Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στάμος Βασίλειος Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας


Στάμος Βασίλειος: «Θα κάνουμε το καλύτερο για τον  τόπο μας».
(Υποψήφιος σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας)
«Σε μια δύσκολη εποχή για την Πατρίδα μας και κατ' επέκταση για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τη Δυτική Μακεδονία, δεν θα ήταν δυνατό να αρνηθώ την πρόταση της κ. Γεωργίας Ζεμπιλιάδου να συμμετέχω ενεργά στο συνδυασμό ''Ελπίδα''. Η ανάπτυξη της περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας είναι το κυριότερο μέλημά μας και η αξιοποίηση των νέων ανθρώπων, οι
οποίοι στην πιο παραγωγική τους ηλικία βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας. Γνωρίζουμε τα άγχη και την αγωνία των νέων ανθρώπων για το αύριο, καθώς είμαστε άνθρωποι που στην πλειοψηφία μας δεν προερχόμαστε από παλαιοκομματικούς μηχανισμούς, αλλά αποτελούμε ενεργά κομμάτια της κοινωνίας. Γνώμονάς μας το μέλλον της περιοχής μας και των συμπολιτών μας.  Δηλώνω λοιπόν παρών στις ανάγκες της εποχής και του τόπου μας και είμαι έτοιμος να προσπαθήσω με όλες μου τις γνώσεις και δυνάμεις να συμβάλω στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Η αγάπη για τον τόπο, η αγωνία για το αύριο, το όραμα και το σχέδιο, οι κοινοί στόχοι της κυρίας Ζεμπιλιάδου αλλά και των ανθρώπων που απαρτίζουν το συνδυασμό ''Ελπίδα'', με κάνουν να αισιοδοξώ και να πιστεύω πραγματικά σε ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί, ταπεινά, μέσα από σκληρή δουλειά, όχι με ευχολόγια και διαπιστώσεις, θα είμαστε εδώ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας».

Ποιος είναι ο Β. Στάμος
Ο Βασίλης Στάμος γεννήθηκε στις 26/4/1987 στην Πτολεμαΐδα. Το 2005 αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαΐδας. Τον Ιούλιο του 2006 σε ηλικία 19 χρονών κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ως ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης (2006-2012) και τον Σεπτέμβριο του 2007 αποκτά και δεύτερο κατάστημα εστίασης (2007-2008).
Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, το 2008 ξεκινάει σπουδές ως διακοσμητής εσωτερικών χώρων στο Πολιτιστικό ΙΕΚ Θεσσαλονίκης.
Στις 17 Νοεμβρίου 2010 παρουσιάζεται στο Κ.Ε.Τ.Θ. Αυλώνας για να εκπληρώσει τις Στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως οπλίτης στα Τεθωρακισμένα, με ειδικότητα Π.Α.Μ.Α. ( Πυροβολητής Ασυρματιστής Μέσου Άρματος ). Στις 13 Δεκεμβρίου 2010 μετατίθεται στη 16η Ε.Μ.Α. στο Λαγό Έβρου και υπηρετεί εκεί ως τις 17 Απριλίου 2011 όπου και μετατίθεται στο Τ.Ε. Φλώρινας από όπου και απολύεται στις 03 Σεπτεμβρίου του 2011.
Εργάστηκε ως Σύμβουλος πωλήσεων/ανάπτυξης σε εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας (2012 – 2013).
Το 2013 γίνεται ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Εθνικών Αντιπροσώπων και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μακεδονίας του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα».
Γνωρίζει άριστα αγγλικά σε γραπτό και προφορικό λόγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου