Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αμύντας - ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος θα δώσει σήμερα Τετάρτη 30/4 ο Αμύντας, καθώς στις 18:00 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Μικρού Τελικού. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτριες του δικεφάλου με νίκη στον αυριανό αγώνα, θα κάνουν το 2-0 και θα καταλάβουν την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ σ περίπτωση νίκης του Αμύντα, η σειρά θα οδηγηθεί σε 3η αναμέτρηση, στο γήπεδο της Μίκρας.
Στην αναμέτρηση της Τετάρτης, οι φίλαθλοι του Αμύντα θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τις παίκτριες της ομάδας, για την αξιέπαινη πορείας τους στο πρωτάθλημα, η οποία επιστεγάστηκε με την είσοδο στα πλει-οφ και την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης, εξέλιξη ιστορική για τον σύλλογο και τιμητική για την πόλη.
Ο Αμύντας Αμυνταίου θα παραταχθεί για έναν ακόμα παιχνίδι με πολλές ελλείψεις,ωστόσο παίκτριες και τεχνικό τίμ καλούν στον κόσμο να δώσει το παρόν στο γήπεδο, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την στήριξη που τους παρείχε καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν.
Η παίκτρια του Αμύντα Αναστασία Παπαβασιλείου σχολίασε«Ανεξαρτήτως του αυριανού αποτελέσματος, η ομάδα έκανε την υπέρβαση, αφού στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1, εξασφάλισε την συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω των πλει-οφ.
Πρωτεργάτης σ αυτήν την επιτυχία, είναι κατά κύριο λόγο ο κόσμος, τον οποίο αναμένουμε στο αυριανό παιχνίδι, για να τον ευχαριστήσουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου