Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πολιτική ασυνέπεια και αναξιοπιστία

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ. Τι έλεγε η κα Μούσιου ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ… 


Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ - ΜΥΛΩΝΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 

Ο κ. Βοσκόπουλος με την τετραετή θητεία του ως νομάρχης έδωσε τα δείγματα γραφής του.
Η υπερβολή των 450 αναθέσεων, των χιλιάδων SMS, ο μνημειώδης σε πολυτέλεια απολογισμός του, που τελικά είναι το προσωπικό άλμπουμ των φωτογραφιών του, και οικακοδιαχειρίσεις, που του αποδίδει ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Στρατάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του, μας αφήνουν άναυδους.
Μια αλαζονική νομαρχιακή θητεία χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, με κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και κακοδιαχείριση του Τοπικού πόρου, με πληθώρα δημοσίων σχέσεων, που δεν απέδωσαν καρπούς για τη Φλώρινα και με αναρίθμητες πελατειακές σχέσεις που περιμένουν την εξαργύρωσή τους.
Σε μια εποχή οικονομικής στενότητας η Νομαρχία Φλώρινας έδωσε το δικό της ρεσιτάλ αμετροέπειας σε όλη τη διάρκεια της θητείας της με κακά παραδείγματα (DVD 82.000 ευρώ αντί 13.000 ευρώ, κρασιά των 500 ευρώ, γεύματα των 1.000 ευρώ στον Καραβόμυλο, 100.000 ευρώ Μερσεντές, κ.ά.). 
Ακόμα και το φαινόμενο της εγκατάλειψης του κ. Βοσκόπουλου από την πλειονότητα των νομαρχιακών συμβούλων του στις εκλογές αυτέςκαταδεικνύει την κακή του διοίκηση και τη δυσκολία του να διαχειριστεί τα πράγματα. Τι μπορεί να περιμένει η Φλώρινα από τους ανθρώπους αυτούς που δε σεβάστηκαν για 4 χρόνια το δημόσιο χρήμα και χωρίς αιδώ επιζητούν να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας;
Ποιος μπορεί να δει στο πρόσωπό τους την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον;


Φλώρινα, 16 Απριλίου 2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επέλεξα να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο, τον κ. Βοσκόπουλο, συμμετέχοντας στον νικηφόρο σχηματισμό που έχει συγκροτήσει για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, συμπράττοντας με μια ομάδα αποφασισμένων και έντιμων συνεργατών με σκοπό να διαχειριστούμε τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας και με τη κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε να υλοποιήσουμε τους ρεαλιστικούς και οραματικούς μας στόχους.
Θεωρώ ότι ο κ. Βοσκόπουλος είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή την παρούσα στιγμή για τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας και εξηγώ αναλυτικά στη συνέχεια. Καταρχήν, ο κ. Βοσκόπουλος είναι ένας άριστος τεχνοκράτης, καταξιωμένος επαγγελματικά στην τοπική μας κοινωνία, που δεν αναζητά επαγγελματική στέγη στον δημαρχιακό θώκο. Είναι πολύ έμπειρος πλέον και αφοσιωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, εφόσον επί 8 χρόνια ασχολείται με αυτήν, και άσκησε αποτελεσματικά τον ρόλο του ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος. Η εμπειρία του αυτή αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων του τόπου, όπως είναι ο τομέας της ενέργειας και της ανάπτυξης. Επιπλέον, ο κ. Βοσκόπουλος, είναι όπως κι εγώ, αυτόφωτος πολιτικά και αυτοδύναμος, δεν χειραγωγείται και δεν εξαρτάται από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα πολιτικά συστήματα της περιοχής μας, για αυτό και δέχεται τόσες μεθοδευμένες συκοφαντικές επιθέσεις από «γνωστούς-άγνωστους» κύκλους.

Πότε λέγατε την ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μούσιου;

Στάιος Ευάγγελος
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. o agramatos evgale kai foni. kai ti ekanes re jeftila esi toso kero san dimotikos simvoulos; mia tripa sto nero oute sta simvoulia den pigenes. pesta alou afta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πιτσιρίκο η Ολγα (πουΉΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ) σας έκανε πρόταση να την κάνετε επικεφαλής κοινού συνδυασμού με τον Τσιώκα (ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ) και δεν το θέλατε, γιατί νομίζατε ότι μπορείτε μόνοι σας.
    Οταν διαπιστώσατε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, γιατί δεν πήγατε να το ξανασυζητήσατε μαζί της και ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ;
    Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τη χωνεύατε, κι όλα τα άλλα είναι απλώς προσχήματα.
    Ερχεται όμως ξανά η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ για ΣΑΣ.
    Η Ολγα θα είναι και πάλι με το νικητή κι εσείς θα μασάτε πάλι την πίκα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΠΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΩΡΕ,ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ,ΒΡΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή