι. (2), Gjata R. (2), Παπαλάτου Ε., Γιάτσε Κ.
Πέναλτι: 2/4 Δίλεπτες: 0
Δεκάλεπτα: 5-3, 10-4, 12-7 & 17-8, 20-10, 24-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου