Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Οι απαντήσεις μας, λύση στα προβλήματα του λαού και του τόπου!


Ανακοίνωση της Υποψήφιας Δημάρχου Αμυνταίου Βογιατζή Μαρίας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Στ΄ αλήθεια πιστεύετε κύριοι των ανοιχτών οριζόντων ότι το μέγιστο πρόβλημα της θέρμανσης στο Δήμο Αμυνταίου μπορεί να λυθεί με βιομάζα; Εμείς το θεωρούμε ως πυροτέχνημα ή όπως αλλιώς θα ήθελε να το χαρακτηρίσει κάποιος. Νομίζουμε ότι ο κάθε πολίτης καταλαβαίνει ότι ένα τέτοιο εγχείρημα, για όλα τα Δ.Δ. στο αραιοκατοικημένο και δύσκολο ανάγλυφο του Δήμου μας, στέκει αδύνατο από όποια οικονομοτεχνική πλευρά και αν το προσεγγίσει κανείς.
Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση προτείνουμε:
1) Πλήρη ανάπτυξη της τηλεθέρμανσης στους οικισμούς Αμυνταίου – Φιλώτα – Λεβαίας και επέκταση σε Ξινό Νερό και Άγιο Παντελεήμονα. Επίσης επέκταση σε άξονες οικισμών όπως Πεδινό – Λιμνοχώρι – Αετός – Λέχοβο – Βαρικό κ.α.. Βέβαια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την ανάπτυξη της τηλεθέρμανσης είναι η αλλαγή πολιτικής στόχευσης των κομμάτων σας και της Ε.Ε. στο ζήτημα της απελευθέρωσης της ενέργειας (ξεπούλημα ΔΕΗ).
2) Να σταματήσει η μισάνθρωπη πολιτική των κομμάτων του συστήματος (τα οποία υπηρετείτε) στο ζήτημα της φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης. Είναι δικαίωμα να μπορεί κάποιος να ζεστάνει το σπίτι του, τα παιδιά του χωρίς να κερδίζουν κάποιοι από αυτή την ανάγκη. Επιτέλους φτάνει το πετρέλαιο να έχει πάνω από το 60% φόρους, φπα και ειδικό φόρο κατανάλωσης. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνονταν στο σύνολο οι λαϊκές οικογένειες να ζεσταθούν χωρίς… ξύλα και κάρβουνα ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ! Βέβαια αυτές οι πολιτικές που εσείς στηρίζετε δίνουν αφορολόγητο πετρέλαιο μόνο στους εφοπλιστές!
Μην συνεχίζετε να αναμασάτε για την έλλειψη των προτάσεών μας. Απλώς οι δικές μας προτάσεις είναι έξω από τον ταμπουρά της κεντρικής εξουσίας.
Μετά από τα παραπάνω ας χρησιμοποιήσουμε τα υδροπλάνα σας για ταξίδια στ΄ όνειρο με βάρκα την ελπίδα!
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου