Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΡΙΣΕΣ:ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑΔΗ

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν η Φωτιάδου Χρυσή και Αραβιάδης Ορέστης στο 1ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα σε
συνεργασία με τον Α.Ο. Καρέα και ρην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το σαββατοκύριακο 3-4/1/2015.
Στο 10ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν (με 149 συμμετοχές), έγιναν θεαματικά και γεμάτα συναγωνισμό παιχνίδια και όμορφες πρωτοβουλίες από τον οικοδεσπότη Α.Ο. Καρέα, από αυτές που πραγματικά χαρίζουν αίγλη στις πανελλήνιας εμβέλειας διοργανώσεις του αθλήματος.

Η Φωτιάδου αγωνίστηκε στην κατηγορία των παγκορασίδων, όπου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σημείωσε 5 νίκες και 1 μόνο ήττα. Δυστυχώς η ήττα αυτή δεν τις επέτρεψε να μπει στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου και έτσι κατετάγη τελικά 9η σε σύνολο 22 αθλητριών. Από την άλλη ο Αραβιάδης έχοντας δυσκολότερο ρόλο καθώς στην κατηγορία των παίδων αγωνίζονται οι καλύτεροι στην Ελλάδα και οι συμμετοχές ήταν 44 σημείωσε 4 νίκες και 4 ήττες και πήρε τελικά την 24η θέση.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ για άλλη μία φορά έδωσαν παρών σε μία μεγάλη διοργάνωση και τα δύο παιδιά έδειξαν τη δυναμική του συλλόγου για το νέο έτος. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στο εξωτερικό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου δύο μικροί αθλητές, τα αδέρφια Ελσάμι θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία, όπου  θα συμμετάσχουν σε Πανευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στις 9-11 Ιανουαρίου. Οι αγώνες θα γίνουν στη Βουδαπέστη. Και οι δύο θα αγωνιστούν στην κατηγορία των μίνι-παμπαίδων στο ατομικό, ενώ σαν ζευγάρι θα παίξουν και στο ομαδικό. Καλή επιτυχία!!!

Το επόμενο σαββατοκύριακο κλείνει και το διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου. Η αντρική ομάδα το Σάββατο θα παίξει στην Καστοριά σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο, ενώ την Κυριακή η γυναικεία ομάδα θα φιλοξενήσει την ομάδα της Κοζάνης. Τα κορίτσια μας χρειάζονται μόλις δύο σετ για να στεφτούν πρωταθλήτριες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου