Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με εννιά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.

Το θέμα προ ημερήσια διάταξης είναι:
«Συμπλήρωση-Τροποποίηση της υπ’αριθ. 215/2014 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας».
Το συγκεκριμένο θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.


            Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
1.
«Παραχώρηση άδειας σε Δημοτική Σύμβουλο», με εισηγήτρια την κα Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.
2.
«Έκτακτος Προγραμματισμός προσλήψεων έτους 2015», με εισηγητή τον κο Δήμο Χαρίτου, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
3.
«Έγκριση της υπ’ αριθμ. 16/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φλώρινας σχετικά με την  αναμόρφωση  σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους  2015 του Δήμου Φλώρινας», με εισηγήτρια την κα Άννα Βογδάνη-Δημητρίου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Κωνσταντινίδης Ευστλαθιος, Παπασωτηρίου Σταύρος, Ρασάικος Τραϊανός, Σεχίδης Θεόφιλος, Κασκαμανίδης Χρήστος και Γκέκτσης Ευάγγελος ψήφισαν κατά.
4.
«3η Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου ¨Ανάπλαση τμήματος ποταμού Σακουλέβᨻ, με  εισηγήτρια την κα Σεχίδου Βασιλική, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας. 
5.
«Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2015 - 2016», με εισηγητή τον κο Αντώνιο Σίπκα, Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Φλώρινας.
6.
«Επίσκεψη του Δημάρχου, κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου, σε ιδρύματα του Δήμου Φλώρινας με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα», με εισηγητή τον κο Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
7.
«Παράθεση γεύματος σε απόρους πολίτες και οικογένειες με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα», με εισηγητή τον κο Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
8.
«Έγκριση δαπάνης για το στολισμό της εξέδρας των Επιταφίων και ηχητική κάλυψη την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής», με εισηγητή τον κο Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

9.
«Σχετικά με την ψήφιση δαπανών εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας», με εισηγητή τον κο Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου