Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Τα εξαιρετικά σχόλια για τον Βουλευτή της καταστροφής στο ((Η βασιλόπιτα της παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία» (video))) στο ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ


Τον τρόπο λειτουργίας και τις πρακτικές της δημοτικής αρχής Φλώρινας κατήγγειλε ο Στάθης Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Ενότητα – Συνεργασία», της οποίας είναι επικεφαλής, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές εκλογές. 
Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε και την κάθοδο στις εκλογές ενός μέλους της παράταξης του, της κας Αλεξάνδρας Κεβρεκίδου (προφανώς με το ΠΑΣΟΚ).
Το λόγο στην εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος», πήρε και ο Σταύρος Παπασωτηρίου, ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την υποστήριξη του προς τον κ. Κωνσταντινίδη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

14 σχόλια:

  1. Ξέρει τι κάνει ο "μερέντας" Στάθη!!! Γκαντέμης σαν τον Μητσοτάκη, η "στήριξή" του θα σε θάψει, να μου το θυμηθείς!!! Λιγουλάκι δύσκολο το κόβω, να επαναπαύθηκε με τον διορισμό του στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, που οσονούπω τερματίζεται πρόωρα, το ρουσφετάκι σου δηλαδή προς αυτόν.
    Α.Τ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, ο "μερέντας" είναι η καταδίκη του Στάθη! Γκαντεμιά.
      Κι όχι μόνο του Στάθη αλλά και του Μιχάλη Παπαδόπουλου που τον διόρισε.
      Στάθης Κωνσταντινίδης θα εκλεγεί στην Κοζάνη στη θέση του Μιχάλη Παπαδόπουλου και στη Φλώρινα Στάθης Κωνσταντινίδης θα χάσει.!
  2. Τίποτα δεν τον σώνει τον μνημονιακό βουλευτή . Τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα τον κυνηγάνε σαν ερινύες πάντα. Αρκετή πίκρα και απογοήτευση έφερε στην Φλώρινα. Σε λίγο δεν θα τον θυμάται κανείς, ούτε οι βολεμένοι της παρέας του.
    Απάντηση
  3. ΦΗΦΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΟΥ 50% ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Ν.Δ. Η ΠΑΣΟΚ ;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ.
      ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΝΕΤΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ
  4. ΚΑΛΑ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 25 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
    Απάντηση
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ !! 500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΣΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ! ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΑΖΙ , ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 1940 - 44 ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ , ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΣ Η ΜΝΗΜΗ !!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου. Για μια ακόμη φορά θα ψηφίσουμε με τη νοοτροπία του ραγιά. Πάλι τον Στάθη θα βγάλουμε και μάλιστα με άνεση.
  6. Όλα εδώ πληρώνονται . Σε λίγο ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και η μνημονική κυβέρνηση θα είναι παρελθόν. Σανίδα σωτηρίας δεν θα βρει πουθενά.
    Απάντηση
  7. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚΑΣ;;;
    Τι άλλο θα δούμε ;
    Θα πέσει τρελή ΠΛΑΚΑ με το άδειασμα που θα φάει η υποψήφια από τους σταθικούς πασοκους!!!!
    Απάντηση
  8. Re des te kai ta upolipa onomata o Stathis sas pirakse????
    Απάντηση
  9. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
    Απάντηση
  10. Kαλά τόσΟ φέστης;
    αΑφού ξέρει ότι στο πιο μεγάλο μέρος πασόκοι και αριστεροί είναι στο διμεκ συνδΙασμό.
    Αυτοί του έμΙναν να κρέμεται και γιατυτό πάει να μαγηρεψει άμα μπορέσΗει τη λΗστα της ΝΔ;
  11. ΑΠΟ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

3 σχόλια:

  1. ΣΤΑΘΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ........ (ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΚΝΙΠΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ) ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΡΤΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ YOU ARE LOSERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταθη έρχεται ο Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντινιδη ήρθε η ώρα να σου δείξουμε την πόρτα εξοδου! Στις 25 ευτυχώς θα σε διώξουμε όπως σου αρμόζει αποτυχημενε, αδειε και ανικανε.......όπως λένε πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή