Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Όταν το ποτήρι ξεχειλίζει, τότε η σταγόνα «λερώνει» το τραπεζομάντιλο!-«Συκοφαντήθηκα» ότι είμαι φερέφωνο του Δήμου Φλώρινας και ακόμα περισσότερο της υπηρεσίας καθαριότητας.
-«Κατηγορήθηκα» ότι είμαι διαπλεκόμενος της εξουσίας και σε μια νύχτα, με έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων  έγινα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τηλεόρασης Κεντρική Μακεδονίας TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
-«Θεωρούμαι» ότι είμαι ευνοούμενος των Εβραίων και  ότι φέρω στο δεξί μου πέτο… εσωτερικά τον Τεκτονικό Θυρεό.

-Για όλα τα παραπάνω δεν θα απαντήσω ούτε θα διαψεύσω τίποτα, απλά θα παραθέσω το βιογραφικό μου σημείωμα, ευελπιστώ και αισιοδοξώ να κριθώ με επιείκεια, ας μην ξεχνάμε ότι είμαι άνθρωπος και έχω την εσωτερική ανάγκη να κριθώ όχι μόνο με επιείκεια αλλά και διάκαια!
-Ο Σπύρος Ηλιάδης  του Αριστοτέλη και της Χρυσούλας το γένος  Χρυσοχοΐδη γεννήθηκε στις  (24.06.1962) στον Νέο Καύκασο Φλώρινας.
-Το 1981 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως υπαξιωματικός στα τεθωρακισμένα.
-Το 1989 φοίτησε σε εργαστήρι ελευθέρων σπουδών στον κλάδο της δημοσιογραφίας.
-Χρημάτισε Ταμίας το 2009 στην «ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».
-Έχει συνεργασθεί με το περιοδικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΖΩΗ και την εφημερίδα  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ.
Με  τις  τηλεοράσεις TOP CHANNEL και WEST CHANNEL της ευρύτερης περιοχής του νομού Κοζάνης.
-Είναι ιδρυτικό μέλος στην: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΕΣΩΝ, ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. -BALKAN FEDERAL NETWORK OF MEDIA, INFORMATION AND COOPERATION-(BALKANET MEDIA).
-Διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος από το 2006 στην τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας  TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
-Έκδιδε για 20 χρόνια (από το 1990 έως το 2010) την εβδομαδιαία κοινωνική μη κερδοσκοπική εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, η οποία διακρίθηκε με τιμητικό έπαινο από την «ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ».
-Στις 7 Αυγούστου 2010 εκδίδει ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ σε ηλεκτρονική μορφή  http://tovimatisgynaikas.blogspot.com/
-Είναι   αναγνωρισμένος   εφευρέτης  από τον «Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας» με 124  καινοτομίες, και μέλος της «Ελληνικής Εταιρίας Ερευνών και Εφευρέσεων». Αρ. μητρ.1033.
-Το 1991 ίδρυσε το «ΚΕ.Κ.Π.Ο.Ε» Κέντρο Κοινωνικών Πολιτικών Οικονομικών Ερευνών, με σκοπό να διερευνήσει επιστημονικά τα κοινωνικοοικονομικά και πολιτικά προβλήματα που δημιουργεί η εξέλιξη.
-Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Ποντική Ιδέα» Νέου Καυκάσου Φλώρινας.
Σήμερα ζει με 375 ευρώ…  την σύνταξη της μητέρα του!

«Βελισαρίω Φλάβιος οβολόν δότε τω στρατηλάτη, ον τύχη μεν εδόξασεν, αποτυφλοί δ’ ο φθόνος».
Σε ελεύθερη μετάφραση: «Ο στρατηγός Βελισάριος Φλάβιος στο τέλος της ζωής του έπεσε σε δυσμένεια και κατάντησε ζητιάνος, παράδειγμα τραγικού ήρωα».
(Η ζωή και η σταδιοδρομία του παρουσιάζουν εντονότατες εναλλαγές της τύχης, από τον θρίαμβο και τη δόξα στον παραμερισμό και την απώλεια κάθε εύνοιας, αξιωμάτων και περιουσίας και αντιστρόφως).

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου